• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    GEISHA: protoze kdo by mel mistrovat, nez nekdo, kdo na nich zhubl 8% tuku a 7 kilo tuku, vid :) Guru ze me neni, ale pracuju an tom aby byl a zatim se guru leda tak obklopuju a sebemensi blbost s nima diskutuju.
    IKARIE: spis ze rejze neni samospasna. Ostatne ja nic "nezakazujuL, jen jsem napsala ze spousta zde uvedenejch jidelnicku je spatnejch (nejsou dietni, nejsou vyzivny(. Jediny co sme napsala ze tu v tech jidelnicccich vidim spoustu sacharidu a ze light vyrobky jsou nahovno. A to je fakt, viz :
    DIET: howg.
    TARGI
    TARGI --- ---
    IKARIE: a já řekla ze je to špatně??
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TARGI: A kdyz ty nevis, ze neco takoveho existuje, tak je to spatne?

No nechci se s nikym handrkovat, jestli tady budou lidi prudit i za ryzi, tak si to radsi budu psat doma do notysku.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIET: No chlorellou a jecmenem se "cpu" uz dva roky a vyresilo mi to dost zdravotnich problemu. Nikomu to necpu. Plus jednou za tyden pho nebo jine vietnamske jidlo nevidim jako problem, kor kdyz clovek aktivne sportuje.
    TARGI
    TARGI --- ---
    IKARIE: třeba to, že já ani nevim, ze neco takového existuje :-D;-) a chlore....tamto, to taky tady slyším prvně;-)
    DIET
    DIET --- ---
    IKARIE: To byla nadsazka. Jde mi to, ze napr. Ty nemas ve vetsine jidelnickach v poradku zaklady a uz se cpes chlorellou, jecmenem, atd. Mimochodem, polevka Pho az tak dietni take nebude (i kdyz zadne peklo to taky neni), ryzove nudle maji docela dost vysoke gi.

TARGI: Ovoce nevynechavej, ale zas to s nim neprehanej, dva kusy denne max. A pomale sacharidy taky nevynechavej, jen k veceri bych to videl na bilkovinu + zeleninu + olej.

Mimochodem, vcera jsem se dival na obsah zivin v mlece - jak plnotucne, tak polotucne a odtucnene - 4,8g sacharidu na 100ml.
    TARGI
    TARGI --- ---
    MUI: neboj, to ja rada, omezím ho odpoledne, dopoledne ho nechám ;-)
    zrovna se živím dvěma knackenbroty, cottage, plátek šunky, hr vino a můj oblíbený zazvorovy čaj
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    DIET: Tim exotickym jidlem nazvem co? Ze si da nekdo pho a napise ze si dal pho? A proc to je proboha spatne?.))
    TARGI
    TARGI --- ---
    ještě taková jedna otázka, radite vynechat - ovoce, většinu=rychle cukry, a zaroven mám vynechat i většinu pomalejch cukru- těstoviny, knakenbroty... což jsou pomalé cukry z nichž tělo čerpá energií. A teď přemýšlím, kde tedy mám brát energií jak tělesnou, tak dusevni, zvladnout několik dní stát v práci 16 hodin na nohou a ještě u toho dělat papirovani, přicemz spánek za ty dny činí cca 4 hodiny?
    TARGI
    TARGI --- ---
    TARGI: a tedy ovoce zařadit jen na snidani popř nebo max svačinu po snidani a místo něj nejaky kus zeleniny, zni to lépe?? vím, ze to neni moc pestré, ale v práci toho moc nesezenu a doma zas když vařím, je docela opruz vařit dvě jídla polovička mi to nesni, tak to potřebuju vychytat, nějak aby se vlk nažral a koza zhubla, leč nechcipla ;-):-D;-):-D
    TARGI
    TARGI --- ---
    GEISHA: možná to jen napsala přísně, ale rádi dobre, ukazuje nový pohled, tedy mě v soukromí, pohled na který jsem sice koukala, ale pro oči nevidela, Sakra mi je poodevrela, a ty v tom pokracujes ;-)

prkynko je knackenbrot, líp se to píše ;-)oka. takže chápu, co tedy z toho co jsem napsala niz přehodit večerní prkynka na svacu po O a k vece si dat kopu rajcatovocibuloveho salatu a pak zas kolem te osmé kus zeleniny? nebo radši místo rajčat nejaky byly jogurt např s krevetama a jarní cibulkou etc co by bylo lepší??
    TARGI
    TARGI --- ---
    LANNA: už dostam rady :-)
    nicméně, to mi dochází, ze asi logicky to taknejak bude.
    Mě jde o konkrétní vyjádření, KDE je ta chyba, v jakém jídle, jestli je tam vůbec neco dobre atd... ;-)
    LANNA
    LANNA --- ---
    TARGI: mas vetsi prijem nez vydej
    TARGI
    TARGI --- ---
    SA_KRA_: a mohla bych te já poprosit, jestli by ses prosím mohla vyjádřit k tomu mému? někde dělam chybu a nevim kde...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ok :) to asi nemam co bych dodala (navic me to uz nejak nezajima).
    CARODEJNICE: ja jsem nepsala vsechny- to by byl totiz pausalizujici blabol (kterej si prave ted napsala). Spis myslim tendence kupovat "light" jogurty, "light" musli tycinky etc.
    tak zklidni hormon a dej si tvaroh.
    KEEE
    KEEE --- ---
    SA_KRA_: já osobně mám ráda obyčejnej Klasik od Olmy, protože je kyselejší. Ten má 2,4% tuku a nevidím na něm k snídani s ovesnýma vločkama a pár kousky sušenýho ovoce nic špatnýho...
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    SA_KRA_: nizkotucny vyrobky vyhod To je zase pěknej paušalizující blábol :D Proč by to jako měla dělat? Mohla bys mi prosim Tě říct, jak je v nízkotučném tvarohu nahrazen tuk cukrem? :D Ať koukám na Tvé doporučení na etiketu, jak chci, né a né nic vyčíst :D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    LANNA: to neni o markech pro fitness, tohleto je o tom, ze tyhle jidelnicky jsou mozna redukcni oproti tomu co zdejsi ji normalne, ale opravdu nejsou dietni. Nehlede na to, ze pokud nekdo na redukcnim jidelnicku zhubne, tak v momente kdy se vrati k normalnimu jidlu, vsechno nabere zpatky.
    KEEE: nizkotucny vyrobky vyhod (tuk je nahrazovan cukrem, staci si jednou porovnat etikety), misto semolinovych si kup zitny. kdyztak posta.
    KEEE
    KEEE --- ---
    SA_KRA_: docela by mě zajímalo, jak vypadá tvůj jídelníček, co teda jíš. Těch příloh nemám kvanta, ale třeba 50 g semolinových těstovin vařených al dente. Přeci nebudu jíst jenom plátek kuřecího masa se zeleninou. To bych tu dietu dlouho nevydržela... Na druhou stranu nemám peníze jíst denně lososa, tak se ryby snažím nahradit aspoň tuňákem a tuňákovou pomazánkou. Pokud máš nějaký tipy do praxe, tak sem s nima.
    KEEE
    KEEE --- ---
    SA_KRA_: tak snad mě nebudeš plísnit za mléčný výrobky, jogurt do 3% tuku a kefír.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam