• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    KRKA: A nemuze to byt tim, ze pri vareni se hodne toho skrobu (ci co to je) od tech zrnicek oddeli a vylije se potazmo s vodou? A nebo je to proste jak se spenatem, zelezem a desetinnou carkou :)
    KRKA
    KRKA --- ---
    GALE: jo o hodne prave ( 124 Kcal a 274 kcal), coz je vic jak jednou tolik, tak nevim cemu mam verit :))) asi to je fakt blbe zadany, to me nejak nenapadlo
    GALE
    GALE --- ---
    KRKA: Je to možný tak, že to tam někdo špatně zadal. Liší se to o hodně? Jak jsou na tom ostatní statistiky těch dvou verzí? Nevypadá některá zanedbaněji? Měla jsem tam podobný problém s čočkou.
    KRKA
    KRKA --- ---
    dotaz .. v kalorickych tabulkach jsem nasla, ze varena ryze ma mnohem mene kcal nez dusena, netusite nekdo jak je to mozny? :) dekuji
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. müsli s mlékem
    2. hollandia
    3. bun bo nam bo (rýžové nudle, bylinky, hovězí maso, rybí omáčka, trochu nadrcených arašídů), vietnamský čaj
    4. zeleninový salát, rooibos
    5. grilované kuře, půlka celozrnného rohlíku, zelenina, šípkový čaj
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    GEISHA: K tem svacinam...ono se cely ten jidelnicek nejak tak flaka...respektive ja se flakam, aneb mam toho momentalne docela dost, pristi mesic budu mit asi volnejsi, tak pak se nad sebou a svym jidelnickem budu mit zas cas se zamyslet...

K tem testovinam, protoze pritel ji vetsinou to same co ja, a nema rad ryzi, samozrejme to vede k dusledku, ze jim casteji testoviny. Ale mate pravdu, to je jen vymluva ;-) Mam je rada.

Diky za reakci!
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    MUI: hubnu pomalu, ale jiste ;-) nechci si znicit telo nejakou hodne redukcni dietou...kolik jis testovin ty? jen tak pro inspiraci ;-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Jinak včera špatný, divím se, že jsem přežila.
    1. müsli s mlékem
    2. cherry rajčata
    3. zeleninový salát s kuřecím masem
    4. tortilla s kuřecím masem, sýrem a jalapenos
    5. bílé víno (oslava narozenin, nešlo jinak)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MUI: Taky jsem si říkala, ale pokud i při takovémhle jídelníčku hubne, tak proč ne... to bych taky brala.

Já těstoviny miluju a už týden řeším, kdy bude ten den, kdy zhřeším a dopřeji si je. Vidím to na dnešek :)
    MANXX
    MANXX --- ---
    MUI: Když spočítáš třeba ty mašličky, ony to kopce moc nebudou :-) A k obědu proč ne.
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    ADLETA: ah, vubec nechapu, proc to je vsechno v takhle velkem formatu...:-( a pritom to jsou vsechno stejne fotky...ze stejneho fotaku...tak to pardon
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Tak zase nejaka ta tapeta:

Panenka s bramborovou kasi, mrkvovo-pomerancovym salatem a omackou z cerveneho vina

Testovinovy salat s uzenym tofu

Svacinka

Veprove se zelenyma fazolkama a bambusem s ryzovymi nudlemi

Svacinka

Losos s testovinama a cremovou omackou, salat

DOPORUCUJI, wrap, kukurice, avocado, rajcata, schwarzwaldska sunka, rucola, fresh cheese, zamotat do alobalu a vzit s sebou...

Snidane

Testovinovy salat s brokolici, sunkou, cesnekem, lzicka tvarohu a lzicka jogurtu - taky vyborny s sebou

A to je asi vsechno. Krasny vikend!

Adleta Wanna Be Slim
    http://adwbs.blogspot.de/
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ADLETA: Já jsem si předchozí den kousek dala - ale hlavně proto, že mi přišlo neslušné dát jako jeden z dárků příteli dort a pak ho nechat, ať ho jí sám. Ale jen v den narozenin a opravdu jen na ochutnání, což mě těší. A hlavně mám radost, že už ani nemám na takové věci chutě - pivo, sladkosti, tučné maso, smažené - vůbec mi to nechybí, naopak.
    Díky moc, dnešní vážení ukázalo, že to je dokonce -8kg, takže paráda :)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jo jo tyhle chutovky znam a myslim, ze je to super napad...ja si ty chipsy obcas dam, ale opravdu si nasypu do svoji misticky 30g a mam tu svoji misticku a pak smulu...pak aspon nehrozi, ze nesnim celej pytlik...

kdybych delala dort tak bych si alespon kousicek dala...preci jen jsi do toho vlozila nejakou energii

a ta posledni veta!7kg je super! gratuluji moc a at ti to jde takhle hezky dal! Drzim palce ;-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. celozrnný rohlík s tvarohem, cherry rajčata
    2. bona vita breakfast bar 1ks
    3. kuřecí směs se zeleninou, rýže
    4. zelný salát, knackebrot s tvarohem
    5. mrkvová polévka
    6. moje nová oblíbená večerní chuťovka viz. foto
    + během celého dne šípkový a brusinkový čaj a coldrex hot drink

křenová omáčka - na jemno nastrouhaný křen, na jemno nastrouhaná bílá ředkev, tvaroh, trochu jogurtu, jemně posolit
    sýrová omáčka - trochu nivy, jogurt, tvaroh, rozmixováno

Přítel zahlásil, že jde otevřít chipsy. Já řekla ne, udělám něco lepšího. V tu chvíli jsem netušila, co to bude, ale byla jsem si skoro jistá, že ho to neuspokojí a stejně vytáhne chipsy. No a ejhle, moc to chutnalo nám oběma a zahnalo to i chuť na prasečinku, takže mě to těší dvojnásob.
    A také si dávám plus, že jsem příteli udělala dort k narozeninám a včera si ho nedala :) Jo a zhubla jsem sedm kilo.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. hollandia s müsli
    2. zeleninový salát
    3. konzerva tuňáka, 2 bona vita chlebíčky namazané lučinou linie
    4. fettucine z cukety, rajčatová omáčka s bazalkou, trochu madelandu light
    5. grilované kuře se zeleninovým salátem
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    diky za tipy
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Řepu zkvasit a pak použít do salátu! S žervé a ořechy to byla nejlepší řepná pomazánka, co jsem zatím jedla.

Trocha spamu
    A dá se to zkvasit?: Řepa
    http://zkvaseno.blogspot.cz/2012/09/repa.html
    GALE
    GALE --- ---
    ADLETA: Také zkus salát z nakládané řepy, strouhaného jablka, cibule nadrobno a zakysané smetany. Všeho objemově stejný díl. Smíchat, osolit, opepřit a hotovo. Výborné také jako omáška k masu, když to naseháš hodně na jemno.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    ADLETA: řepu vcelku uvařit, oloupat, nastrouhat nahrubo, smíchat se zakysanou smetanou nebo jogurtem, přidat česnek a osolit. Funguje to taky jako pomazánka...
    DANIA
    DANIA --- ---
    RAFFAN: zkusenosti s raw veganstvim hledej na jinym auditku Vitarianstvi aneb raw food (life food), napr. od id JAYBEE
    ja takhle funguju pres leto a teple mesice naprosto skvele, ale kdyz se ochladi, moje telo si prece jen rika o tepla jidla a idealne polevky /vegan/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam