• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    SNELA
    SNELA --- ---
    Můj pes je teda extrémně vybiravej,přežívá víceméně na drskach a vemeni,ale taky mívá období kdy dokonce žere i jiný druhý a pribere,ale pak zas nechce pár dní žrát,řekla bych,že si to prostě sám reguluje..zato kdyz cuby nechtěj žrát tak je jim fakt blbě ;))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MIKEYLA: tak můj mladej mívá někdy nežravý období - prostě se občas sekne, nevím, jestli mu třeba něco nesedne a rozhodí mu to žaludek, ale prostě několik dní třeba nežere nebo žere málo a musím ho krmit z ruky... a pak se to najednou zlomí a zas slintá jakmile naložím misku. Myslela jsem, že to loni bylo jarem a čubičkama, ale je kastrovanej a dělá to furt. A nevypozorovala jsem žádnou souvislost s nějakým konkrétním krmením. Tak nevím, jestli třeba občas zbufne nějakej klacek omylem a pak mu to podráždí žaludek, nebo ho pálí žáha (psi na to prej docela trpěj), nevím...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    ZMYJKA: Amir mi v podstatě žere už jen od Pošvára, zejména hovězí..., maposlední odmítl vemínko, rybu žere zase jen sumečka, cokoliv mletého odmítá, předtím jsem kupovala Axu a na tu už mi takyprdí... a třeba játra musím lehce povařit..., až budou peníze zkusím kombinaci s lisovanejma granulema..., protože někdy se misky prostě ani nedotne:(( a že by trpěl psychicky a projevoval se tím, že si vybírá, to si úplně nemyslím....
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Dovolil bych si prispet mnou overenym obchodem, kde nakupuji uz od jeho otevreni. Slecna je velice vztricna a vi co prodava, sortiment ma slozen prevazne z toho co ma overeno i na svych psech. Ovsem nema to lehky, konkurence je velka a hlavne polska. Proto se drzim hesla : Podpor sveho prodejce. :)

    proŠelmy.cz - chovatelské potřeby, holistická krmiva, mražené maso
    http://www.proselmy.cz/
    INXS
    INXS --- ---
    jo mi včera s ní lezl do postele
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    taky sem vzala hovezi kost a po jednom veceru arnostova tahani kosti vsude mozne to u nas vypadalo, jak kdybysme tam vrazdili:)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    THEIA: ty z kunratic jsou celkem příčetný pachově (až mě překvapilo, jak málo smrdí) i cenově. Maj je teda v dvoukilovkách, ale to tobě asi neva :D
    MASO PRO PSY
    http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html

    výrobce:
    ZOO krmiva Pošvář
    http://www.krmivaposvar.cz/Menu/vyroba_mv.html
    THEIA
    THEIA --- ---
    NICKIE: zrovna vcera po vyzdvihnuti druhej richbarf objednavky som chcela podat varovanie ze morkove kosti u nich su z dinosaura:))
    THEIA
    THEIA --- ---
    Neviete ci bd yummy definitivne skoncili? V nabidce uz maju len par doplnkov stravy, ziadne maso...
    Kupovala som u nich drstky a nikde neviem najst dostatocne dobru alternativu - nakrajane neprane drstky primeraneho zapachu. V richbarf (falco) je to proste kilovy kus kravskych sraciek, ako ich interne volame:) a nikomu sa nechce ich porcovat. Tie pomlete od vetamixu smrdia este 10x horsie a obecne mi pride kvalita ich produktov nizsia..
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    NICKIE:
    a tady je dukaz. Necekala jsem, ze kosti budou tak velky, takze se mi nikam nevejdou a psy dneska ceka nocni smena na balkone, nez je dozuzlaj
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    PETRA_CHATEAU: dnes jsem ho vyzkousela a musim rict, ze super.. ochota, komunikace, maso, jsem nadsena...navic ho mam za rohem, ale nakonec jsem si to nechala dovezt ten jeden kilometr a ani jsem snad neplatila ty 4 koruny:)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ty makrely vypadaj krásně! asi taky vyzkouším.)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MATHEA: taky sem na to koukala a konstatovala, že to bych teda živit nechtěla :D Moji psi by to měli na dva týdny :DDD
    THEIA
    THEIA --- ---
    MATHEA: to je len snidane- makrely s bananom, jej cez zimu strasne dopriavam:) a stale je 50kg hubenour, chcela by som mat jej metabolismus.))
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    THEIA: :)) twe to je mnozstvi, co maj moji 2 psi (60kg zivy vahy) na 2 dny:D
    THEIA
    THEIA --- ---
    Hypnotizovanie makrel u nas doma:) (predchadzal tomu zachvat prdlosti pocas ktoreho urvala kabel v pozadi)


    THEIA
    THEIA --- ---
    PETRA_CHATEAU: dakujem za tip, dnes som vyzdvihla prvu objednavku a je to fakt parada. Brala som makrely, drstky, krutu(ta je v baleni pre ludi), hovezi svalovinu a krajene morske ryby. Na rano rozmrazujem makrely a moja doga je z nich uz teraz uplne v tranze:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    nový e-shop
    RichBarf
    http://www.richbarf.cz/

    určitě ho hned příští týden vyzkoušim, závozy od ostatních sou pro nás moc velký a tohle se dá osobně vyzvednout na několika místech v praze, jedno z nich mam pár zastávek tramvaje. pak podam report
    SNELA
    SNELA --- ---
    BONIE: já myslím, že z každé změny k lepšímu se zlepšuje všechno - jak u psa tak u člověka. U nás teda moc vliv na línání nemá, ale psi maj krásnou srst.
    BONIE
    BONIE --- ---
    máte prosím zkušenosti s tím, že by se po nasazení barfové stravy eliminovalo línání? byl tu dneska kamarád, který takto svého psa krmí a zatímco z naší fenky sněžily chlupy, jejich pes měl srst lepší, než mám já vlasy :) prý to tak má od doby, kdy začali barfovat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam