• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    ANDROMEDAAA
    ANDROMEDAAA --- ---
    jinak dneska:
    1.černý čaj , dva plátky chleba, tvarohový sýr
    2.sušenky (neodolala sem, ale byly cereální)
    3.upravené rizoto- cibule, rýže, dvě bílé papriky, citronový pepř, sůl, a mořské řasy hijiki (2 kopečky)
    4.ovocný tvaroh
    5. těstovinový zalát s tuňákem a červenou paprikou
    + jako bonus u filmu pražená nesolená slunečnicová semínka(neloupaná)
    ANDROMEDAAA
    ANDROMEDAAA --- ---
    tzn zmenšit porce?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ANDROMEDAAA: Měřís se? Jinak je běžný, že se váha zastaví, ale hubneš centimetry. A nebo ani jedno, nesmíš se nechat rozhodit, ono to zas půjde..
    A taky nezapomeň upravit velikost porcí - sice jen minimálně, ale přecejen už hubne 83kg vážící ženská, ne pětadevadesátikilová...
    ANDROMEDAAA
    ANDROMEDAAA --- ---
    tak ženský co teda jíte? já sem omezila dokonce uplně minimálně i alkohol, zhubla sem teda od Vánoc už 12 kilo,ale pořád mám nadváhu.....na 172 cm 83 kilo:-(. a už nevím co by, hlavně na cvičení zbývá čas jen o víkendu:-/ jinak jím hodně ryb, rýži,fazole....vynechávám bílý pečivo, denně spořádám hodně zeleniny-favoritem jsou saláty všeho druhu a paprika,ovoce jím jen když mám chuť na sladký'(třeba hroznový víno), když mám nutkání něco zobat, loupu si pražený slunečnicový semínka a ted se mi to uplně zastavilo a měsíc už nešla váha dolu ani o deko
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    PEANUT: cvicim uz niekolko rokov, v posilovni aj doma ale ver mi, len cvicenim to dolu nejde :) nedrzim zase hladovku, ale princip south beach diety sa mi celkom paci, hlavne po dvoch tyzdnoch, co som ju drzala som sa konecne odnaucila pit caj s kopou cukru a to uz je u mna co povedat :) tiez som sa naucila ze bez chleba sa da celkom dobre zaobist a naucila som sa jest viac zeleniny. to boli asi jedine prehresky voci zdravej strave :)
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    PEANUT: pretoze mam velmi neproporcne telo, hubene ruky a nohy a velke brucho. a bohuzial len cvicenim sa to brucho nezmensuje, at sa snazam ako chcem.
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    KKKAROLINKA: 164 cm
    DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
    http://www.bodyrock.tv/2011/01/25/healthy-veggie-quiche-recipe-pre-workout-meal/

.. druhý recept, co od ní zkouším a můžu říct, že je to prostě skvělé! Jen jsem si tam přidala tmavé žampiony:)

Dále Všem MOC doporučuji Chicken fingers.. :)
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    BABSIB: kolik měříš na svých 49kg? jestli se teda můžu zeptat :)
    LOTOSS
    LOTOSS --- ---
    snidane: ovesna kase, cerny caj s medem a citronem
    obed: spalda s brokolici, mrkvi a celerem
    svacina: bily caj s cerstvym zazvorem
    vecere: nejspis platek celozrnneho chleba s necim a zelenina nebo salat
    k piti cely den obycejna voda s citronem
    a dneska budu hresit kavou s cukrem a smetanou a lazenskyma oplatkama :)
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    MEOW: tak teraz skusam jest podla south beach. 5. den sa citim v poho, nie som unavena ani slaba, maximalne po cviceni, ale to je normalne. co sa tyka vahy tak som si nejaky ubytok nevsimla, ale za 1.nemam vahu :) a za 2. mam 49 kg takze to asi nebudem na mne tak skoro vidiet. Kazdopadne pokracujem dalej :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja dneska k veceri ledovy salat s paprikou a okurkou a k tomu jen na cesneku orestovany krevety s jogurtovou zalivkou, mnam mnam.
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    MEOW: ja s tym skusenosti nemam, ale podstatou je rapidne obmedzenie cukrov, tak sa nediv ze si unavena, ved cukor je zdroj energie. a tiez priberania takze vaha ide dole, coz je pozitivne nie? :)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    přesně tak:)..plátky..ehm..nějak se mi asi nedostalo slov, tak kolečka..:)
    MEOW
    MEOW --- ---
    filtr mlčí...

jíte někdo podle south beach diet Dr. Agatstona? nebo neznate někoho kdo s ní má zkušenosti? doporučil mi jí muj doktor, abych snizila hladinu cukru v tele .. a ja jsem po dvou dnech silene unavena a mam dole 2 kila... a to nehladovim a jim normalni porce tak jak jsem zvykla ..
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: tipla bych plátky česneku..:)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    TEZZ108: co jsou česneková kolečka?
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    večeře: brokolice spařená na olej s orestovanými česnekovými kolečky hozená, sýrem nakonec posypaná..dobrota a jsem plná..(ještě aby ne, když jsem zdolala celou hlavu brokolice..:)
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    přidám se k salátovému menu..večeře: salát z ledového salátu a okurky, též zakys smetana, pažitka, pepř, sůl, trocha česneku sušeného a citroon, oliv olej..k tomu krůtí steak..ňami
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    salát: domácí kysané zelí, libové uzené maso, lehká kysaná smetana, kopr, pepř...mňam po běhání ideální jídlo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam