• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    TYET
    TYET --- ---
    MANXX: ale jo, vždyť v tý kaši mám každý ráno hrnek mlíka, jím vejce, tvaroh, tofu... tohle vlastně není můj hubnoucí jídelníček, ale úplně normální, když chci zhubnout, tak se spíš víc hejbu, chtěla bych zhubnout nějakých pět kilo, ale to je pro mě asi nereálný, od 18 let si držím váhu 58 - 61 kilo, měřím 163 a nejspíš se to nijak extrémně nezmění - teda doufám, že ani směrem nahoru :)
    MANXX
    MANXX --- ---
    TYET: Mně z těch tvých jídelníčků přijde, že nejíš vůbec žádný bílkoviny. To hubnutí se ti s tím daří?
    TYET
    TYET --- ---
    VERONIKAEMA: FRANCOUZSKÝ NÁKYP
    Tuhle nejjednodušší dobrotu peču vždycky, když zrovna potřebuju trochu zhubnout (což je zrovna teď) a zároveň mám hroznou chuť na něco beztrestně sladkýho.
    Do vymaštěné zapékací misky nakrájíme 1/2 kg libovolného ovoce (jablka, meruňky, švestky..), můžeme posypat oříšky a hrozinkami. Zalijeme řídkým těstem: 3 vejce, 5 dkg cukru, 10 dkg hladké mouky, trochu rumu a 3/4 l mléka (žádný tuk, žádný prášek do pečiva!). Pečeme na 200 stupňů hodinu a kousek. Po upečení je to hodně řídké, ale jím to lžičkou z misky, do druhého dne to ztuhne. I love it! :)
    TYET
    TYET --- ---
    1. ovesná kaše s ovocem
    2. domácí chleba s domácím máslem a rajčaty
    3. francouzský nákyp: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/524270_359755390742343_346774498707099_1077696_1536354121_n.jpg
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    1. lisovaný žitný chleba s žervé a proscuitto šunkou, kozí sýr z farmy amálka, pár plátků okurky
    2. banán, kafe s mlíkem
    3. plátek vepřového na rajčatovo-bylinkové salse, jasmínová rýže
    4. soyagurt
    5. zeleninový salát s quinoa a trochou jogurtu

takhle +/- obdobně jím často, někdy teda jen 4x denně, je to správně?
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tmavy chleb s kozim syrem/lucinou.
    Polevka Tom yam kai, cerna ryze s kokosovym mlekem (tak jednou za cas)
    Zmrzlina
    Chleb s olivami a syrem

Co ty opevovane knäckebroty? Co je jejich nejvetsi vyhoda? .)
    TYET
    TYET --- ---
    1. ovesná kaše s ovocem
    2. ratatouille s domácím chlebem
    3. banán
    4. ratatouille s domácím chlebem :)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    totál nedietní
    1) tenký krajíc celozrnného chleba, gervais, výběrová šunka
    2) jablko
    3) tenký krajíc celozrnného chleba, tvarohová papriková pomazánka, plátek krůtí šunky
    4) kuřecí na jablkách s celozrnnými těstovinami
    5) tenký krajíc celozrnného chleba, tvarohová papriková pomazánka, plátek krůtí šunky, 2 kostičky čokolády
    6) knekebrot s tvarohovou pomazánkou
    7) jehněčí ragů s rýží

a to jsem měla celej den dost hlad. Fakt nechápu. Asi nějaký zlomový den cyklu :-/
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    TYET: Prosím - jak děláš pohankovou pomazánku ? :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    REBORNA: ... "a nakonec z toho vyšlo jakž takž zdravý jídlo". Můj komentář k tvému příspěvku - propánajánapanenkomarie

HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    - 1 krajíc slisovanýho vícezrnnýho chleba s dýňovýma semínkama, 2 míchaný vajíčka, cherry rajčátka
    - banán
    - 3 brambory na loupačku s trouchou másla a pažitkou, hrneček podmáslí
    - pár plátků slovenskýho odštěpku, cherry rajčátka a jedna menší mrkev
    - zeleninovej vývar
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    REBORNA: to myslíš vážně?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    sry - na cibuli s měkkym :) (cibule - růže :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Včera a dneska jsem se ani moc nesnažila (taková klasika) a nakonec z toho vyšlo jakž takž zdravý jídlo:

STŘEDA:
    snídaně: 2 plátky slunečnicovýho chleba, Gervais přírodní vrchovatě, lžička flory, jeden syreček, k tomu pokrájený: půlka rajčete, kus kapie.. nápoje: doboučký kafíčto: půl lžičky Nescafe, lžička cukru, lžička sypací smetany a velkej hrnek neslazenýho ovocnýho čaje

svačina: banán

oběd: trocha hrachovky, co zbyla kolegum z restošky, malinká porce špaget s rajčatovo-bazalkovou omáčkou (druhá půlka úterní večeře), na tom hafo eidamu, lupen římskýho salátu

odpol k tomu nejslabšímu kafi z kávovaru s napěněnym mlíkem: muesli tyčka kokosová s čokopolevou 25 g, jogurt mangový

večeře: filet z lososa (120 g za 28 kč action :) ) na česneku, zeleninový rizoto, velkej salát s černejma olivama, půl skleničky coly Zero

cca hoďku po večeři: jabko, bílej jogurt, kolečko rýžovýho polystyrenu s čokoládou

nápoje: v práci konev slabýho ovocnýho čaje, doma konev slabýho ovocnýho čaje, snad dva litry

DNESKA:
    snídaně: 2 plátky slunečnicovýho chleba, gervais vrchovatě, lžička flory, jeden syreček, k tomu pokrájený: půlka rajčete, kus kapie.. nápoje: doboučký kafíčto: půl lžičky Nescafe, lžička cukru lžička sypací smetany a velkej hrnek neslazenýho ovocnýho čaje (everyday the same :) - jen někdy místo syrečku kus nivy nebo romaduru)

svačina: banán, půlka jabka

oběd: cca 5 polévkovejch lžic rizota (zbyteček ze včerejška od večeře), tuňákovej salát Exotic (jsou tam fazole, kukůřa, mrkev atd.), lupeno římskýho salátu

odpol k tomu nejslabšímu kafi z kávovaru, opět s hafem napěněnýho mlíka: muesli tyčka, jogurt bílý

večeře: v troubě zapečenej lilek a cuketa na olivovym oleji, s tim v troubě pečená hrstička hranolek, lžička tatarky, jedno volský oko na cibuly, velkej salát s kukuřicí a černejma olivama a mozzarellou, půl skleničky coly Zero

dezert před spaním: vanilková tvarohová Activie, pomeranč (1 díleček užral Kulíšek - morče), pár koleček ananasu

btw: z nějakýho filmu - Jak spolehlivě odradíš chlapa? - Zavolej mu a vyprávěj mu, co jsi celej den jedla a dělala :D - tak snad to nebude žádnej číst :)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    1. dobrá vláknina (asi jsem si na ní vytvořila závislost :) + mléko
    2. zeleninové "ragú" (cibule, lilek, rajčata, paprika, trocha oliv a kukuřice) s pohankou
    3. acido s jabkem a kešu oříšky
    4. krutí "guláš" se zeleninou
    TYET
    TYET --- ---
    1. ovesná kaše s ovocem
    2. špenátové palačinky s dressingem z tofu a jogurtu, s žampiony a rajčaty
    3. tvarohový koláč
    4. domácí chleba s pohankovou pomazánkou
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    1. dobrá vláknina s mlékem
    2. salát s rybou (římský salát, brambory, cibulka, trocha šprotů)
    3. nízkotučné kefírové mléko, jabko, dvě "extracereální" bébéčka
    4. celozrnný sendvič s lososem
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. cornflakes s mlékem
    2. kiwi
    3. směs fazolí, rajčat, paprik a cibule s pečivem
    4. trochu těch fazolí
    5. grilovaná paprika, cibule, chilli papričky
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Nabízím (samozřejmě že zdarma) kefírové potvory... Je to taková houbička, co jí dáte do mléka a ona vám z něj do druhého dne udělá kefír, který se s tou břečkou v obchodech nedá vůbec srovnat.... Péče je jednoduchá, což je patrné z toho, že mně, které uschne i kaktus, se množí jak divé. Víc si přečtěte třeba tady: http://www.planetahub.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=88

Kdo houbičky chcete, napište mi do pošty a domluvíme předání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam