• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SNELA: hlavně teatree bych na psa fakt nedávala, je to pro ně celkem dost toxické...samozřejmě ředěné to asi spíš neublíží, ale neředěné teatree na zvířata fakt nedávat, ty otravy jsou docela hnusné.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    DRAKKA: :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    FREETEKK: tak zakup a vyzkousej a muzes referovat :-)
    BLOODY_COUNTESS
    BLOODY_COUNTESS --- ---
    MAKAZATRI: z jakýho důvodu nejsou vhodný?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    MAKAZATRI: ja ti nevim, mne treba tohle http://baron.cz/pes/klistata-blechy/ochrana-klistata-blechy/trvala-ochrana/i-0 prijde rozhodne pro psa prirozenejsi, prirodnejsi a vic eko nez ty chemky
    MAKAZATRI
    MAKAZATRI --- ---
    tydle olejíčky a atd,,,nejsou vhodné na kůži psa....
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    FREETEKK: coz ovsem neznamena, ze nemuzete nekde chytnout :-)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    my jsme teda blechy nikdy nemeli
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ja bych se u tech prirodnich veci bala ze to bude fungovat mozna na klistata, ale asi ne na blechy...
    SNELA
    SNELA --- ---
    tak já netvrdim, že ho ztratí, ale je to pro ne určite dost nepříjemný/nepřirozený pach.. já nevim, taky bych uvítala tuhle přírodní formu, ale rada bych aby to melo vyznam
    STHENO
    STHENO --- ---
    SNELA: ja by som nepovedala, ze im to poskodi cuch. skus rozriedit vo vode skor olej z citronely a levandule, tea tree tam daj len kvapku - dve.

Fungovat by malo tiez a malo by to byt menej "agresivne".

Tiez vraj pomaha pridavat do stravy obcas trochu cesnaku.

BTW, ked nestratia cuch z tych puchov, v ktorych sa zvyknu obcas vyvalat, tak verim, ze nestratia cuch uz z nicoho.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    SNELA: to je zajimave, to mne nenapadlo ze to muze mit i tyhlety mozne nasledky..
    SNELA
    SNELA --- ---
    kdyz uz jsme utoho, nebojite se , že pouzivanim tehlech prirodních olejů mužete psovi uskodit , co se týče čichu ?

Já takhle rozredila teatree olej a rozprasovacem nanesla na cele telo psů, zatim kliště měla jen malá, ale nebylo jim to prijemné a navic to je fakt desnej puch (taktéž je to přírodní)
    INXS
    INXS --- ---
    proto by to chtělo někoho, kdo to vodzkoušel
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    no, vzhledem k tomu, že klíštáci jsou čím dál agresivnější a hnusnější, já tý přírodě moc nevěřím..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    tak tady jde o to jestli chemku nebo prirodu, ne o to jakou znacku chemky :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    my jeli scalibor a po vejplatě ho zase koupím..
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: nevypadá zle vid! my jeli frontline kapky
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BAHNIX: taky jsem nad tim uvazoval.. zatim jsme jeli jenom chemky typu advantix, tak bych taky byl rad za nejakou zkusenost s cdvet
    BAHNIX
    BAHNIX --- ---
    Ahoj,máte někdo zkušenosti s něčím z tohoto? Nebo co by jste doporučili na klíšťáky?
    Ochrana psa před parazity (klíšťata, blechy, vši) - Baron.cz
    http://baron.cz/pes/klistata-blechy/ochrana-klistata-blechy/i-0
    Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam