• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KALTY: je to taková houbička, kterou dáš do mlíka a ona z něj sežere laktozu a vznikne ti děsně hustý, kvalitní a dobrý kefír
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Dík za tip
    GALE: smutná realita :(
    KLAIR: „Co to sakra meleš, ty vořechu?" ( ne fakt nevim co tim myslíš ;) )
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Pokud byste někdo chtěli, tak můžu přenechat kefírové potvory... aneb kažedý den půllitr kefíru, který je neuvěřitelně hustý a neuvěřitelně dobrý :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    KALTY: Já miluju obyčejné acidofilní mléko zn. Meggle, ale přítel, který původně acidofilní mléko nenáviděl, si oblíbil vanilkovou verzi. Tak to můžeš zkusit :-) Je fakt výborný.
    MANXX
    MANXX --- ---
    GALE: Ano, Valašská kyška jednoznačně vede.
    GALE
    GALE --- ---
    KALTY: je hustá a ne tak kyselá, takže když tam dáš marmeládu , rozhodně to bude lepší než když ti tam nasypou sukr z výroby.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GALE: A dá se do toho mrsknout něco, co by nebylo tak sladké ale bylo to poživatelné ? :)
    GALE
    GALE --- ---
    KALTY: hodně dobrá je Valašská kyška, ale je bez příchuti. ty s příchutí jsou dost oslazené, i když nejsou na chuť tak sladké.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Doporučíte mi nějaký kefírový nápoj ( s chutí ) ? Dobrý a zdravý?
    KALTY
    KALTY --- ---
    MISHACZEQ: ;) díky
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    KALTY: štika je málo tučná, popř. treska, pražma, pstruh
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Druhá večeře mrkev, okurka, rajče, paprika 380g
    Jinak dnes na kalorickétabulky.cz mám 100 proc. bílkovin, sacharidů i vlákniny. Tuky teda 150 proc. ale nejvíc to udělal ten losos...
    Jakou jinou rybu ( ne tolik tučnou ) by jste mi doporučili?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: večeře 150g losos, 135g špenát na šalotce a česneku s oliv.olejem a koprem
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KALTY: Zkus se ptát v klubu Hubenouri a baculkove na nyxu.. nejlépe zakladatelky, Martina má dost přehled.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY:
    Dále sem nenašel vyloženě dobré recepty ( zdravé ). Našel sem dost vege ale s masem málo. Nějaká vhodná stránka na recepty? Případně kniha?
    Zatím v tom celkem plavu :(
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOCHANSKA_CH: díky za radu ;) No večer asi dám asi maso...
    Jinak je někde nějakej přehled které potraviny co obsahují? Zkusím na g něco najít ale kdyby někdo měl něco dobrého tak budu rád ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KALTY: Bílkoviny slabota, k zelenině nakrájené třeba vajco natvrdo, k pomelu jogurt a ke špagetám flákotu. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam