• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    no, recept mam od mountbatten, ale uz si ho presne nepamatuju. spis jde o princip:
    2 balení olomouckých tvaruzku - pouzivam cely, s veneckama by to asi taky slo, ale nezkousela jsem to.
    asi 6 strouzku cesneku
    chilli pasta a dalsi koreni - kazdej dle sve chuti, tvaruzky to natahnou, cesnek neni ve vysledku tak ostry, trochu se rozlezi, chilli zustane ostre stejne
    sodovka -obycejna hodne preliva voda, spis normalni voda, ne mineralka

prisady smichat dohromady s trochou sodovky (pozor peni to)
    pak vzit zavarovacku - a dat tvaruzek a zalit smesi a zase dat tvaruzek a zalit smesi a pokracovat nez jsou vsechny tvaruzky ve sklenici - dolit na ne zytek smesi a dolit sodovkou tak aby byly potopene a trochu nad - nechte tam dost mista, tvaruzky hodne nabobtnaji.
    bud to muzete nechat rozlezet v lednici (tak 5 dni) a nebo venku - to bude o dost rychlejsi. a nebo nakombinovat.
    konzumovat s cimkoli, pro nedietare chutne i s pivem;)
    ITAL
    ITAL --- ---
    LIMONADA: Můžeš prosím trošku rozvést to naložení tvarůžků do sodovky? Vypadá to zajímave, ale nikdy jsem o tom neslyšel :-)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    CULI: tvaruzky jsou nej, a navic se daj vyborne nalozit v sodovce - pekne se rozlezi, muzes si je dokorenit cesnekem chilli a dalsimi vecmi a je to dokonale dietni a zaroven podobne chutne jako treba nakladany hermelin (pritom kaloricky rozdil je naprosto brutalni)
    FKA82
    FKA82 --- ---
    CULI: Ty jsou super, vzdycky kdyz jedu kolem kupuju primo ve vyrobne.
    CULI
    CULI --- ---
    BARA_ONLY_ONE:
    FKA82: me chutnaji hodne tyhle http://www.madeta-velkoobchod.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=104&products_id=14326 jsou drazsi myslim, ale s tim kminem luxusni .)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    CULI: Já si teď nově zpříjemnňuji dietu právě olomouckými tvarůžky, které jsou nezávadné.. a směsí zeleniny s fazolemi, které bych mohla jíst třikrát denně.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    CULI: myslím, že tvarůžky jsou v pohodě.Já si je dávám docela často.
    CULI
    CULI --- ---
    holky co si myslite o tvaruzkach olom. ? ja je mam rada obsohuji upe minimum tuku, jedine peklo je ta sul no :-/
    jinak peklo sehnat kruti dusenou sunku, vsude sama veprova, uzena....:-/
    jinak dnes jsem si knackebrot dala s obyc. cotage a vysperkovala to koprem mnaaaaaaaaaaaam :))
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    JULLIK: zname dcera je od malicka vegetarianka a misto masa ji smakouna - vajecna bilkoiva. Je to takova bila hmota temer bez chuti. Jde obalit jako rizek, okorenit a na prirodno hodit na panev, nebo za studena do salatu misto syra. Kupuju to v bille
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JULLIK: cocka, cervena cocka, cizrna....fazole ja osobne nemusim. soja, ale s tou to neprehanet. proste cokoli. zrovna dnes sem mela salat ala gata - nastrouhana cervena repa, trocha zelneho sterilovaneho salatu (doslo kysane zeli) a uvarena cizrna (je dobry ji nechat tri dny trochu naklicit, je pak stravitelnejsi ama lepsi vyzivove hodnoty, jen se musi menit voda)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    LIMONADA: To bych mohla zkusit, děkuji. Třeba čočku mám moc ráda.
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    JULLIK: A zase žádná anorektička a hubeňour nejsem mám 59kilo.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JULLIK: aspon lusteniny. ale zivocisne bilkoviny nicim nenahradis, leda bobulema
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    SASH: No spinning a taky běhám denně v práci, nemám žádné sedavé zaměstnání. Ale já už jsem si nějak tak zvykla jíst a opravdu mi to stačí. Víc nevim zda bych do sebe dostala.
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    MANXX: No já fakt maso moc nemusím, maximálně si to nahradím sýrem v salátu...Občas ryby...Tak jednou týdně mám kuřecí nebo krůtí maso, jinak ne :( Ale tak byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil čím to aspoň trošku nahradit.
    SASH
    SASH --- ---
    JULLIK: mne to prijde strasne malo, celej den bych mela hlad..obzvlast pokud sportujes, pokud vim, tak delas spinning, kterej je energeticky hodne narocnej..
    a manxx ma pravdu, chtelo by to nejaky bilkoviny
    MANXX
    MANXX --- ---
    JULLIK: Nejíš bílkoviny?
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    Tak já dnes:
    Snídaně: 2celozrné toasty s rajčetem
    Svačina: Ovoce
    Oběd: Zeleninový salát
    Večeře: Zeleninový salát a pitta chleba
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALHOTKA: Ty fakt neznáš zakysaný mléčný výrobky? :-O
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KALHOTKA: radsi resit tyhle veci v [ Hubenouri a baculkove na nyxu.. aneb nevite nekdo jak ztloustnout nebo zhubnout ?? rychle.. kvalitne?.. zdrave?.. ? :)) ]
    tady maj byt jidelnicky

prosimte precti si neco o vyzive, aspon trochu prospesne muze byt mleko primo od krav (ale to uz dnes skoro nikdo nestravi), to co pijes je jenom takovej zbytek z mleka....
    vapnik si telo z mleka temer nevezme, na to jsou rozhodne lepsi jine potraviny.
    na vegetarianstvi se vykasli, pokud to nemas jako presvedceni, rozhodne s vegetarianstvim snadneji nezhubnes (spis naopak, je mnohem tezsi mit vyvazeny jidelnicek), neco o tom vim(byla jsem dlouho vegetarian, momentalne jim jen domaci a bio maso a ryby)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam