• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    IOM_NUKSO: nemyslim si, v podstatě jsem najela zpátky na jídelníček, kterej mi před dvěma rokama napsal dietolog... pokud chodim spát dýl, dávám si ještě zeleninu a kousek šunky nebo mozzarelly...
    GEISHA: tak samozřejmě, že se to nemůže jíst denně.))
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    GEISHA: No jsem osvc a kazdy den mam jinak takze to nejak jde. Ale standardne, kdyz nejsou zadny zmeny, mam na beh behem skolniho roku pouze uterky a vikendy, pze jinak se moc neutrhnu a na pase nebeham,)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dnesni
    6.30 jecmen, kafe caj, rozmixovana vanicka nizkotucneho tvarohu s troskou mlika, bananem, lzickou cukru a lzickou jahodove marmelady - pulka porce (bozi, to si budu delat castejc)
    dopo beh 15km - jsem se hecla
    10.30 tvaroh viz vyse druha pulka
    12 pho bo
    60g cisteho nugatu (ehm no hormony si zadaji sladke asi:))
    16 kafe, hruskova jogobella
    ted tak 50g susenych svestek

dneska nejaka sacharidova vlna asi, ale jsem uplne nacpana, uz nejim
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    HOMOLOVKA: to je dost skromně, ne

Tak dnes mám tuky a bílkoviny...
    10h 250g polotucny tvaroh s 2cl med a 2cl makovy olej, banan
    11h salát - červené zelí, mandarinky, skoricovy cukr, 1pl makovy olej; jablkovy džus
    14h merunkove chimpanzee, latte
    17h stejný salát, k tomu 100g ovčího sýrů a ještě i 100g smakouna, 1 multigrain chlebíček
    Ještě bude určitě mléko (plnotucne)

Jsem si doběhla včerejšek...:)
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    žitnej chleba s vajíčkem na tvrdo, 2 plátky šunky a 2 plátky plátkovýho sejra, kafe
    dvě mandarinky
    šmakoun alá čína s bramborem
    Puding srdíčko od Zott (má fakt minimum tuku)
    90% proteinovej nápoj

+ jigging ve fitku a druhej den 30ti denní výzvy se dřepama
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Snídaně: čaj, kafe s mlékem, jogurt se sušenými švestkami a nasekanými mandlemi
    Svačina: 100 g šunky, okurka
    Oběd: dva little gem saláty s kořeněnými kousky kuřete (150 g) a dresingem (lžička majonézy, lžička dijonské hořčice), voda
    Svačina: mandarinka, čaj
    Večeře: budou francouzské brambory
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    Sobota
    Snídaně: 2x celozrnná houska, šunka, sýr
    Svačina: Pomeranč
    Oběd: Kuřecí vývar s těstovinou, zeleninou a masem
    Svačina: Tofu, paprika, okurka, cibule
    Večeře: Malá miska kuřecí vietnamské polévky, letní závitek, hovězí se zeleninou, kuře na kari, rýže (degustační porce hovězího a kuřete)
    Oslava po večeři: 3 menší plátky kozího sýra, 3 plátky parmské šunky

Neděle (vstávání po dvanácté, takže trochu míň jídla než obvykle)
    Snídaně: celozrnný sendvič se salátem, šunkou a okurkou (50g celozrnného sendvičového chleba, 4 plátky šunky)
    "Oběd": kuřecí prso se zeleninou, jablko
    "Večeře": 2 kousky california rolls; zeleninový salát (řepa, rukola, polníček, brusinky, vlašské ořechy, parmezán)

Pondělí
    Snídaně: 50g ovesné vločky, 150g borůvková Hollandia, banán
    Svačina: jablko
    Oběd: hovězí masové kuličky (120 g - hovězí hrudí mleté, sůl, pepř, šalvěj, saturejka) pečené v troubě, zeleninová směs s rajčaty (nasucho restovaná cibule, mrkev, cuketa + rajčata), celozrnný toustový chléb (50g)
    Svačina: rajče
    Večeře: bramborová polévka

SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    rano humus a kneckenbrot
    pho bo
    salat: rukola, polniček, rajčata, bilá ředkev, cibule, hruška, semínka
    žitný chleba se sýrem
    víno

mohlo to být pravda lepší.
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    Banan a kiwi
    Caj smedom
    Zase banan
    Kuracie maso s kyslou kapustou (zo vcera)
    Malinka presnidavka
    Crosissant + camembert, chorizo a salat
    Porkovy krem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dnesni

6.30 caj s mlekem a medem, jecmen
    7.30 banan
    9.30 dva ryzove chlebicky s pomazankovym maslem, ledovy salat, 40g goudy s rajcatovym pestem
    10 smetanovy pribinacek 80g
    13 salat (ledovy salat, cervena paprika, pulka okurky, cerne olivy) se 150g tunaka ve vlastni stave, ryzovy chlebicek
    kafe, 50g cokolady
    17 100g neuzene parenici
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    TRPY: dík za tip. Sacharidum se nevyhybam, ale soustředím se na bilkoviny a tuky, jelikož potřebuji trochu zregenerovat a mám problém s timto typem jidel.

Dnešek nebyl dobrý, téměř celý den divné nechutenstvi.
    7h roiboos s mlékem, 3 kukuricne chlebíčky
    9h chimpanzee choco, latte kava (zklidňuje mě)
    13h hrach-cocka-cizrna jakasi hustejsi polévka se šmaky bilkovinou (100g), jen prachem sýr, okurka
    15h banan, hrst ořechů
    17h 100ml mléka
    19h asi 5PL černé ryze, posyp kokos a skořice, makovy olej, mandarinka, 5ČL rozinek, 150ml mléka
    (ta večere úplně mechanicka, ale asi jsem to ani nemela, kdyz telo nežádá, nevim)
    Dietni to možná je, ale zdravé asi ani ne;pokud jsem ot, tak me smazte.
    BABSIB
    BABSIB --- ---
    Banan a kiwi, pohar oranginy
    Biely jogurt
    Kuracie maso na kyslej kapuste
    Porkovy krem
    TRPY
    TRPY --- ---
    IOM_NUKSO:
    pokud si přeješ přibrat... Z toho co tu průběžně od tebe čtu mně připadá, že jíš málo a je vidět "výživový nepoměr"? Ráno bych startovala vločkama a nemusí být jen ovesné, na trhu jsou různé druhy a večer bych to i vločkama zakončila. Neb co chutná mě, když už mě nebaví jíst ovesnou kaši... rozmačkam banany, hodim 4PL řeckýho jogurtu, 2celá vejce, kokos.moučku 2PL, přidej vločky(u tebe bych to viděla na víc jak 40g), já si je osobně do tohoto receptu nedávám, ale pokud to vyzkoušíš, tak ony se tam chuťově určitě trochu ztratí...dám do zapékací misky a upeču. Prostě bych do sebe prala kvalitní sacharidy ráno a ani večer bych se jich nebála. Je pravda, že je třeba hlídat si poměr bílkovin, sacharidů a tuků...odvíjí se to od výšky, váhy, věku, jestli sportuješ či ne, jestli jde o nabírání, hubnutí, apod.... :)
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    kefír
    zeleninový tvaroh, pohanková bageta
    oreos :(
    sushi s tunákem a lososem, jasmínový čaj
    kefír
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    11h jabko
    12h miska hummusu se sezamovym olejem, 3 kukuricne chlebíčky, maxinuta 25g
    17h 330ml mléka, hrst sušených rozinek, chimpanzee tycinka (mela by to byť v celku vyzivna vec)
    19h mandlove tofu s 2 hrstmi rozinek, makovy olej, hrnek kefiru
    20h velké mlecne kafe
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    IKARIE: říká se tomu Jobovy slzy nebo bílá perla východu. Je to dobrý na detox, slezinu etc. a nechce se mi obíhat všechny zdravé výživy a zkoumat ceny.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    SINDIPE: slzovka netusim, dneska slysim prvne, zajimave

jinak ja dneska vstavala az v poledne
    na "snidani" byl salat s kurecim masem ze vcera, litr caje
    odpoledne 1600m v bazenu
    700ml smoothie (broskve, mango, banan, pomeranc) - to standardne nepiju, asi to je dobra kaloricka bomba :/
    k veceri dva ryzove platky, pulka papriky, 50g goudy s rajcatovym pestem, nakladane kukuricky, schwarzwaldska sunka
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    GEISHA:
    IKARIE:
    mě tam spíš mrzí ti pomalí hipstři.

Nevíte, kde v Brně sehnat slzovku za nějakou normální cenu?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    GEISHA: bistro franz. kdyby ho dneska jeste meli v nabidce, jdu snad znova.) losos byl standard, ale jak ta zelenina, tak hlavne ta omacka byly famozni.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    vcerejsi, kdybych nebyla vecer v baru a nepila moc moc vina, byla bych na sebe pysna jak s jidlem, tak se sportem (to k te debate vedle o vikendovych sportovnich aktivitach)

v 7 bily jogurt 150 g (3 % tuku) s hrstkou ruznych orechu a lzici marmelady, caj kafe jecmen
    9-10 power joga
    v 11 miska mrkvoveho kremu (mrkev, kokosove mleko)
    ve 13beh 9km
    15 salat (ledovy salat, okurka, mrkev) s jogurtovym dressingem, vajickem a 150g kurecich prsou
    v 19 vecere v restauraci, asi nejvetsi luxus za posledni dobu: filet z lososa s zeleninou julianne a gado gado omackou (jakasi asijska aradidova), fakt parada! :)
    no a pak to vinom to uz takova parada nebyla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam