• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    8:30 čokoládová ovesná kaše
    11:30 tři obraný pečený stehna z neděle, kuskus na pánvi s cibulkou a sušenýma rajčatama, bazalka
    16:00 omeleta ze dvou vajec, tuny pažitky, 80 g mozzarelly a dvou plátků šunky, krajíček slunečnicovýho chleba
    spánek, jóga
    teď kefír
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    BIANCANEVE: jseš zlato moc a moc díky!
    BIANCANEVE
    BIANCANEVE --- ---
    VERONIKA22: Je to zhruba 86%, takze na 1g vlákniny je třeba cca 1,2 g psyllia
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Můžu se zeptat jak je to s vlákninou v psylliu? co 1gram psyllia to 1gram vlákniny? odpověď se mi v google nechtěla najít :o(
    LANNA
    LANNA --- ---
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    KEEE: Sedlčanský Hermelín figura má celej kolem 900 kJ a mně přijde OK, ale celej k večeři nevím, možná půlka?
    KEEE
    KEEE --- ---
    ještě mám další dotaz :o) redukční jídelníček - můžu hermelín? že bych si ho rozpekla v troubě k večeři, trochu oleje, koření, knackebrot? nebo je to moc tučný na večer? :o/
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    9:00 rohlík se šunkou, ach
    11:30 špagety s tomatovou omáčkou, 125 gramů mozzarelly
    15:00 kefír
    17:00 brokolice v páře posypaná sýrem, trochu brambor
    18:00 pomeranč
    opět bazén a až přijdu, tak buď salát s medovo-hořcicovou zálivkou, nebo zbytek kefíru
    KEEE
    KEEE --- ---
    dneska
    9:00 jahodová ovesná kaše
    11:30 grilovaný kuře prsíčka, kuskus s opečenou cibulkou, sušenýma rajčatama, citronem a bazalkou
    16:00 pórková polévka
    17:30 knackebrot s pomazánkou z tvarohu a tuňáka
    až přijdu z bazénu, tzn. někdy o půl deváté, tak bude mozzarella :o)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dnesni /aneb kdyz toho moc nesnite a mate pak o pulnoci po navratu domu hlad

6.30 jecmen, caj, tri lzice chocenskeho jogurtu s bezlepkovou granolou, bananem, hrstka liskacu, med
    10.00 dva ryzove chlebicky s cerstvym syrem
    12.00 troska ryze s porci cirzny orestovane s porkem a rajcaty
    latte
    19.00 pidi degustacni menu v japonske restauraci (miska ryze s par kousky ruznych mas,cerstveho lososa, zeleniny, fakt tak na chut)

24.00 dva ryzove chlebicky s cerstvym syrem a trema platkama schwarzwaldske sunky
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    KEEE: polotucny ve vanicce a normálně ho sním s rozinkama nebo makem, avokadem..
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    KEEE: ja kupuju odtučněny ve vaničce a trochu ho smíchám s bílým jogurtem, když je potřeba.
    KEEE
    KEEE --- ---
    poraďte mi prosím - chtěla bych nějak obohatit bílkovinový večeře o tvaroh, ale zřejmě jsem vybrala špatnej druh. Je nízkotučnej a suchej jak cesta, na pomazánku dost nevhodnej... jakej kupujete? Nízkotučnej, polotučnej, tučnej? Ve vaničce? Jíte ho jako součást pomazánky, nebo ještě nějak jinak?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    vcera jsem skoro cely den spala krome 5hodinovho odpoledniho okenka, ve kterem jsem si dala kavu, pomerancovy fresh a peceneho kapra nalozeneho v citronu a tymianu s naprosto skvelym bramborovym salatem (uvarene brambory na kolecka, smichane s hrubozrnnou horcici, polnickem a povarenou cervenou cibuli, doporucuju, skvely)

dneska
    9.00 jecmen, caj, tri lzice chocenskeho jogurt s bezlepkovou granolou, hrstka liskacu, med
    dopo beh 9km
    12.00 orestovana ryze s kurecim masem a brokolici
    odpoledne v kavarne horka cokolada se slehackou
    16 rio mare insalatissima tunak&kukurice, dva ryzove chlebicky
    ted uplne malicka miska cizrny orestvane s porkem a konzervovanyma rajcatama (obed na zitra)
    LIIN
    LIIN --- ---
    vcera

půl tyčinky fitness
    30 min běh, 60 min pilates
    kukuřičná polévka, hruškový fresh
    dva plátky žitného chleba s gervais a polníčkem
    salát (polníček, rukola, rajčata, semínka, camembert, olivový olej, plátek žitného chleba
    hovězí carpacio, rukola, salát z červené čočky, 1 pivo
    SINDIPE
    SINDIPE --- ---
    zbytek kvetaku, rajcat, porku ze vcera.
    knackenbrot se sunkou
    brokolice, brambory, kvetak, porek a dost syra, dresink ze zakysane smetany, cesnek, cervena paprika

nic moc, vajicka jsem nejak nezvladla.

IKARIE
    IKARIE --- ---
    Rano caj, dva ryzove chlebicky s gervais a kruti suknou, dve vajicka na hnilicko
    Latte, bananovy dzus
    Bun bo nam bo
    Nakladany hermelin s olivama a zeleninou (bez peciva nicmoc)
    LANNA
    LANNA --- ---
    IVNA: Podle me to ukazuje presne a pokud chces zhubnout, bez toho se neobejdes, minimalne v zacatcich. Mam zkuenost se sparkpeople a kaloricketabulky.cz
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    GEISHA: Vyrabim, asi milion variaci: varenou, pecenou, s gervais, s jogurtem, s vlasaky nebo slunecnicovym seminkem, s cesnekem nebo bez, s nivou...
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    IVNA: z toho se akorat zblaznis. Nikdy to nebude presne, vzniká z toho obsese a ve skutečnosti to nic neřeší. Nech to být. Říkám to bohužel ze zkušenosti..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam