Ja nevim, krmit suntem ala chappi ci darlink/celej zivot mit psa na skeletech - prast jak uhod, stejna prasarna vuci psovi. S tim, ze pokud budou ty skelety aspon s kousky masa, kuzi a zbytky drobu a pes se z toho nebude ucpavat (a napase se venku treba travou na zaludek), sice upim, ale porad mi to prijde mensi zlo nez ty chemicky srajdy obarveny a konzervovany.
Zbytky z lidskyho jidla mi pak v tomhle porovnani prijdou jako nejmensi zlo, pokud clovek nepojida chilli nebo prilis koreneny jidla.
Bily a suchy hovna by snad majiteli mely indikovat, ze neco neni v poradku, je pravda, ze to se po granclich nestane. :D to se hned pozna nekde na tabore, cim kdo krmi, jednomu nestaci tri pytliky, druhy nonsalantne i po 40 kg zvireti sebere bobek do jednoho. :)
Jen dodatek este, dneska smecka povecerela zlehka ovareny pajsl (zasyrova se to blbe kraji), ktery kupuju z ceskyho zdroje, do toho kapusta najemno a zalito podmaslim. Nemam na to tabulky, kolik ceho a kdy, proste v prubehu mesice otocit x druhu masa/vnitrnosti.