• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    QUICK
    QUICK --- ---
    CULI: kdyz drzet dietu, tak rozumnou. To znamena spocitat si z tabulek prijem bilkovin, cukru a tuku. A dodrzovat je (opravdu pomaha si vytvorit jidelnicek na cely den, zadny vymysleni on-the-fly). Jist kvalitni veci, hlidat si prisun bilkovin, snazit se jist slozeny cukry. Hodne pit a samozrejme cvicit.

Schazovani rychlosti 1kg za tyden je podle me moc (samozrejme zalezi, kde zacinate a kde chcete skoncit jak zminuje LIMONADA)
    BLUE_BERRY
    BLUE_BERRY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: to je jasny..ale ja chodim spat brzy:))
    CULI
    CULI --- ---
    BARA_ONLY_ONE:
    FKA82: jj jaaa viii iim .) ja jen reagovala na to urceni idealni vahy 66-71kg pri 165cm !! ale kuju .)
    FKA82
    FKA82 --- ---
    No a taky ti spočítá tvůj metabolismus.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    CULI: U bodystatu jde právě o to, že Ti změří aktivní tělesnou hmotu, tělesný tuk, tělesnou vodu a bezvodou aktivní tělesnou hmotu a s ohledem na Tvou výšku Ti vypočítá nadbytečný tuk, tedy i ideální váhu.
    CULI
    CULI --- ---
    nekdo me i kdysi loudil jist podle krev.skupiny, nebo podle analyzy vlasu atd...no totok ne..e :-/
    CULI
    CULI --- ---
    FKA82: no praaave ze jinak vypadam ja pri mych 70kg a jinak kamaradka, pro kterou je sport snad jen vyslap schodu do sveho baraku
    FKA82
    FKA82 --- ---
    CULI: Myslím, že taky je rozdíl v tom,kolik z těch 70 je tuk,svaly atd...Nejde mi až tak o váhu, jako o to jak vypadám a do čeho se vlezu:)
    CULI
    CULI --- ---
    http://www.psyllium.cz/ nektere prichute jsou ale dobre!
    FKA82
    FKA82 --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já chodím v Ostravě.První měření 200, každé další 50.
    CULI
    CULI --- ---
    BARA_ONLY_ONE: 66-71kg pri 165cm :-O co? jakou vahu bych mela mit ty jo j pri mych 174cm , kdyz ted mam 70kg :-/
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    FKA82: Na bodystatu jsem byla, nicméně mi vypočítal, že moje ideální váha je 66-71kg, což mám teď a rozhodně to ideální není (165cm). Tak moc nevěřím ani ostatním údajům, chci si zajít jinam. Doporučení na něco v Praze do tří stovek?
    CULI
    CULI --- ---
    jablecny ocet je i v tabletkach ! .)
    CULI
    CULI --- ---
    ma nekdo zkusenosti s Unilaktem ?
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    TLAMPAC: já přírodním látkám stlačeným do tablet nevěřím
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    GATTA_NERA: Psylium se už prodává i v tabletách, pokud je někomu hodně nepříjemný ten sliz.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    GATTA_NERA: nojo, ale stejne se to musi fakt hooodne zapit, jinak to dobrotu neudela
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LIMONADA: Psylium ve vodě udělá docela sliz, někomu to může vadit, já si ho míchám do bílého jogurtu s medem :) a mám tím i větší pocit zasycení
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    TLAMPAC: traveni nezpomaluje, jen zvysuje pocit zasyceni

MIMISEKU: ocet je dobrej na salat, ja to zkousela i pit - lzici do sklenice pred jidlem, ale drazdi mi to zaludek. jablecny ocet naopak traveni trochu zrychluje

doporucuju taky konzumovat vlakninu - psylium, to cisti streva. a to je pro hubnuti dost dulezite....prodavaj to v lekarne, nejlepsi je od dr. popova, pije se to kazdy rano/vecer, a nebo se to muze pred kazdym jidlem v mensi davce. doporucuju
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    MIMISEKU: jj, jablečný ocet je dobrý, jinak obecně vláknina snižuje chuť k jídlu
    - zpomaluje trávení a tím prodlužuje pocit nasycení
    - stabilizuje hladinu cukru - méně náhlých žravých návalů :)
    - a myslím, že nějak čistí střeva od tuku z jídla či co.

Hlavně to zas nepřehánět....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam