• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    IF_: micromineral = roboran? (složením, účinky)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    IF_: tak urcite lepsi sedivak, tj jasny:) me nejde o ten vzhled, stejne je pro me nejhezci.)) jen aby mu fakt treba neco nechybelo no...hlavne jsme ted zacli delat ruzny bulli sporty, weight pull, pretahovani, skakani na peska, budem zkouset i wall climbing, takze nejaka kloubni vyziva k tomu bude potreba..

koukam na ti caninu a teda to bych se nedoplatila! pri vaze 25 kilo to znamena cca pet tablet denne, by nam to vydrzelo 18 dni:// http://www.spokojenypes.cz/kuze-srst/canina-canidos-biotin-h5-180g-90tbl?id=52133

znama prej, ze rychle zkoukla slozeni a je to skoro to samy co pangamin, ma ho naobjednanej, tak nam pry odsype a zkusime to..
    STHENO
    STHENO --- ---
    VERCA_ZABA: Mala som to Barfer's best, ci ako sa to vola a uplne v pohodicke. Snela pouzivala ten prasok - kalcium pre jej brezivu fenku a stenda a tiez nebol problem, pokial viem. Asi len nesadlo, no.
    INXS
    INXS --- ---
    IF_: no já si to právě odůvodnila tou cenou, že si řikám roboran je levnej tak na tom asi něco bude :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Aha:)))

No mikromineral je skoro to same jen mnohem drazsi:€
    INXS
    INXS --- ---
    já nevim já sem se neptala, jen sem to slyšela, tak dávám spíš micro mineral
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    STHENO: caninu sme měli my, asi 5 dní.. a teda, takovou sračku arnošt snad nikdy neměl jako po dvou prášcích tohodle (canine petvital) a hlavně když sem si spočetla, na kolik by mě to vyšlo, tak mě málem trefil šlak..
    ale je fakt, že znám jenom tenhle přípravek..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    jo Ivo, proč je roboran sračka?:DD
    IF_
    IF_ --- ---
    Ja mela No a krmila ho kdyz to porovnam s dneskem hrozne (nulova osveta plus nizky vek) a nemel temer sedinu zato zadni nohy v haji zahy. Ted mam sedivaka co v sesti beha zavody a chodi treky po horach, imho lepsi:D
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    INXS: joo, proc je roboran sracka?:)
    IF_: jj, je mi to jasny, ze je to individualni, ale chtela bych to nejdriv zkusit, nez to odsunu s tim, ze mam holt dedka sedivyho:)
    STHENO: diky, kouknu na to!
    STHENO
    STHENO --- ---
    INXS: Tiez by ma zaujimalo, preco je roboran sracka. ja ho pridavam do krmenia casto pomerne, takze preto ma to zaujima...

MOOONA: vyborne doplnky robi firma canina. jednak maju specialny pripravok, co dodava mineraly pri barfovani, druhak ma rozne ine doplnky, zamerane na specificke problemy.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    INXS: mam stejnou otazku, proc je roboran sracka?
    IF_
    IF_ --- ---
    Proc je Roboran sracka???

Nekteri psi stejne jako lide sednou od prirody mnohem vic nez jini.
    INXS
    INXS --- ---
    roboran je prej pěkná sračka, my ho dáváme občas. spíš bych doporučila micromineral
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Zdravím, pořád poslední dobou přemýšlím, proč mi pes tak šedne. Všichni tvrdí, že je to normální, věkem, bude mu pět, ale začlo to už tak před rokem, čumák má úplně šedivej a teď mu začíná šednout i "obočí". Tak pátrám a internet tvrdí, že to může být nedostatkem zinku. Myslíte, že je zinku v roboranu tolik, aby to mohlo nějak ovlivnit barvu srsti, nebo mám radši ještě koupit něco spešl? např. tohle http://www.svetchovatelu.cz/canvit-h-maxi-vitaminy-pro-psy-500g.html
    Zase do něj nechci zbytečně cpát všemožný, aby mu to spíš neublížilo? Roboran jsme zatím nedávali, ale protože stárne a hlavně má víc pohybu,kterej může klouby dost zatěžovat, tak ho chci začít dávat...Co myslíte? Díky!
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    LOVETHIEF: Všechna tahle semínka jsou dost mastná, takže bych to s nimi asi nepřeháněla, jinak nevím o žádném omezení. Já je teda nepřidávám do žrádla, ale občas dám něco takového psovi za odměnu nebo i jen tak. Pár dýňových semínek třeba, nebo ořech. Jak vlašáky tak lískáče si umí sám rozlousknout, vyžrat jenom jádro a skořápky mi pěkně nechá válet po koberci :-D Ale zvlášť s vlašákem se vždycky výborně zabaví, než se mu podaří do něj dostat.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LOVETHIEF: ale tak, ja si jen vzpominam, jak si nedavno plakala, ze fenka zvraci nebo ma prujem - tak bych s pridavanim podobnych seminek byla opatrna. Pokud je nepodrtis, stejne projdou psem skrz, lneny seminko se doporucuje povarit a davat z nej ten slem, ale primerene.. Orechy jako takovy - cuby milujou, vlassky, samy si je rozlousknou. A proc by psove nesmeli zrat lilkovity? Ze bych nedala cubam rajce - no samy si je trhaji, potvory a paprikou tez nepohrdnou.. :)
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    já semínka a ořechy taky přidávám... myslím si,že je to dobrá věc... lepší než sušený ovoce
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    IF_: ze je to kaloricky, je zatim vyhoda, ikdyz uz se mi za posledni mesic dozezrala, tak je furt hubena
    diky!
    IF_
    IF_ --- ---
    Muzes jen je to kaloricky. Ale taky takovy veci teda nedavam:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam