• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    Tak Vas vitam v klube o krmeni psov a maciek prirodzenou stravou. Ocenim tu rady pre zaciatocnikov, skusenosti, tipy a odkazy na predajcov, takisto odkazy na literaturu. Proste vsetko okolo danej temy.
    rozbalit záhlaví
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SNELA: hlavně teatree bych na psa fakt nedávala, je to pro ně celkem dost toxické...samozřejmě ředěné to asi spíš neublíží, ale neředěné teatree na zvířata fakt nedávat, ty otravy jsou docela hnusné.
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: ja by som nepovedala, ze im to poskodi cuch. skus rozriedit vo vode skor olej z citronely a levandule, tea tree tam daj len kvapku - dve.

Fungovat by malo tiez a malo by to byt menej "agresivne".

Tiez vraj pomaha pridavat do stravy obcas trochu cesnaku.

BTW, ked nestratia cuch z tych puchov, v ktorych sa zvyknu obcas vyvalat, tak verim, ze nestratia cuch uz z nicoho.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    SNELA: to je zajimave, to mne nenapadlo ze to muze mit i tyhlety mozne nasledky..
    SNELA
    SNELA --- ---
    kdyz uz jsme utoho, nebojite se , že pouzivanim tehlech prirodních olejů mužete psovi uskodit , co se týče čichu ?

Já takhle rozredila teatree olej a rozprasovacem nanesla na cele telo psů, zatim kliště měla jen malá, ale nebylo jim to prijemné a navic to je fakt desnej puch (taktéž je to přírodní)
    INXS
    INXS --- ---
    proto by to chtělo někoho, kdo to vodzkoušel
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    no, vzhledem k tomu, že klíštáci jsou čím dál agresivnější a hnusnější, já tý přírodě moc nevěřím..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    tak tady jde o to jestli chemku nebo prirodu, ne o to jakou znacku chemky :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    my jeli scalibor a po vejplatě ho zase koupím..
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: nevypadá zle vid! my jeli frontline kapky
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BAHNIX: taky jsem nad tim uvazoval.. zatim jsme jeli jenom chemky typu advantix, tak bych taky byl rad za nejakou zkusenost s cdvet
    BAHNIX
    BAHNIX --- ---
    Ahoj,máte někdo zkušenosti s něčím z tohoto? Nebo co by jste doporučili na klíšťáky?
    Ochrana psa před parazity (klíšťata, blechy, vši) - Baron.cz
    http://baron.cz/pes/klistata-blechy/ochrana-klistata-blechy/i-0
    Díky
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    VERCA_ZABA: Zkusíme a uvidíme
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    DALEEN: a namáčet do toho piškoty?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    INXS: Lipánka už jsem taky zkoušela, dávala jsem jí kalíšek na vylízání a vypadala jako bych jí pod čumák strkala časovanou bombu. Z masa žere víceméně všechno a ze zeleniny taky....ale když se jí něco nelíbí dokáže vykouzlit neskutečně znechucený obličej :)
    INXS
    INXS --- ---
    DALEEN: Bony mi taky kašle na jogurty a tvarohy, ale kyška fakt vede a nemusim do ní dávat maso. zkus třeba lipánka, ale je dražší
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    DALEEN: aha, to je mi teda vybiravec..

PETRA_CHATEAU: pravda, nicmene na traveni a mikrofloru v zaludku je myslim takovy ten typ jogurtu jako hollandia docela dobry jednou za cas
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRA_CHATEAU: Já vím, říkám si aby měla občas změnu....zkusila jsem to asi třikrát, ale její znechucený výraz je dostatečně odrazující. Takže učiním ještě tak pokus nebo dva a pak to vzdám ;)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    DALEEN: pes to vlastně nepotřebuje, takže bych mu to nenutila, když to nechce
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FREETEKK: zkoušela jsem a neprošlo to. Čuchne k tomu, olízne jogurt z masa, znechuceně se na mě podívá a otráveně odkráčí pryč a vypadá že radši pojde hlady než by něco takového snědla.
    Zkusím tu kyšku nebo něco podobného. Sýr žere v pohodě.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    DALEEN: zamichej do vecerni davky s masem a zeleninou, to mu vetsinou nic jineho nezbyde nez to sezrat :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    no ja musim rict, ze tecka zere naprosto vsechno, i kdybych ji do te misky nasral, tak to s nadsenim sezere :))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Když už jsme u té valašské kyšky....jak do psa dostat jakýkoliv mléčný výrobek? Nad jogurtem i tvarohem se ofrňuje.
    INXS
    INXS --- ---
    tak my sklízíme nevídaný uspěch s valašskou kyškou :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam