• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    SASH
    SASH --- ---
    LIMONADA: no ale nekteri lidi jsou treba dokonce i single
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LIMONADA: taky si myslím, že muž bude spokojenější, když nebude mít doma zdrchanou ženu a občas si plácne do nějakého tuku :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    IKARIE: no ja to myslela hlavne na tu druhou stranu, clovek by si mel najit cas i na sebe ale i na ty co jsou v jeho zivote duleziti.
    a jako sory, pro me dulezitejsi nez par kil je treba spokojenej partner. idealni kdyz jdem sportovat spolu, ale ne vzdy se to povede.
    akorat ze ja nemam tu strasnou touhu zhubnout 5 kilo - jasne ze by to slo, ale jen za cenu strasneho vypeti a ja sem radsi spokojena=D
    nekdo zas sve stesti nachazi v dokonale postave.... ale prej je to vedecky overene http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/213272-vzhled-a-postava-je-pro-zeny-dulezitejsi-nez-kvalitni-partner.html
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    IKARIE: já se taky nechci hádat, tady pracuju třeba na směny až 32 hodin v kuse a mám i pracovní víkendy, takže na cvičení je času hodně málo, a jsem nevyspalá, ale když je, využívám ho :)

Já jen myslím, že nemá smys odsuzovat lidi, co tvrdí, že to nejde, protože každý máme hranice, které nepřekročíme.
    Třeba u mě to před rokem nešlo, ale ne pro nemoc
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LIMONADA:
    GATTA_NERA: o spanku jsem nikde nepsala, spim 7-8 hodin denne, chodim spat v 10,11 a vstavam v 6, jinak bych to nedala. plus nejde tu o me, svoji praci rozebirat nechci, vim ze to nemam standardne jak vetsina ostatnich, pac zas jsem mela hodne volno a klidek v lete 2 a pul mesice, ted budu makat do ledna, unor zas bude volnejsi atd.
    jak pise limonada, je to o prioritach a proste si nemyslim, ze to nejde, jen clovek musi chtit a pak si to vzdycky nejak udela. a nechci se tu hadat, jdu behat :)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    IKARIE: je fajn že držíš takové tempo, otázka je, jestli to tvůj organismus zvládne nebo s podzimem zkolabuje. Já bych bez dostatku spánku nemohla existovat.
    A používat při hubnutí metodu podle sebe soudím tebe, mi přijde trochu naivní, každý jsme jiný a to že někdo nelítá přes celou Prahu a ránu si nepřivstane z něj nedělá lempla
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    IKARIE: ono je to o stanoveni priorit a zajimalo by me kam se vtesna treba nejaky tvuj osobni zivot, partner apod;) ale v zasade mas pravdu, jasne ze je to o priroritach a kdo chce cas si aspon nejaky najde.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    no a dneska

rano jecmen, kafe s mlikem
    10. slunecnicovy rohlik s parenicou, musli tycinka merunkova a banan
    13.00 kefir nizkotucny
    14.30 jabko
    16.00 porce kuskusu s bylinkovym tofu a zeleninou
    kafe s mlikem
    21.00 sopak a platek celozrhnyho chleba s tvarokem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    rano nalacno to do hodiny behu a takovych 10km byva v pohode. ale po 14 kilometech jsem malem pak nevysla schody domu, klasicka hypoglykemie. kazdopadne se to chce poradne napit. a jasne, ze to je individualni :)

jinak az ted chapu, co to znamena, ze kdyz se chce, tak to jde. momentalne ucim nejakych skoro 38hodin tydne, ale nejsou v tom zapocitany pripravy, prejezdy po cely praze etc., opravovani ukolu a je to fakt peklo, ale zalezi mi na tom, abych neco dala, takze holt jezdim do bazenu v 6 rano a chodim behat kdykoliv mam nakou skulinku volnou. a vim, jak jsem to mela predtim, takze pro me clovek, ktery akorat studuje VS prip. clovek, co ma klasickou pracovni dobu a tvrdi, ze nestiha, jednoduse keca nebo proste nechce.
    CULI
    CULI --- ---
    SAIL_OR: ze by moc velka zatez? nebo spis co jsi jedla vecer? nekdy se vyplati, jak rika muj kolega doktor vypit ason 2dc jemne perl.vody s dzusem 100% 1:1 !
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    fakt jo? já jednou vstala v půl šestý ráno a jala se nalačno běhat. po deseti minutách jsem měla horečku i zimnici zároveň a byla nesmírně vyčerpaná, tak nevim, co je špatně..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SASH: Já si dnes přivstala a asi deset minut po probuzení jsem si na lačno dala 40min. na rotopedu (víc jsem nestihla, bylo to neplánované). Musím říct, že pohyb na lačno po probuzení je pro mě asi to nejlepší, fakt se cítím celý den mnohem lépe.
    Bohužel ale nebyl čas a teď jídlo zase až po šesti hodinách :( Celý jídelníček hodím večer.
    SASH
    SASH --- ---
    SAT_ANN: vsechno jde kdyz se chce ;) drzim palce!
    ja ted zacla chodit treba na ranni lekce na 7h, abych stihala potom i neco vecer po praci..a nemuzu si to vynachvalit:)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    SASH: nejak mi to vubec nevychazi,do vecera sem ve skole nebo v praci.:-(
    Snad zvladnu tenhle tyden konecne koupit boty na behani,to jde provozovat kdykoli
    SASH
    SASH --- ---
    SAT_ANN: ty se nemuzes hejbat?
    ITAL
    ITAL --- ---
    LIMONADA: Super, díky - to musím zkusit :-)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: tak ty se aspon hejbes :-(
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SAT_ANN: buď v klidu, jsem na tom stejně
    1. ananasový ovofit
    2. activia nápoj (taková ta dietnější verze se sníženým obsahem tuku)
    3. chleba s nivovou pomazánkou z kantýny v práci (hell)
    4. zeleninový salát s kuřecím masem
    5. těstoviny (hell)

Po víkendu a dnešním dni se cítím dost provinile, dnes k tomu naštěstí byl i rotoped a běhání na pásu, ale stejně jsem na sebe pěkně naštvaná.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SAT_ANN: hele smrdi to pak trochu jinak, ale taky to pak smrdi. nekdy je udelam na damskou akci a dam ti ochutnat;)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    1)zbytek číny z číny (velký zlo já vim :-()
    2)acidofilní mléko 1/2
    3)dršťkovka v bufáči na fakultě,1 rohlík
    4)acidofilní mléko 2/2
    5)knekebrot,plátek kuřecí šunky,10g žervé
    6)ledový salát+malá konzerva tuňáka ve vlastní šťávě,5g oliv oleje

aneb jak to nemá vypadat se začátkem semestru,když člověk ještě nemá zaběhlej režim a nestíhá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam