• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    CULI: Já si teď nově zpříjemnňuji dietu právě olomouckými tvarůžky, které jsou nezávadné.. a směsí zeleniny s fazolemi, které bych mohla jíst třikrát denně.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    CULI: myslím, že tvarůžky jsou v pohodě.Já si je dávám docela často.
    CULI
    CULI --- ---
    holky co si myslite o tvaruzkach olom. ? ja je mam rada obsohuji upe minimum tuku, jedine peklo je ta sul no :-/
    jinak peklo sehnat kruti dusenou sunku, vsude sama veprova, uzena....:-/
    jinak dnes jsem si knackebrot dala s obyc. cotage a vysperkovala to koprem mnaaaaaaaaaaaam :))
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    JULLIK: zname dcera je od malicka vegetarianka a misto masa ji smakouna - vajecna bilkoiva. Je to takova bila hmota temer bez chuti. Jde obalit jako rizek, okorenit a na prirodno hodit na panev, nebo za studena do salatu misto syra. Kupuju to v bille
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JULLIK: cocka, cervena cocka, cizrna....fazole ja osobne nemusim. soja, ale s tou to neprehanet. proste cokoli. zrovna dnes sem mela salat ala gata - nastrouhana cervena repa, trocha zelneho sterilovaneho salatu (doslo kysane zeli) a uvarena cizrna (je dobry ji nechat tri dny trochu naklicit, je pak stravitelnejsi ama lepsi vyzivove hodnoty, jen se musi menit voda)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    LIMONADA: To bych mohla zkusit, děkuji. Třeba čočku mám moc ráda.
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    JULLIK: A zase žádná anorektička a hubeňour nejsem mám 59kilo.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JULLIK: aspon lusteniny. ale zivocisne bilkoviny nicim nenahradis, leda bobulema
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    SASH: No spinning a taky běhám denně v práci, nemám žádné sedavé zaměstnání. Ale já už jsem si nějak tak zvykla jíst a opravdu mi to stačí. Víc nevim zda bych do sebe dostala.
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    MANXX: No já fakt maso moc nemusím, maximálně si to nahradím sýrem v salátu...Občas ryby...Tak jednou týdně mám kuřecí nebo krůtí maso, jinak ne :( Ale tak byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil čím to aspoň trošku nahradit.
    SASH
    SASH --- ---
    JULLIK: mne to prijde strasne malo, celej den bych mela hlad..obzvlast pokud sportujes, pokud vim, tak delas spinning, kterej je energeticky hodne narocnej..
    a manxx ma pravdu, chtelo by to nejaky bilkoviny
    MANXX
    MANXX --- ---
    JULLIK: Nejíš bílkoviny?
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    Tak já dnes:
    Snídaně: 2celozrné toasty s rajčetem
    Svačina: Ovoce
    Oběd: Zeleninový salát
    Večeře: Zeleninový salát a pitta chleba
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALHOTKA: Ty fakt neznáš zakysaný mléčný výrobky? :-O
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KALHOTKA: radsi resit tyhle veci v [ Hubenouri a baculkove na nyxu.. aneb nevite nekdo jak ztloustnout nebo zhubnout ?? rychle.. kvalitne?.. zdrave?.. ? :)) ]
    tady maj byt jidelnicky

prosimte precti si neco o vyzive, aspon trochu prospesne muze byt mleko primo od krav (ale to uz dnes skoro nikdo nestravi), to co pijes je jenom takovej zbytek z mleka....
    vapnik si telo z mleka temer nevezme, na to jsou rozhodne lepsi jine potraviny.
    na vegetarianstvi se vykasli, pokud to nemas jako presvedceni, rozhodne s vegetarianstvim snadneji nezhubnes (spis naopak, je mnohem tezsi mit vyvazeny jidelnicek), neco o tom vim(byla jsem dlouho vegetarian, momentalne jim jen domaci a bio maso a ryby)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KALHOTKA: snickersku vymen aspon az musli tycinky, je plno sladkeho co neni tak strasne a ma alespon nejake vyzivove hodnoty. a mleko doporucuju nepit, organismu k nicemi neni, radsi kefir/acidofilni mliko nebo jogurt.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    CULI: primo zkusenost nemam, ale asi to nebude uplne spatny. Rekla bych, ze to bude i pekna makacka. Chodila jsem jednu dobu do fitka, kde nabizeli asi tri stupne zateze pro hubnuti, zpevneni a zoskani kondice. Premyslela jsem o tom, ale odradila me ta cena a take to bylo v cas, kdy jsem nemohla.
    Zjistila jsem, ze mi stejne nejvice vyhovuje cvicit doma. Kdyz neco delam spatne, tak me opravi zkusenejsi mamka a do tela si dam stejne, jako bych byla ve fitku
    CULI
    CULI --- ---
    caute holky, asi to neni spravne misto pro tento dotaz, ale kdyz se tady probira cviceni doma, stepry atd tak jsem si rekla..... mate nekdo zkusenosti s H.E.A.T. se na to chystam uz dlouho, jsem lina za to dat i tolik penez!

KALHOTKA: jinak co ja jsem mela jako 2rocni inspiraci je casopis Dieta!! http://www.mf.cz/produkty/dieta/
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MANXX: Ha, dík, tu neznám, zkusím...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam