• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já v zimě kupuju cherry datlová, tohle vypadá stejně tím tvarem, ze Španělska, v podobným kelímku. Jsou neuvěřitelně sladký. Jen mě fakt sere ta cena, protože pár rajčat prostě musím mít každý den. A velký výběr mají v Makru, naposledy jsem tam kupovala nějaký druh, jehož název si samozřejmě nepamatuju, nicméně byly o něco větší než cherry a hodně tmavý, jakoby až dohněda. A byly vynikající, masitý a fakt ideálně zralý, jak ze zahrádky :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: to vypada dobre, diky, asi koupim :) mit pravidelny a zdravy jidlo je pro me v praci bez predchystanyho jidla peklo, obvykle to pak jisti kantyna, protoze rano se mi nechce balit deset neskladnych krabicek s jidlem na cely den- proto jsem to hazela sem :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    nemate nekdo tip, kde sehnat podobnou vec? Aby to nebylo obri, ale melo to oddeleny prihradky, napr. na obed a dve maly svaciny (viz niz).
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jo, ty jsou dobry, kupuju je taky.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    GEISHA: Dobrá bývají tahle

Ale taky to neni pokaždý, chce to okouknout..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    GEISHA: Kupuju drahý cherry rajčata v Bille. Ale miluju je, takže si je jednou za čas dopřeju. Ten zeleninovej salát byl už potom bez nich, to bylo ze sezónní zeleniny.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Dlouho jsem nic nedala, tak dnešní k marodění
    1. jogurt, pomeranč
    2. brokolice zapečená se sýrovou omáčkou
    3. půlka cereální kaiserky namazaná zeleninovým tvarohem, 2 plátky kuřecí šunky, rajčata
    4. zeleninový salát se zeleninovým tvarohem
    5. cereální kaiserka, půlka hermelínu light, lžíce brusinek
    LANNA
    LANNA --- ---
    MANXX: Doporucuju milki line (kaufland) :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    GEISHA: Já si to dávám přes noc do mlíka, pak to hodíš na sporák, hezky to změkne a máš za 5 minut hotovo. Ještě jsem k tomu přihazovala brusinky sušený, který se vtipně nafoukly, jak se nacucaly a vařila jsem to s čokoládovým proteiňákem .))
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    jinak se mi teda osvedcilo vzit stary rozprasovac, velice dukladne ho vymyt, nalit do nej olej a plochy, na kterym delam treba ty vajicka jen prestrikat, tzn. ne ten olej nalit na panvicku (treba). Pouzije se ho vyrazne min a zatim jsem nezaznamenala zadny prekazky v uprave jidla.
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Aha, díky, tak to kupovat dál nebudu :-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MANXX: Právě že teče a nemá takovou tu tvarohovitou chuť :) Každý máme jiné chutě, no. Já ho jím lžičkou rovnou z kelímku :)
    MANXX
    MANXX --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já zas můžu jedině cottage od Megle, tenhle jihočeský a všechny ostatní tečou, br :) Jestli se to změnilo a už neteče, dej vědět, zas ho po letech zkusím.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: u me jsou snidane problem, pres den uz mam vic inspirace, hlavne nemam rada sladky snidane, ale uz jsem se naucila si alespon rozmixovat ovoce s mlikem nebo bilym jogurtem.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    SA_KRA_: Já téměř pořád snídám pažitkový cottage, tmavé pečivo a zeleninu. Divím se, že mi to stále chutná, když to jím tak často, ale vždycky se na něj těším. Když mám, dám si k tomu kuřecí šunku. Ale cottage jedině tenhle, jiný mi moc nechutná
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    IKARIE: ja hodne snidam vajicka, ale uz sem toho uplne prejezena, zas aby to melo dost pomalych sacharidu a ja vydrzela "o hladu" do obeda, po dynovym chlebu se podivam, diky.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SA_KRA_: Nejake tmave pecivo (kupuju dynovy chleb), sunka, syr, vajicko? Zasyti me lip, nez snidane nasladko.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Holky, co snidate kdyz fakt z duse nesnasite ovesny vlocky a kase? :)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    takze vcera:
    1)2 vajicka + 50g zdravyho chleba
    2) pul bananu, pul jabka, 1dl jogurtu a trocha nasekanych mandli
    3) 70g cocky + vajicko
    4) ovocny salat z pul bananu, pul jabka a kiwi
    5) 50g celozrna ryze s 70g kurecich prs + trocha brokolice a pulka zlute papriky
    6) honi me mlsna! dve hrstky slunecnicovych seminek a 10g cokosky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam