• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tak dneska to bylo zabavny :-)

Den 10.
    mela jsem:
    1. detska kasicka vhodna pro deti di 4 mesicu :-) koupila jsem to omylem
    2. 3 svestky a 1 knackenbrot
    3. kureci zavitek plneny platkem salamu s 200g brambor a zeleninovy salat, ctverecek 85% cokolady
    4. 100g celozrnych susenek
    5. a tohle je nejveselejsi 0,5 l piva, 1,5 maleho bramboracku a pulka pecenyho burtika v housce (preci je ten Octoberfest jen jednou za rok)

a melo byt
    1.Obilna varena kase ze 45g ovesnych vlocek a jahel v ryzovem mlece + lzicka medu a lzicka drcenych mandli
    2. 3 svestky + 3 platky pufovaneho spaldoveho chleba lehce potreneho zerve
    3. kruti rolada (100g) s prsutem (1platek) a bylinkami s bramborami (200g) a zeleninovy salat
    4. 1 musli tycinka + 120g plnotucneho jogurtu
    5. oblozeny talir: 1/2vejce, 20g tilsitu light, 50g drubezi sunky + 1,5 platku hrubozrneho chleba + michana zelenina

:-) Takze tak...ale vaha trosku klesla coz me potesilo... a namotivovalo to nejak tech 18dni jeste preklepat
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ADLETA: Ne, asi to jen ja nepochopila .)) Uz jsem si rikala, ze to je nejaka uprava cocky, ktera mi bude konecne chutnat .)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    RUSALKA: jakoze, zvazim 60g v suchem stavu a pak varim....stejne tak testoviny nebo ryzi...proste vazim v suchem stavu...pardon, pisu jak mimon
    SHI
    SHI --- ---
    RUSALKA: spis uvarena cocka bez prisad ne)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ADLETA: Můžeš upřesnit 'čočku v suchém stavu'? :) Jen čočka po namočení ve vodě?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tak dneska to bylo lepsi, ale porad nejak mam problem dodrzovat navrzeny jidelnicek...
    Dnes jsem totiz snedla...
    1. 60gmusli + 1,5dcl mleka
    2. 60g cocky v suchem stavu + 40g kureci sunky
    3. hruska + 25 g celozrnych susenek + ctverecek 85% cokolady
    4. 150 g filatka a 200g brambor + zeleninovy salat z 1 rakce a pulky mini okurky

A melo to byt:
    1.2platky hrubozrneho chleba + 80g plnotucneho tvarohu s paprikou + trocha cerstve zeleniny
    2.pomeranc + 25g celozrnych susenek
    3. 150g grilovaneho candata + 200g bramborove kase + michana zelenina
    4.jablko + 25g celozrnych susenek
    5. 100g veprove pecene z kyty s lusteninovym salatem (45g cocky, 1/3cibule, horcice, cervena cibulka a citronova stava)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    po zabydleni jsem se vratila k dietnimu planu a dnes to tedy stalo za to...nedoporucuju nikomu:

1. 150ml bileho jogurtu, 1 knackenbrot
    2. hruska, musli tycinka
    3. hovezi kostky s cibuli v sojove omacce s 65g testovinami v suchem stavu, ctvrtka cervene papriky
    4. celozrny chleb 60g s 40g kureci sunky, ctvrtka cervene papriky
    5. zdravej chleba 1,5 platku, 60g tofu, a 30g goudy se 17% tuku, rajce

mno dneska to tedy nestalo za nic...nic mene je pravda, ze cast je prizpusobena, protoze, jsem nebyla doma a nemela nektere potraviny...treba jako celozrne susenky, co mely byt k snidani misto knackenbrotu, a kiwi a mandarinka spolecne se 2 knackenbroty meli byt k svacine misto hrusky a mysli tycinky...
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: doporučil bych spíš normální oliváč než panenský
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. hollandia se sušenými brusinkami a ořechy
    2. květáková polévka
    3. 3 knackebroty s tuňákovou pomazánkou, zeleninový salát
    4. krůtí sekaná, zeleninový salát
    5. rajčatová polévka s bazalkou posypaná trochou 20% sýra

1 porce bez sýra 300kJ :-)
    1 mrkev a čtvrtku celeru nastrouhat, na lžíci extra panenského olivového oleje opéct, poté přidat litr vody, loupaná rajčata v konzervě, passatu, vařit do měkka, rozmixovat, přidat nasekanou bazalku, prolisovaný stroužek česneku, sůl, pepř
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    1) 50g musli a 1,5dcl mleka
    2) pomeranc
    3) talir zeleninove huste polivky s kousky tofu
    4) 40g musli a 1,5dcl mleka
    5) hrnek polivky od obeda a platek vicezrneho chleba s pomazankou z feta syru
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    1) fit chleba s taveňákem
    2) brokolice na způsob číny s rýží
    3) caprese s plátkem fit chleba
    4) a teď jdu ven na víno :-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. alpro soya dezert vanilka
    2. 2 knuspi, 3 plátky krůtí šunky, zeleninový salát
    3. 1 naběračka kuřecího vývaru se zeleninou a nudlemi, 150g hovězího steaku s dušenou zeleninou
    4. meloun, ovocný čaj
    5. celozrnný rohlík s alnatura pomazánkou, zeleninový salát
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Jak přesně ty fettuccine z cukety děláš? Zaujalo mě to a cuket mám pořád plnou lednici. Díky.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. celozrnný rohlík, cottage, tři plátky drůbeží šunky
    2. brioška s vařeným hovězím a zeleninou (od Cuketky, musela jsem :-))
    3. Fettuccine z cukety, passatta s čerstvou bazalkou, trocha sýra
    4. pro velký úspěch znovu č. 3 :-)
    5. zeleninový salát s kuřecím masem

Fettuccine z cukety jsou fakt super, vřele doporučuji!!! Myslím, že to teď budu mít docela často, protože jsem usoudila, že to je moje nejoblíbenější dietní jídlo
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    den 5.:
    1. hnusnej zdravej chleba s marmeladou
    2. rolka z pangasiuse plnena spenatem s bramborovou kasi
    hrich - dve kosticky prave horke belgicke cokolady
    3. 130 g bileho jogurtu s jednou blumou (mel byt pulka grepu)
    4. 70g kureci sunky + 50 g syra s 20% + 3 platky knackebrotu + 1 rajce

protoze snidane byla pozde, preskocila jsem dopoledni svacinku...
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. kefír
    2. zeleninový salát, půlka celozrnného rohlíku
    3. plněná paprika (doma mleté maso - kuřecí prsa a vepřová kýta) s rajčatovou omáčkou a pečenou zeleninou
    4. hollandia
    5. zeleninová polévka, půlka celozrnného rohlíku
    6. 2 olomoucké tvarůžky, 1 knuspi, půlka okurky
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já mám teď doma nějakej z Billy, co je dokonce do září 2013 :-D
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MANXX: Já ho mám doma pro případ nouze, kdyby došlo pečivo i v mrazáku. A když někam jedu, je perfektní, jen ho nikdy nestihnu sníst dřív než se zkazí. Po otevření se má uchovávat v ledničce a sníst do tří dní. Ten co mám ve spíži má trvanlivost do konce února 2013. Děsivé :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Den 3.
    melo byt:
    pohankova kase uvarena ze 35g loupane pohanky a 1,5 dl polotucneho mleka, prislazena pulkou lzicky javoroveho sirupu a lzicka rostlineho oleje
    1 stredni bana a 1 musli tycinka
    nezahusteny gulas z 65g sojoveho masa v suchem stavu a 30g ryze v suchem stavu + michany zeleninovy salat s 2 lzickami oleje
    celozrne chlebicky s lososem (1celozrny rohlik, 50g lososa,1 salotka, snitka kopru)
    35g testovin v suchem stavu s 70g tunaka ve vl. stave + zelenina dle vlastni chuti

a ja mela :-)
    zkousim nejak improvizovat...
    takze k snidani jsem mela krupicovou kasi s lzickou medu a troskou kakaa
    1 stredni bana a 1 musli tycinka
    35g testovin v suchem stavu s 70g tunaka ve vl. stave + rajce
    pak jsem zhresila bubble tea - tfuj tfuj
    a pak jsem rovnou udelala nezahusteny gulas z 65g sojoveho masa v suchem stavu a 30g ryze v suchem stavu + misto salatu jsem gulas udelala z dvou rajcat a rajcatoveho dzusu...vzhledem ke stehovani likvidujeme zasoby

no a pak jsem sla s kamaradkou na vino, kde jsem mela dve maly sklenky vina, rekla bych ze to dohromady mohly byt dve az tri dcl bileho a 4 dcl vody

Ja vim! zhresila!

co vy???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam