• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    nwmáte někdo ozkoušený nějaký proteinový tyčinky nebo nápoje? bílkoviny jsou prej nejlepší na zasycení, který vydrží, což je přesně co potřebuju. abych neměla furt hlad, musim jíst tak každý 3 hodiny. teď když neni škola to jde a doma se dá udělat maso/vajíčko/čočka, ale mezi přednáškama budu těžko ukusovat kuřecí stehno :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. tři knackebroty, dva s apetitem linie, jeden s plátkem šunky, čtvrtka papriky, čtvrtka okurky
    2. acidofilní mléko rozmixované s půlkou banánu
    3. zeleninový salát s kuřecím masem a vejcem
    4. rýžové nudle s hovězím masem a zeleninovým salátem
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    objevila jsem časopisy stobu oline - je tam hafo receptů - většinou je tam ukázaná zdravá a nezdravá alternativa nějkaýho jídla,recept a energetická hodnota
    http://www.elisting.cz/pochutnej-si-se-stobem/blog
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. müsli s odtučněným mlékem
    2. jablko a banán
    3. tuňák se zeleninou
    4. odpolední svačina nebyla
    5. zeleninový salát s kuřecím masem

JULLIK
    JULLIK --- ---
    MANXX: Zatim jsem sebou jeste nesekla, snad to ani nikdy neprijde.
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    GATTA_NERA: No teta dela vyzivyho poradce a ve fitku, takze to mam jako nahradu za dve jidla denne. Mozna to neni obcas to nejlepsi, jinak zdrave jim, obcas hresim, ale to asi kazdy. Jinak zelenina, kruti nebo kureci maso, skoro zadne prilohy nepapam, cottage miluju, pecivo nedlabu skoro vubec a kdyz uz tak celozrne, mozna to az obcas prehanim.
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    snídaně: kafe, ovesná buchta s bioobchodu, zákys
    kafe
    kafe
    svačina: jablka
    oběd: těst. salát z jídelny
    kafe, kafe
    svačina jablka
    večeře: včerejší variace salátu z kysaného zelí, dnes jsem přidala salátovou okurku, kopr, šalotku, rýžový olej a namísto cottage jogurt i muž na to mlsně koukal

a zde je foto

IMG_2416.JPG (4053693 B)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: já kupuju ovesné tyčinky s medem a jablky z bioobchodu, jsou výborné, žádné pufrované kuličky
    CULI
    CULI --- ---
    tak si dej vydatnejsi snidani v klidu jeste doma ! ;)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Tak jsem zjistila, že musím zvýšit dávky dopoledních jídel, protože jsem hrozně unavená a kručí mi v břiše... a to dost hlasitě, což před klienty není ideální. S tím se ovšem vyskytl problém, co ke svačině, když jsem ve škole nebo v práci a není čas se v klidu najíst (a už vůbec ne po třech hodinách, spíše po čtyřech, pěti) - doposud jsem to řešila acidofilním mlékem, jogurtovým nápojem, jablkem nebo banánem. Nemáte tip na něco, co se dá jíst za pochodu, ale přitom je to dietní?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Hmm,to zeli zni fakt dobre...

....dalsi tipy na naka zelna jidla? Nejake placky?
    (blby je,ze placky vetsinou s moukou a smazit:-( Nedavno sem delala varene brambory rozmackat,spojit s vajickem,pro zhusteni mala lzicka skrobu - z toho udelat kapsu, nacpat zelim a dat do horkovzdusny trouby, na poslednich pet minut zapnout gril.
    Ale myslim,ze kvuliva tem bramborum mne s tim odsud vyhodite -ale krmila sem chlapa!:-))) )
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ELISCHA: trik na kysany zeli zni kmin, dost kminu (idealne drcey samozrejme). ja bych na to teda zadny preparaty z lekarny nebrala, na zazivani se daj pit ruzny caje, a take si telo musi zvyknout. proste casem se to zmirni kdyz to budes podporovat bylinkama, naucis se to lepe travit
    CULI
    CULI --- ---
    MEANDER: to by ale clovek musel jist porad a to musi urcite brzy vzniknout rezistence a uz to nepomaha ne? jak dlouho to uzivas? ...a davkovani 1-3tbl 3x denne...hmmm to clovek po nich ani nema hlad ne? :)))
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    JULLIK: specifikuj koktejl, jestli tím myslíš vodu s práškem zaděláváš si na podvýživu a to už není racionální dietní režim
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    ELISCHA: Zkus Orenzym. Prodává se to v lékárně a nestojí to mnoho. Mně to pomáhá.
    MANXX
    MANXX --- ---
    JULLIK: Tohle jde přežít bez toho, abys sebou někde sekla?
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    No tak já mám teď tvrdý režim, takže se musím fakt hlídat, nic méně pohybu mám v práci každý den dosti...
    Snídaně: Koktejl
    Oběd: Koktejl
    Večeře: Zeleninový salát
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    snídaně: vločky s jogurtem
    sváča: pár polomáčenek, nic nebylo ve spěchu po ruce
    oběd: kuřecí se špenátem, troška brambor
    sváča: jogurt hollandia bila
    večeře:kuskus se zeleninou

jak tu mluvite o tom zelí, fakt ho miluju, i čočku a tak.. ale prostě mě to fakt příšerně nafukuje, to každyho..ale mě fakt hodně.. nevim, čim to regulovat, něco na to určitě pomáhá..nějakej figl?. já to radši moc nejimm, nechci obtěžovat okoli a mě to taky neni přijemny...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LIMONADA: to je, nakoplo mě to, tělo už cítí, že se blíží podzim a řeklo si o to, hlavně o to zelí :) koupila jsem ho v bio obchodě a to je jiná třída
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    GATTA_NERA: to si udelam, zni to jako fakt dobra vitaminova bomba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam