ale stejne mi to neda,)
me uz ani nejde o nejakych blbych 5 kilo, uz jsem ted docela i spokojena. jde mi o to, abych se udrzela ve forme, pze pro me ten sport neni prostredek jak mit peknou postavu, ale konicek. proto se snazim najit si cas. pres leto jsem mela dost volno, proto jsem sportovala prakticky denne (i jako lek na zlomene srdce, lepsi nez alkohol;), zvykla jsem si, na tom behani jsem si vytvorila uz asi zavislost, tak se proste snazim to nejak skloubit i s tim pracovnim tempem, pze nechci prestavat nebo to delat jen o vikendu.
souhlasim s limonadou, je to o prioritach. ja jsem na VS studovala jazyky a s tim i literaturu, musela cist za semestr kvanta nejen beletrie, a ted prakticky vubec nectu, tak max knizku za mesic v metru. ale jsem si vedoma toho, ze si radsi vecer pustim serial nebo cumim do nyxu, pze jsem uplne vyrizena a na literaturu uz nemam silu. ale kdybych se fakt premohla, tak si proste misto tech zoufalych maznelek neco prectu. stejne tak je pro me legitimni duvod, kdyz clovek rekne, ze radsi si prispi/bude s pritelem/zajde s kamoskou na kafe whatever, ale ne, kdyz tvrdi, ze proste na ten sport cas nema.
a posledni vec, minimalne ten nadpis toho clanku mi prijde jako totalni kravina.)