• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STHENOBARF - kvalitní výživa psa
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    poraďte někdo - máme 6měsíční štěně bulteriéra a sem tam a v poslední době víc začal po zahradě žrát hovna. dřív na procházce okoušel kravince, což beru že mu chybí zelený, ale po zahradě podle mě najde tak max svoje. jídla má dost, spíš ofrňuje rypák, vlákniny má podle mě taky dost, tvarůžky odmítá, droždí nepomohlo. myslíte že je to jen čuně, nebo mu něco chybí? jo ještě ve čtvrtek měl antibiotika po operaci (vzhledem k dlouhýmu zánětu je s přestávkama bral předtim dva měsíce) ale dáváme probiotika, tak nevim.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    dáváte někdo tohle? chutná to psům?
    Bewi Dog krmivo pro psy - granule.
    http://www.bewidog.eu/bewi-dog-flakes-menue.html

    přemýšlím, že to buřtince zakoupim
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MIKEYLA: vyhledam, podivam! Diky :-)

    jinak Cookie uz vyprodukovala par supertvrdejch sutraku, tak mame obe radost :-D
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    LOVETHIEF: dekuju moc:), takhle nejak bych si to predstavovala:))), co se tyce ostropestrcce, tak na strankach centrum krmiv Svetice (je to obchod s krmivem pro kone), ale pani majitelka je krmivarka a taky barfuje, no a ma tam hromady bylin, vcetne ostr., kde je podle me popsano i davkovani pro psy.., pro me osobne skvly obchod se spoust radama, jak.prirodne a zdrave krmit kone, ale castecne i.psy), mrkni na to
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    PETRA_CHATEAU: dobre, jdu s nima ted zase ven, tak pokud se nezadari, uvarim rejzu. Ji davam vic oleje ted normalne do jidla, plus ji davam vetsi mnozstvi pomlety zeleniny (mix salatu, mrkev, brokolice).
    Vahu mam, ktera vazi na gramy (tohodle granulatu se ma davat 0,1 gram myslim, jestli si to dobre pamatuju), tak ja to zkusim! Dik!
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    LOVETHIEF: na zácpu jí dej rýži s trochu většim množstvím oleje
    máš aspoň nějakou váku? že by sis zvážila co nejmenší množství toho ostropeřtce, co ta váha pobere, a pak to podělila od oka. můžeš je tim nějak předávkovat?
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MIKEYLA: kdyz jsem pridavala jenom mikromineral a nemela jsem jeste zadny jiny doplnky, tak jsem davala denne. Ted davam tak 3x a presne jak pises - zbyly dny kelpu, kvasnice, seminka, pak tu mam ostropestrec (ale ten nevim jak odvazit davku zatim, tak ten davam jen jednou maximalne), sipky.
    Kazdej den davam olej (nejcasteji lososak, ale kidne i olivac a svatecne konopnej nebo pupalkovej) a zeleninu. Ted posledni dva dny se mi to nejak nehodilo jim ten olej davat, proste do tech porci, co jsem jim chystala, se mi to zdalo lepsi bez nej. A vymstilo se mi to, povedlo se mi vsecky tri ucpat :-/ Protoze jsem v krame nasla takovy krasny kureci kousky i s kostma, paradni jednohubky. A ty meli trikrat za sebou dycky jako na zub s jinym masem. Ted rano uz se Bibi s Darbym vykakli, ale Cookie furt ne, naposled byla ve stredu v noci. Chjo, facku bych si dala :-/
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    LOVETHIEF: prosim te, jak casto davas ten Mikromineral? Resim ted, jestli jim.ho mam davat denne (v pribal.letaku pisou, ze ano), ale nevim jestli.to samozrejme neni trochu zbytecny, nebo jestli jim ho treba nedavat jen nekolikrat tydne, cca 2,3 x a nepridavat zbyle dny spis tu kelpu, lneny seminko treba (ale to nemam jak drtit, jde to dobre jen ve celkem mnozstvi tycovym mix., ale mozna, kdyz ty jednotlive porcicky pak zamrazim, tak by to asi slo:), kvasnice..., chtela bych najet na nejaky rozumny zp., jak krmit doplnky tak, abych nedavala jen za Mikromineral.pro dva psy mesicne 300 Kc:((
    SILVILVA
    SILVILVA --- ---
    Tak k těm Nýřanům. Lososa nijak nadšeně neuvítala, teď jdu zkusit další várku. Včera měla hrubomleté hovězí a prej to celé ani nedojedla a večer to vyblila. Masa z ravellu se taky ani netkla tak to začínám připisovat tomu, že začíná být mrcha pěkně vybíravá a nebude to dodavatelem:))
    SNELA
    SNELA --- ---
    a do Prahy zaváži tedy zdarma?
    OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    SNELA: Taky bereme a mohu vřele doporučit.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SNELA: zavazi, tusim stredy. Beru od nich pres rok a nikdy jsem nemela problem s kvalitou. Jen ted naposled se stalo ze ridic u zname (bere to na CHS i pro majitelw stenat) zapomnel vylozit druhou pulku me objednavky :D ale je to poprve.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SNELA: ja :) a super.
    SNELA
    SNELA --- ---
    SILVILVA: tak schválne potom poreferuj prosím :) cenově mi to některý přijde zajímavý, jen jsem se pořádně nedostala na webovky (v práci mi to blbne), zavážej i do Prahy , nevís ?
    SILVILVA
    SILVILVA --- ---
    SNELA: V sobotu se chystam nakoupit. Příjde mi, že si to zatím všichni vychvalují, tak jsem sama zvědavá.
    SNELA
    SNELA --- ---
    http://www.krmivanyrany.cz/ berete někdo odsud ?
    INXS
    INXS --- ---
    chjo, bonas mi zas stávkuje, může to bejt smrdutým masem z vetamixu?
    u rodičů jsem dostala pojeb, jak ho špatně krmim a že mu stačí přimíchat těstoviny a zblajzne to - ukázáno, opravdu tomu tak bylo. ted mu vařim jak blbec těstoviny a už se zas rozhod stávkovat, takže jídlo co dva dny vyhazuju (taky díky absenci ledničky v novým bytě)

    chjo co s nim ?
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    MIKEYLA: mam kelpu, micromineral (kde nejaka rasa je taky) a spirulinu. Kelpu davam nejcasteji, asi tak 3x tydne. Spirulina je desne na jemno namleta a je tmave zelena, maj po ni i zeleny hovnouse :-D
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ja se prave chystam nakoupit nejaky dobroty Cicerkovi ve Sveticich v centru krmiv, tak jsem si rikala, ze tam rovnou poresim i ten suseny pangamin:) a asi i nejake rasy, co davate krom Kelpy? I neco jineho? Ja nejake od kamaradky +zelene, susene v platcich, ty co se davaji so suschi, ale davam je pro jistotu malo kdy, kdyz poradne nevim, co to je a kolik se jich ma davat
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    Tak hlasim, ze vsecko v poradku, po nejaky viroze, ci co to bylo, ani vidu ani slechu. Ja si ale myslim, ze jim dost pomohlo to Entero Zoo, asi neni od veci mit todle doma pro takovyhle pripady. Ale treba by stacila i ta Smecta a treba by se dali dohromady i bez niceho, kdo vi.
    Dietka jim moc chutna, Darby zere sam z misky a neodejde, dokud vsecko nespucne. Uz se nemuzu dockat tech jeho vofrku, az pred nej postavim syrovy....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam