• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ANICCKAA: Já jsem se do dýně úplně zbláznila právě.Hlavně hokkaido, ale řízky jsem ještě nezkoušela, určitě prubnu, dík za tip.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    FKA82: ano, normalne v trojobalu, ale dyne mi chutna i normalne podusena s cuketou. Nakrajim dyni na kosticky, cuketu na kolecka, podusim do mekka na panvi, potom pridam rozmaryn, bazalku, sul a pepr. kdyz je dyne mekka, tak to hodim do klasickeho zeleneho salatu, pridam balkan, seminka a olivovy olej
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ANICCKAA: Jako normálně v trojobalu?
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    IKARIE: jojo, brokolice a kvetak take mohu. Ale co mohu jen a jen doporucit jsou rizecky z dyne. Chutna to jako sladka brambora, ale oproti brambore ma dyne mensi energetockou hodnotu. V lete jsem to bastila jen s okurkovym salatem a mohla jsem se po tom utlouct :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    IKARIE: jezis ted to po sobe ctu, omlouvam se za fakt idiotsky pisemny projev, dlouhy den jsem mela,)))

jinak dneska jsem byla na obede v jine krajine a mela jsem bajecny brokolicovy rizecky, asi se to bude delat stejne jako kvetakove placicky, kazdopadne moc dobre taky.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    IKARIE: urcite, asi si koupim zeli a take si to vyrobim, sama sobe jsem udelala chute :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ANICCKAA: to by se dalo i samotny tyjo, uz vim, co udelam s tou posledni ctvrtkou :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    zeli je vyborne i k testovinam. Staci z lehynka na panvicce necht zmeknout cibuli, na to hodit zeli, posolit, popeprit a podusit, aby zeli zmeklo a po te k tomu primichat uvarene testoviny. ja do toho davam jeste ruzna seminka a kapku olivoveh oleje. Je to mnamka, to zeli prijemne zesladne a je to dobre i za studena
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SAT_ANN: myslim, ze jo, ja syrovy zeli nikdy moc nejedla abych pravdu rekla. kazdopadne ja kupovala v nedeli obrovskou hlavku bileho v albertu asi tak za 18kc? uvarila sem z pulky cinu pro 5 lidi, dneska z ctvrtky misu salatu a jeste mi ctvrtka zbyla :))
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    IKARIE: ty jo mam tu jen cerveny zeli,to chutna dost jinak co?:-/
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SAT_ANN: ale chce to nasekat to zeli a hlavne mrkev fakt najemno, mne se s tim nechtelo piplat a mam tam celkem velky kusy, mensi by byly lepsi :)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    IKARIE: dobrej napad!zejtra do toho jdu,a koupila jsem si poprve sojanezu,a nevedela do ceho ji dat,tak to zkusim :-)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    z vikendu mi zbyla pulka hlavky zeli a nevedela jsem co s tim, tak jsem ted spachala sietnejsi verzi coleslaw salatu a je moc dobra (zitra teda bude asi ten zbytek jeste lepsi). nasekat zeli, nastrouhat mrkev, cibulku (ja misto toho dala porek najemno pac se ho potrebuju zbavit), vsechno smichat. zalivku jsem delala z pepre, octu, trosku cukru, soli a drceneho pepre. v kfc je v tom naka smetana/majoneza, ja to zakapala asi 2 lzicema olivoveho oleje (ale na fakt velkou misu) a ted to vecerim. az se to rozlezi, tak to bude jeste lepsi imho. jsem nadsena, je to skoro zadarmo a je toho kopec, prave to vecerim. a i prijemna zmena oproti klasicke variaci ledoveho salatu s dijonskou zalivkou, ktery jim furt :)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    ELISCHA: děkuju ztra hned razim do ZV ;) naštěstí je tady myslim jedna kousek
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    KKKAROLINKA: otruby mají ve zdravý výživě nebo takový obchody.. pytlík stojí pár korun.. chutově je v tom ani moc neregistruju.. jinak se to taky nasákne.. dycky to zamícham a nechám třeba čtvrt hodky.. mezitim se obliknu nebo tak.. a kupuju jemný vločky, ty jsou pak jak kaše, když se rozmočej.. :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja je taky objevila pomerne nedavno - teda uz dlouho snodam domaci musli z vlocek zalejvany holandii, ale ted jsem v marks and spencer objevila klasickou anglickou porridge a jsem nadsena - davam dve lzice vlocek do 2dcl mlika, na plotynku, povarim, do toho pokrajim jabko/hrusku/banan a varim s tim, lzice medu a super, zasyti to a mam aspon naky teply jidlo :)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    LIMONADA: díky :) je to závislost no
    BARCZAJZZZ: určitě zkusím dík :)
    mám tady dokonce domácí med a brusinky tak to využiju hned zítra ráno :) dík za tipy !!
    BARCZAJZZZ
    BARCZAJZZZ --- ---
    s těma vločkama jsem na to taky stejně :D já je dávám večer do jogurtu a ráno jsou taky nasáklý, k tomu přidám med nebo nějakou marmiládu :))
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KKKAROLINKA: doporucuju spis s jogurtem. a zkus treba neco dalsiho k tomu aby set o vyzivove obohatilo, dobry je pridat orechy a seminka, pripadne take dalsi druhy vlocek (treba zitny). rozhodne ovesne vlocky jsou jedna z nejlepsich snidanovych potravin, ja bez nich taky nemuzu prezit.
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    ELISCHA: kde seženu otruby a jak chutnaj? no já to mám radšiv tom mlíku pže se dá ohřát a pak je to super když se to nasákne to by asi v jogurtu moc nenasáklo co? no zkusim to až mě tohle omrzí, kakaem to taky občas sypu je to mňamózní :) sem ráda že někdo soucítí :))
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    KKKAROLINKA: mám to samy.. bez nich ani ránu.. nejdřív jsem je zalejvala kakaem... ted je dávám do jogurtu s medem.. nebo do jinyho jogurtu..a ještě si k nim přidávám dvě lžičky otrub.. dobře pročíštujou... mnam mnam :))) nejlepší snídaně..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam