• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    GALE
    GALE --- ---
    SINDIPE: Drcený fenykl?
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    IKARIE: jo, s gervais jsem taky zkoušela, ale myslela jsem spíš nějaké koření nebo třeba další druh zeleniny do toho.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SINDIPE: ja do toho davam co mam, minule gervais napr. ale je i dobra kombinace s nivou, ma to velmi zajímavou chut, nicmene to uz asi nebude zas tak dietni :)
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    Máte nějaky tip na řepnou pomazánku? dělám ji se zakysanou smetanou nebo bílým jogurtem, ale chtělo by to ještě něco do toho a nevím, co. Díky.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    včera

ráno ječmen, dva rýžové chlebíčky s jamonem a hermelínem, 100g zakysané smetany s medem a mandlema
    dopo běh 10km
    v 11 španělská bramborová tortilla se slaninou, ledový salát s mozzarellou a zálivkou z dijonske horcice a medu
    ve 14 ochutnavka 4 druhu hummusu :)
    pomeranc
    v 17 druha pulka oběda - tortilla se salatem
    BARC2A
    BARC2A --- ---
    dnes sem byla na nakupu, to smazeny byla nouzovka v praci.

takze rano rybyckovka zitny celozrnak
    celozrnak s ajvarem
    hraskova polevka s polentou
    dve mandarinky a hruska
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dneska asi zas malo takze na minusek, ale furt se drzim bez psenice. je to narocny, moc prace, nestihla jsem varit, misto naplanovane svaciny jsem trcela 2h na financaku ... no a tak :(

6.30 zeleny jecmen, nemela jsem jogurt, tak 10% zakysana smetana (trictvrte kelimku) s medem a mandlema
    11.00 ledovy salat, paprika, cottage a k tomu 125g uzeneho pstruha, tri ryzove chlebicky, kafe s mlikem
    odpo hrst orechu
    16.30 ve vege jidelne cizrna s lilkem na rajcatech, par pecenych brambor, 150g zelneho salatu, listovy salat s olivama
    vecer vino

nicmene hlady netrpim a pomalu mi mizi ekzem na ruce.
    BARC2A
    BARC2A --- ---
    vcera dva banany, pul litr caje s medem
    tortila s grilovanou zeleninou
    smazeny kalamary
    hektolitr cervenyho vina
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    Dnesni

Snidane v 10 jogurt s medem, kousek sunky a syru
    V poledne beh 10 km
    Ve tri kvetakovy krem, ryzove chlebicky s hermelinem a jamonem
    Hrst orechu a mandli
    V sest kopec salatu s polnickem a rukolou, rissoto s krevetama
    Ted sklenicka vina a par oliv
    BARC2A
    BARC2A --- ---
    vcera, vajicko chleba,
    pita s grilovanou zeleninou
    spenatovy testiviny,
    trochu hlad: celozrny chleba a oriškova tycinka, (spis nouzovka, cely sem to nejak nezvladla rozumne rozplanovat)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    Vcera se mi to moc nepovedlo :)

7.30 jecmen, banána pak běh
    10:00 volské oko s hermelínem, tri rýžové chlebíčky s pomazákovým máslem, půlka červené papriky, ledový salát
    13.30 pečené kuřecí stehno se zeleninou, brambory
    Odpo kopeček kávové zmrzliny ...

... No a pak už kromě asi milionu punču na výletě v olomouci a flašky vína nejedla vubec nic :/ dneska se polepším )
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dnešní:

ráno: zelený ječmen, dva rýžové chlebíčky s gervais a madelandem, ledový salát, dvě vajíčka
    dopo: dva rýžové chlebíčky s řepnou pomazánkou
    oběd: půlka porce - kuřecí prsa restovaná s červenou cibulí, s rýží a napařenou brokolicí (neměla jsem vůbec hlad)
    ve tři: pomeranč
    teď: druhá půlka porce z oběda, hrst mandlí.

dneska už nejím, max si dám skleničku vína, jsem tak KO z práce, takže počítám, že půjdu spát tak v 8. zítra ráno mám naplánovaný běh 15km, tak potřebuju být fit.

jinak zatím žádné změny nepozoruju, jen je trošku opruz, že je opravdu potřeba na to jídlo myslet a všechno to plánovat, ale to je o zvyku. připadám si ale furt najedená, nemám skoro vůbec hlad, nechápu.
    BARC2A
    BARC2A --- ---
    snidane /obed dve vajicka, chleba s ramou, salat
    banan a pomeranc
    celozrne testoviny se spenatem a slunecnicovymi seminky
    vecerni svacu vyresim nejak operativne, asi si vemu oriskovou tycinku a nebo si koupim nakej ten cottage.)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    včera:
    ráno: bílý jogurt s banánem, medem, mandleni a lískovými ořechy, zelený ječmen
    oběd: kuřecí prsa restovaná s červenou cibulí, s rýží a napařenou brokolicí
    svačina: dva rýžové chlebíčky s řepnou pomazánkou
    večeře (v restauraci, měla jsem dost problém si vybrat):kuřecí steak s tymiánem, bramborová kaše s mrkví a konfitovaným česnekem
    BARC2A
    BARC2A --- ---
    rano cerealni sušenky s čokoladou
    obed zeleny salat s domacim dynovym olejem (btw hrozne dobra vecicka) a vajicko na tvrdo, celozrny chleba s ramou
    banan
    rejze s tofu ze vcera
    toustik s ajvarem a olivama a goudou (svaca do prace, mame tam jen toustovac, takze svaca do prace je skoro vzdycky toust)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dnešní:

ráno v 6: bílý jogurt s medem a ořechy, kafe s mlíkem, zelený ječmen & chlorella
    v 10: dva rýžové plátky z gervais a 80g krutí šunky
    v 11.30: kuře s pečenými brambory a kukuřicí ze včera
    ve 13: pomeranč
    v 15: dva rýžové plátky s pomazánkou z červené řepy, dvě vajíčka, kafe
    večer bude miska květákového krému kterou už snad dojím (a to jsem ještě dvě porce zamrazila)

do toho v práci zobu mandle a teď jsme si ke kafi dala kousek 70% mandlového turronu.

byla jsem nakoupit maso a večer budu vařit, tak zítra bude trošku změna :)
    BARC2A
    BARC2A --- ---
    GALE: jeho 200 g a vyjde mi to na dva obedy. do toustu si dam syr, tom je taky bilkovina, ze jo.)
    GALE
    GALE --- ---
    BARC2A: Pokud jsi toho tofu snědla kilo, tak ano. :)
    BARC2A
    BARC2A --- ---
    GALE: mam cca 174 cm a neco mezi 65-70 kg
    rano mysli s mlikem
    svaca zbytek kastanovy polivky
    obed tofu scuketou a porkem s rejzi
    orechova tycinka
    vecer do prace toustiky s ajvarem a olivama

lepsi?.)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    KASUMI:
    GEISHA: diky za feedback, je zajímavé, jak to všichni asi vnímají jinak, možná je to i tím, že jím celkem velké porce, ale vůbec netrpím hlady, naopak. za normálních okolností bych si samozřejmě dala kuře k obědu a tu mandarinku odpo na svačinu, ale nešlo to z pracovních důvodů. bílkovin se budu snažit zapojit víc, obecně jich asi jím málo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam