• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    ELISCHA: kde seženu otruby a jak chutnaj? no já to mám radšiv tom mlíku pže se dá ohřát a pak je to super když se to nasákne to by asi v jogurtu moc nenasáklo co? no zkusim to až mě tohle omrzí, kakaem to taky občas sypu je to mňamózní :) sem ráda že někdo soucítí :))
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    KKKAROLINKA: mám to samy.. bez nich ani ránu.. nejdřív jsem je zalejvala kakaem... ted je dávám do jogurtu s medem.. nebo do jinyho jogurtu..a ještě si k nim přidávám dvě lžičky otrub.. dobře pročíštujou... mnam mnam :))) nejlepší snídaně..
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: nene jen mystičku teda docela plnou ještě jak to v tom mlíku nabobtná ale fakt se to stalo mojí závislostí :) ale na večer bych to neměla co? :D ztm se držim ale dala bych si :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KKKAROLINKA: Ovesné vločky po ránu neřeš, pokud nesnídáš celý pytlík. :-)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    mám dotaz, jak moc sou kalorický obyčejný ovesný vločky? stala sem se na nich závislá a každej den je snídám zalitý teplym mlíkem :) malinko úchylka nikdy sem nevěřila že by to mohlo bejt dobrý a teď bez nich k snídani ani ránu, je dobrý se jima cpát každý ráno?
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    SAIL_OR: podle mě v tom neni až tak velkej rozdíl mezi sušenkou a nebo musli tyčinkou...
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    to je šmakoun, ne?
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    zkoušel jste někdo tohle? http://www.smacker.cz/
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SAIL_OR: Je v nich pět kusů ovesných vloček a zbytek hnus.
    MANXX
    MANXX --- ---
    SAIL_OR: Je to hnus.
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    hele jakej máte názor na musli tyčinky? mně se zdá, že je to beztak plný cukru a chemie, když se mrknu na složení.. nebo?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ale stejne mi to neda,)
    me uz ani nejde o nejakych blbych 5 kilo, uz jsem ted docela i spokojena. jde mi o to, abych se udrzela ve forme, pze pro me ten sport neni prostredek jak mit peknou postavu, ale konicek. proto se snazim najit si cas. pres leto jsem mela dost volno, proto jsem sportovala prakticky denne (i jako lek na zlomene srdce, lepsi nez alkohol;), zvykla jsem si, na tom behani jsem si vytvorila uz asi zavislost, tak se proste snazim to nejak skloubit i s tim pracovnim tempem, pze nechci prestavat nebo to delat jen o vikendu.

souhlasim s limonadou, je to o prioritach. ja jsem na VS studovala jazyky a s tim i literaturu, musela cist za semestr kvanta nejen beletrie, a ted prakticky vubec nectu, tak max knizku za mesic v metru. ale jsem si vedoma toho, ze si radsi vecer pustim serial nebo cumim do nyxu, pze jsem uplne vyrizena a na literaturu uz nemam silu. ale kdybych se fakt premohla, tak si proste misto tech zoufalych maznelek neco prectu. stejne tak je pro me legitimni duvod, kdyz clovek rekne, ze radsi si prispi/bude s pritelem/zajde s kamoskou na kafe whatever, ale ne, kdyz tvrdi, ze proste na ten sport cas nema.

a posledni vec, minimalne ten nadpis toho clanku mi prijde jako totalni kravina.)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    Lehce podobná diskuze, ale nejen o dietním jídelníčku
    [ ººFOOD-DIARYºº ]
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja uz to nebudu komentovat, to bychom se tu akorat zacyklily, takze ja dneska aneb fakt tezka nestihacka

v 6 miska musli s bilym jogurtem, nektarinka, broskev, zeleny jecmen
    v 9 beh necelych 10km
    v 10.30 dva tmavy chleby s tvarohovou pomazankou, hrst mandli. kafe s mlikem
    12.30 banan
    14.30 pullitru kefiru
    15.30 jabko
    16.30 sopak (vokurka cervena paprika redkvicky olivy balkan), co jsem si vcera pripravila jakoze na obedu a nestihla to snist, k tomu naky slany kousek z pekarny s balkanskym syrem
    ted dojidam zbytek toho salatu, sklenka cervenyho

plus, vubec jsem nemela hlad jak furt neco jim, minus moc jsem toho nevypila
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    SASH: pravdou je, že když jsem byla single, sportovala jsem mnohem víc.....ale teď jsem spokojenější
    je prokázáno ve ve vztahu ženy častěji přibírají a muži hubnou- resp. žijí zdravěji

ale to už jsme OT :))

takže dnešní večerní salát: míchaný salát, avokádo, gouda s bazalkou, rajčata, bílý jogurt a olivový olej
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SASH: jo vzdyt jo, kazdyho zivot;) je jasny ze clovek bez partnera ma vic casu na sebe, no ne?
    SASH
    SASH --- ---
    LIMONADA: no ale nekteri lidi jsou treba dokonce i single
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    LIMONADA: taky si myslím, že muž bude spokojenější, když nebude mít doma zdrchanou ženu a občas si plácne do nějakého tuku :)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    IKARIE: no ja to myslela hlavne na tu druhou stranu, clovek by si mel najit cas i na sebe ale i na ty co jsou v jeho zivote duleziti.
    a jako sory, pro me dulezitejsi nez par kil je treba spokojenej partner. idealni kdyz jdem sportovat spolu, ale ne vzdy se to povede.
    akorat ze ja nemam tu strasnou touhu zhubnout 5 kilo - jasne ze by to slo, ale jen za cenu strasneho vypeti a ja sem radsi spokojena=D
    nekdo zas sve stesti nachazi v dokonale postave.... ale prej je to vedecky overene http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/213272-vzhled-a-postava-je-pro-zeny-dulezitejsi-nez-kvalitni-partner.html
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    IKARIE: já se taky nechci hádat, tady pracuju třeba na směny až 32 hodin v kuse a mám i pracovní víkendy, takže na cvičení je času hodně málo, a jsem nevyspalá, ale když je, využívám ho :)

Já jen myslím, že nemá smys odsuzovat lidi, co tvrdí, že to nejde, protože každý máme hranice, které nepřekročíme.
    Třeba u mě to před rokem nešlo, ale ne pro nemoc
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LIMONADA:
    GATTA_NERA: o spanku jsem nikde nepsala, spim 7-8 hodin denne, chodim spat v 10,11 a vstavam v 6, jinak bych to nedala. plus nejde tu o me, svoji praci rozebirat nechci, vim ze to nemam standardne jak vetsina ostatnich, pac zas jsem mela hodne volno a klidek v lete 2 a pul mesice, ted budu makat do ledna, unor zas bude volnejsi atd.
    jak pise limonada, je to o prioritach a proste si nemyslim, ze to nejde, jen clovek musi chtit a pak si to vzdycky nejak udela. a nechci se tu hadat, jdu behat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam