ZMYJKA: uffff, musim rict, ze ted se mi ulevilo, ze to nekdo dela a cejti uplne stejne!!! Taky mi vadi predstava, ze ho necham se skucicim zaludkem, on se tu bude plouzit a kroutit.... to mu radsi proste to zradlo nacpu do tlamy. Jde to s nim lehce, proste mu zaklonim hlavu, dvouma prstama otevru chlebarnu a druhou rukou mu do ni hodim sousto, on to vetsinou taky neplive. Nekdy se rozezere sam (ale musi to mit taky z ruky), ale nekdy se stane, ze mu to nacpu vsecko. Nebo kdyz je to rano, tak pulku misky nacpu takhle a druhou pulku nabidnu treba za dve tri hodinky a to se NEKDY i stane, ze to sni sam.
Jako a furt ty jeho porce skladovat do druhyho (v jeho pripade klidne do ctvrtyho i) dne, to je naprd. Vetsinou tam ma zeleninu, nejaky doplnky, ted jim i jednou denne pridavam kazdymu lzicku sparenejch vlocek... tak ted by ten mismas mohl v ty misce zacit kvasit nebo tak neco... To ho radsi nakrmim sama za cerstva.
Jakou ja jsem dneska mela rodost, kdyz si z ruky vzal a sezral taky neco jinyho nez kure nebo hovezi! (rozmrazila jsem mletou smes ryba/konina/drstky.