• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    MAKAZATRI
    MAKAZATRI --- ---
    tydle olejíčky a atd,,,nejsou vhodné na kůži psa....
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    FREETEKK: coz ovsem neznamena, ze nemuzete nekde chytnout :-)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    my jsme teda blechy nikdy nemeli
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ja bych se u tech prirodnich veci bala ze to bude fungovat mozna na klistata, ale asi ne na blechy...
    SNELA
    SNELA --- ---
    tak já netvrdim, že ho ztratí, ale je to pro ne určite dost nepříjemný/nepřirozený pach.. já nevim, taky bych uvítala tuhle přírodní formu, ale rada bych aby to melo vyznam
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: ja by som nepovedala, ze im to poskodi cuch. skus rozriedit vo vode skor olej z citronely a levandule, tea tree tam daj len kvapku - dve.

Fungovat by malo tiez a malo by to byt menej "agresivne".

Tiez vraj pomaha pridavat do stravy obcas trochu cesnaku.

BTW, ked nestratia cuch z tych puchov, v ktorych sa zvyknu obcas vyvalat, tak verim, ze nestratia cuch uz z nicoho.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    SNELA: to je zajimave, to mne nenapadlo ze to muze mit i tyhlety mozne nasledky..
    SNELA
    SNELA --- ---
    kdyz uz jsme utoho, nebojite se , že pouzivanim tehlech prirodních olejů mužete psovi uskodit , co se týče čichu ?

Já takhle rozredila teatree olej a rozprasovacem nanesla na cele telo psů, zatim kliště měla jen malá, ale nebylo jim to prijemné a navic to je fakt desnej puch (taktéž je to přírodní)
    INXS
    INXS --- ---
    proto by to chtělo někoho, kdo to vodzkoušel
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    no, vzhledem k tomu, že klíštáci jsou čím dál agresivnější a hnusnější, já tý přírodě moc nevěřím..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    tak tady jde o to jestli chemku nebo prirodu, ne o to jakou znacku chemky :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    my jeli scalibor a po vejplatě ho zase koupím..
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: nevypadá zle vid! my jeli frontline kapky
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BAHNIX: taky jsem nad tim uvazoval.. zatim jsme jeli jenom chemky typu advantix, tak bych taky byl rad za nejakou zkusenost s cdvet
    BAHNIX
    BAHNIX --- ---
    Ahoj,máte někdo zkušenosti s něčím z tohoto? Nebo co by jste doporučili na klíšťáky?
    Ochrana psa před parazity (klíšťata, blechy, vši) - Baron.cz
    http://baron.cz/pes/klistata-blechy/ochrana-klistata-blechy/i-0
    Díky
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    VERCA_ZABA: Zkusíme a uvidíme
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    DALEEN: a namáčet do toho piškoty?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    INXS: Lipánka už jsem taky zkoušela, dávala jsem jí kalíšek na vylízání a vypadala jako bych jí pod čumák strkala časovanou bombu. Z masa žere víceméně všechno a ze zeleniny taky....ale když se jí něco nelíbí dokáže vykouzlit neskutečně znechucený obličej :)
    INXS
    INXS --- ---
    DALEEN: Bony mi taky kašle na jogurty a tvarohy, ale kyška fakt vede a nemusim do ní dávat maso. zkus třeba lipánka, ale je dražší
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    DALEEN: aha, to je mi teda vybiravec..

PETRA_CHATEAU: pravda, nicmene na traveni a mikrofloru v zaludku je myslim takovy ten typ jogurtu jako hollandia docela dobry jednou za cas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam