JAYBEE: no, mě přijde, že jedinej, kdo tu napadá, jsi ty..., ostatní jen reagují na tvé "obranné" reflexy..., to, že se snažíš jít v každém případě přírodní cestou je chválihodné a nikdo ti to nebere..., ale uvědom si, že tu tvojí přírodní cestu nemůžeš cpát všem za každou cenu..., my jsme pochopili, že na tom něco je..., ale záleží už na každém, jak se k tomu postaví a co si z toho odnese. Každý chce pro své psy to nejlepší, o tom není pochyb. Ovšem každý člověk se řídí svým rozumem, svými zkušenostmi a ve výsledku posoudí sám, který názor uzná za obohacující. Já mít tvé zkušenosti a rozhled v bylinkách, tak jsem fakt ráda, ale vzhledem k tomu, že je nemám, tak se do "experimentování" s přírodou na svých psech rozhodně pouštět nehodlám... a proč? Protože nebudu slepě dělat něco, v čem se neorientuju, dám raději na zkušenosti ostatních, na rady veterinářů (samozřejmě více vetům, protože je jasné, že ne vždy zastupují názory své, ale obecné, propagující různé značky granulí apod.) Možná mě teď budeš považovat za někoho, kdo je hloupej a nevzdělává se v přírodě, ale věř, že se taky zajímám a nemám na krku jen dvy psy..., ale daleko náročnější zvíře na uživení a starání se.... Ale veškeré krmení, doplňky změny ohledně skladby jídla svých zvířat se snažím konzultovat s krmiváři (preferující krmení na přírodní bázi), kteří narozdíl ode mě tu chemii a biologii mají daleko více v malíku, než já....