• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    KKKAROLINKA: kdyz jsem byla v obchodu tak jsem se taky rozhodovala mezi cookies a coko...co je mensi zlo???
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    ADLETA: mám to samé, přes zimu se dycky cpu sladkým víc než normálně, třeba dneska sem spořádala celý balení cookies na posezení :/ ale je to tim obdobím, snad nás to zas na jaře přejde :) je to tim že tělo potřebuje hodně energie, tudíž cukry, trochu to dohánim čajem s medem ale tu čokoládu si taky teď odepřít nedokážu.
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    pomoc!!! mam posledni dobou silenou chut na cokoladu. Zacala jsem s ni asi pred 3tydny a uz jsem asi 5x udelala, ze jsem si ji opravdu koupila a jen tak ji zdlabla...milku za dvacku...co mi chybi? jak se ubranit? do te doby jsem mela dlouhe obdobi, zhruba pul roku bez sladkosti, je mozny, ze to zpusobila zima? nebo stres?
    Snazila jsem se jist, jak mi telo rika, ale pak jsem se takhle najednou sekla a od te doby mi nejde se nejak ovladnout...
    MATHY
    MATHY --- ---
    KALHOTKA: posledni jidlo (lehci) by melo byt tak 3 hodiny pred spanim, takze jestli chodis spat v devet, tak jo, ale jinak si muzes dat i neco pozdejs..
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    KALHOTKA: jez hodně celozrnné pečivo, je v něm hodně energie plus bys měla zařadit do jídelníčku určitě dost ovoce (mandarinky, pomeranče,...) imho ti chybí i vitamíny a tudíž i energie, sem tam nějakou mussli tyčinku, je to mnohem lepší jak marmeláda třeba, a sýr jez max 30% jinak to moc dietní neni. a vodu MINIMÁLNĚ 2L ne maximálně ;) čim víc tim líp. a není divu jestli celý den jíš jenom chleba, zkus to prokládat i něčím teplým do žaludku, aspoň polévkou.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    KALHOTKA:takhle unavena bys asi byt nemela...

chutnaj ti treba kysely ryby?zavinace?velka sklenice stoji asi tricet korun,mne to strasne chutna a je to dietni - k veceri treba

svaciny bych mozna nejedla chleba - jen samotnou nakrajenou zeleninu,k tomu platky sunky,a trochu jogurtu...

udelat si domaci ovesnou kasi - mliko,med,vlocky - svarit,muzes do toho hodit jakykoli ovoce - taky na svacinu idealni

+ jez velky snidane,telo si zvykne palit od rana,a ja treba mam pak odpoledne a vecer mnohem mensi hlad

a pastika je fakt hnus - si precti slozeni (teda levna pastika,ale myslim ze drahou asi nekupujes)
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALHOTKA: Chleba s paštikou na dietu? :-D Nevím, školy na to nemám, ale když chci zhubnout, tak věci jako paštika vynechávám. To stejný platí pro marmeládu. Kdyby to bylo jednou, OK, ale podle tvýho rozpisu to jíš denně.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tak ja dnesni, myslim, ze ze v ramci diety (a na me pomery:) docela dobry, vubec jsem nemela cely den hlad ani chute

rano kafe a 12km beh
    pak kol. 10.30 zeleny jecmen a (vetsi) miska home made dynove polevky s dvouma kouskama tmaveho chleba a cheddarem
    ve 13.00 jablko
    v 15.00 dva corny rohliky se 100g kruti sunky a 100g cottage syra, dve mrkve, jako dezert naky ovocny jogurt
    v 17.00 kafe
    vecere ve 20.30 velka miska toho melo ala coleslaw salatu bez majonezy, hrnecek svaraku

ty pauzy mezi obedem a veceri si sem vedoma, ale neudelam s tim nic, pze mam 15.30 az 20.10 blok kdy ucim a mam mezi tim akorat jednu 5min prestavku tak akorat na to kafe.

musim si to zas zacit hlidat, pze sice beham jak dabel, ale vubec nehubnu, naopak jsem se ted o vikendu vazila a mam o 3kg vic, nez pred pul rokem. ale to prisuzuju svalum, pze vypadam lip.

jak to jde vam? :)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    ZUZIPA: ještě bych do toho prdla nějakej sirup nebo nastrouhala jablíčko taky dobrej nápad :) ten kuskus je vážně všestrannej :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KKKAROLINKA: já jsem jednu dobu dělala kuskus jako krupičnou kaši - akorát trochu orient - místo obyč mlíka kokosový, trocha skořice a rozinky...
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    dneska mě přepadla chuť na sladký taxem udělala podivný mix kuskusu, kakaa, brusinek a kokosu a kupodivu je to dobrý :)) a chuť na sladké skoro zdravě zahnána až na to kakao :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ne ze bych tomu nejak verila, ale ciste pro zajimavost, sestaveni dietniho jidelnicku za polovic na jednom z tech slevomatu http://www.dealbook.cz/46
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    zeli je vyborna potravina. mam doma hlavku tak taky zkusim ten ikarie salat.
    je to jedna z mala zeleniny co v zime ma nejakou chut, je furt stavnata a dobra.
    proste ja si od minule zimy navykla temer nekupovat zeleninu jako rajat, papriky, ani ledovy salat. vsechno bez chuti jak to neroste na slunicku, navic to stoji strasny prachy. lepsi vymenit za ceske trvanlive - zeli, mrkev, celer (je vyborny nastrouhany najemno v salatu, normalne nevareny cerstvy) cervena repa. kysane zeli. jeste se celkem da jist cinske zeli.davam do slane ladenych salatu i jablka.

ale netesim se na zimu, fakt ne=/ farmarske trhy me desne rozmlsaly co se zeleniny tyce, ceska cerstva stavnata z policek je proste uzasna.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ANICCKAA: Já jsem se do dýně úplně zbláznila právě.Hlavně hokkaido, ale řízky jsem ještě nezkoušela, určitě prubnu, dík za tip.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    FKA82: ano, normalne v trojobalu, ale dyne mi chutna i normalne podusena s cuketou. Nakrajim dyni na kosticky, cuketu na kolecka, podusim do mekka na panvi, potom pridam rozmaryn, bazalku, sul a pepr. kdyz je dyne mekka, tak to hodim do klasickeho zeleneho salatu, pridam balkan, seminka a olivovy olej
    FKA82
    FKA82 --- ---
    ANICCKAA: Jako normálně v trojobalu?
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    IKARIE: jojo, brokolice a kvetak take mohu. Ale co mohu jen a jen doporucit jsou rizecky z dyne. Chutna to jako sladka brambora, ale oproti brambore ma dyne mensi energetockou hodnotu. V lete jsem to bastila jen s okurkovym salatem a mohla jsem se po tom utlouct :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    IKARIE: jezis ted to po sobe ctu, omlouvam se za fakt idiotsky pisemny projev, dlouhy den jsem mela,)))

jinak dneska jsem byla na obede v jine krajine a mela jsem bajecny brokolicovy rizecky, asi se to bude delat stejne jako kvetakove placicky, kazdopadne moc dobre taky.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    IKARIE: urcite, asi si koupim zeli a take si to vyrobim, sama sobe jsem udelala chute :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ANICCKAA: to by se dalo i samotny tyjo, uz vim, co udelam s tou posledni ctvrtkou :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    zeli je vyborne i k testovinam. Staci z lehynka na panvicce necht zmeknout cibuli, na to hodit zeli, posolit, popeprit a podusit, aby zeli zmeklo a po te k tomu primichat uvarene testoviny. ja do toho davam jeste ruzna seminka a kapku olivoveh oleje. Je to mnamka, to zeli prijemne zesladne a je to dobre i za studena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam