• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MANXX: Já ho mám doma pro případ nouze, kdyby došlo pečivo i v mrazáku. A když někam jedu, je perfektní, jen ho nikdy nestihnu sníst dřív než se zkazí. Po otevření se má uchovávat v ledničce a sníst do tří dní. Ten co mám ve spíži má trvanlivost do konce února 2013. Děsivé :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Den 3.
    melo byt:
    pohankova kase uvarena ze 35g loupane pohanky a 1,5 dl polotucneho mleka, prislazena pulkou lzicky javoroveho sirupu a lzicka rostlineho oleje
    1 stredni bana a 1 musli tycinka
    nezahusteny gulas z 65g sojoveho masa v suchem stavu a 30g ryze v suchem stavu + michany zeleninovy salat s 2 lzickami oleje
    celozrne chlebicky s lososem (1celozrny rohlik, 50g lososa,1 salotka, snitka kopru)
    35g testovin v suchem stavu s 70g tunaka ve vl. stave + zelenina dle vlastni chuti

a ja mela :-)
    zkousim nejak improvizovat...
    takze k snidani jsem mela krupicovou kasi s lzickou medu a troskou kakaa
    1 stredni bana a 1 musli tycinka
    35g testovin v suchem stavu s 70g tunaka ve vl. stave + rajce
    pak jsem zhresila bubble tea - tfuj tfuj
    a pak jsem rovnou udelala nezahusteny gulas z 65g sojoveho masa v suchem stavu a 30g ryze v suchem stavu + misto salatu jsem gulas udelala z dvou rajcat a rajcatoveho dzusu...vzhledem ke stehovani likvidujeme zasoby

no a pak jsem sla s kamaradkou na vino, kde jsem mela dve maly sklenky vina, rekla bych ze to dohromady mohly byt dve az tri dcl bileho a 4 dcl vody

Ja vim! zhresila!

co vy???
    MANXX
    MANXX --- ---
    KOCHANSKA_CH: To jo, protože ta hrůza vydrží asi půl roku nebo možná i dýl :-D
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    ADLETA: ajo, tak tenhle pseudo chleba taky muzu, hlavne zitnej :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MANXX: Ano, tenhle chleba jím jen v případě, kdy si s sebou někam musím vzít trvanlivé potraviny a jiné amarouny.
    MANXX
    MANXX --- ---
    ADLETA: Já zkusila tyhle typy snad všechny a ne, žádnej není lepší :-) Závidím těm, co jim to chutná. To se nedá :-D A hlavně to nemá nic společnýho s klasickým chlebem, tím to bude :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: presne ten, ten mi momentalne hrozne nechutna...ale mozna je to znackou...zkusim priste koupit jinou ...
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ADLETA: To bude tohle, ne? Ten mi hrozně chutná :) S brokolicovou Lučinou linie a plátkem kuřecí šunky je nejlepší! http://4.bp.blogspot.com/-DN6R-QpPYt4/T929bn5CbLI/AAAAAAAAALM/v6gqN8LzFL8/s1600/2+-+Healthy+Living+Tesco+-+fitness+chleba.jpg
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    TESKERA: nevim jak se tomu nadava v cechach, je to takovej hnusnej chleba plnej zrnicek, ble, je strane hutnej a tady to prodavaj pod nazvem rye bread...na tu chut si asi clovek musi zvyknout a tak mu davam sanci...
    jiank samozrejme mas pravdu, travi se to dost spatne, nic mene, kdyz toho nesnis nejaky kvanta ale malou porci tak je to celkem asi normalni...zminovala jsem, ze by to melo byt k obedu, ale z rodinnych duvodu to vecerim...od soboty se to snad otoci tak, ze obedvat budu obed a veceret veceri a ne opacne jako ted...
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    ADLETA: muzu se zeptat, co je ten hnusnej chleba? a ty brambory tam jsou fakt i druhej den? vzdyt skrob z brambor s bilkovinou z masa se dost tezkou travej a jeste takhle na noc :/
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: pockej, ne tak odborne! ja jsem tim chtela zminit frekvenci neceho jineho...nechce se mi to rozebirat do detailu.. nic mene...mela jsem takovy pocit, ze to ma co delat s rychlosti spalovani...ale to je asi na debatu nekam jinam...
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    IRMA: znovu jsem prohodila, a dnes zase prohazuju :-)
    IRMA
    IRMA --- ---
    ADLETA: fakt jsou tam ty brambory tahle večer, nebo i 2. den jsi prohodila oběd s večeři? :-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ADLETA: Jak poznáš, že se Ti upravil metabolismus? Byla jsi na bodystatu před dvěma dny a dnes? :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    takze den 2:
    80g celozrneho peciva a 60g libove kureci sunky, rajce
    1 jablko, hnusnej chleba s trochou cottage (melo to byt dva platky spaldoveho chleba + 2lzicky zerve)
    45g cocky v suchem stavu a 1 vejce
    130g bileho jogurtu a 30g ovesnych vlocek + pul lzicky medu a lzicka drcenych mandli
    veprova pecene s pecenymi cibulkami... ve smes to bylo 160g veprove kyty rychle osmahnout aby se zatahlo a pak dat do trouby se snitkem tymianu a 100g malych cibulek podavane se 160g brambor...

samozrejme velke jidlo melo byt k obedu...
    zvlastni, ale uz se mi upravil metabolismus!
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    MUSIQUE: odhalena! samozrejme je doporuceno to velky jidlo k obedu, ale protoze u nas doma se velky veci momentalne jedi k veceri...tak je to k veceri...jde spis o to, ze pritel v praci ma k obedu polivku a salat a pak si vzdycky dame jako hlavni jidlo dne spolu doma veceri...ale od pristiho tydne se to asi zmeni, pac budeme oba nezamestnani, tak budeme varit, kdy budeme chtit...
    MUSIQUE
    MUSIQUE --- ---
    ADLETA: hmm to zní i vcelku dobře.. ale trochu mě překvapuje, že to největší, teplý jídlo je až na konci dne. Nebylo by to lepší spíš k obědu?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ADLETA: Super, to jsem zvědavá, tak to sem piš, díky! :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    zahajila jsem mesicni dietu na zaklade knizky jako priloha k casopisu Dieta od pana Havlicka...tak uvidime co to se mnou udela...
    snidane: 50g musli s 1,5 dcl mleka
    svacina: knackenbrot s 50g cottage, rajce, malinkej pomeranc
    obed: hnusnej hutnej chleba s cottagem a 20g kureci sunky a rajce
    svacina: 100g hroznoveho vina a musli tycinka (melo to byt 140g tofu, ale nesehnala jsem)
    vecere: hovezi maso (120g) s cervenou paprikou a lilkem podavane s varenyma bramborama (160g)...nalozene v sojove omacce, cesneku a lzicce oliv, oleje..

celkem by to melo byt do 1500kcal a byla jsem prejedena az az
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    KOCHANSKA_CH: Vstávala jsem v půl jedenácté a moc toho celý den nedělala :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam