• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    BAHI: 1 ano
    2. ne
    3. ano
    4.ano
    5 ne
    6. ne
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    BAHI:

Mam na Vas par otazecek, prosim o odpovedi (nikoho nenutim)

1. ze zacatku ano, ted uz ne
    2. ano
    3. 4, pak me to prestalo bavit
    4. spíš filtr věcí, o které zájem nemám (nehtová studia, pobyty v hotelech někde v prčicích a tak)
    5. ne
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BAHI:
    1) ne
    2) ne
    3) ano (4x a spokojena jsem nebyla ani jednou)
    4) ne
    5) usetrit se na tom neda, nuti to cloveka vic utracet za blbosti, ktery nepotrebuje, aby dostal zpet par korun, nechapu, ze to nekdo nevidi
    BABBA
    BABBA --- ---
    BAHI:
    1) každý den
    2) jj skrz.cz a slevax.cz
    3) cca 30ks
    4) nevim jak muze nekdo vedet o co mam zajem?! ja se rad i podivam na veci o jaky nemam zajem (treba pro mamu nebo brachu). skrz mi vyhovuje
    5) vim ale neverim :)
    6) spousta stranek ale celkem hezke a prehledne. lepsi by bylo vsechno na jedny strance
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BAHI: ja som strasna konzerva, takze o agregatoroch viem asi tolko, ze som raz klikla na skrz, ked ho tu poprvykrat Omi nalinkoval a nijak ma to nezaujalo, pretoze som sa v tej strasnej hromade nevedela zorientovat... mam hlboku nedoveru k tymto veciam a tak sa drzim len svojich overenych portalov :)

1. chodi mi do mailu info zo slevomatu a cupolisu
    2. nie
    3. hromadu
    4. neviem, ja sa rozhodujem podla toho co vidim, ci to chcem alebo nie, nemam dopredu rozmyslene, ze chcem kupovat to ci ono, ak ma ponuka zaujme, tak to kupim, takze nejakeho strazcu by som asi nevyuzila
    5. o VP som citala v tejto diskusii, ale nijak blizsie som to neskumala
    ANAJTE
    ANAJTE --- ---
    BAHI:
    1)většinou jo, ráno mrknu na Slevomat a po obědě na skrz :)
    2)viz. 1)
    3) cca 30ks
    4)na email ať mi nic nechodí
    5) ano, ale při nákupu na to zapomenu :)
    6) nelíbí, nemám náladu to teď zkoušet
    OMI
    OMI --- ---
    EVULLE: ...ty chceš taky udělat agragátor, žejo? to je dneska nějaké móda, nebo každýmu jde o ta procenta?

BAHI:
    1) od doby, co se začly inzerovat prací prášky a mizerný hospody, už ani ne. Ale jinak každej den hned po půlnoci a dělal jsem z toho výpisky do fora.
    2) od doby, co je těch serverů o tři denně víc... jak taky jinak, než přes agregátory.
    3) 30-50ks
    4) filtr slov by se hodil. Asi jako je Strážce na AkcniCeny.cz ? s tím jsem spokojenej.
    5) ještě pořád čekám na reference -- nemusím bejt dycky ten první, co řekne, že je to podraz... Zatím tomu jenom nevěřím.
    6) nelíbí: dva sloupce, velký mezery, spousta stránek. Nevidím tam nic přínosnýho oprati jinejm seznamům... a to jsem se ani nedíval, nakolik jsou tam ty věci duuplicitně+ jako ne Skrzu.
    BAHI
    BAHI --- ---
    Mam na Vas par otazecek, prosim o odpovedi (nikoho nenutim)

1. Sledujete pravidelne (kazdy den, dva) nabidky slevovych portalu?
    2. Pouzivate agregatory?
    3. Koupili jste uz nejaky voucher?
    4. Brali by jste kdyby Vam na mail chodili jen ty slevy o ktere mate zajem? (Strážce slev)
    5. Vite ze se i na nakupu hromadnych slev jeste vic usetrit diky Vratnym Penezum

6. Bonusová :) - libi se vam tenhle agregátor, a je pro Vás snadný se na nem orientovat?
    BAHI
    BAHI --- ---
    MIK23: No mam i lepsi napad :) Nemusis to kazdej den sledovat, nastav si Strážce slev a když se ti sleva objeví tak ti to prijde na mail :)
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Nevím esli to není OT, ale zajímalo by mne jaké slevy by jste rádi viděli-koupili na slevovém portálu?
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    Dnešní nabídka | Vykupto.cz - Hromadné slevy
    http://vykupto.cz/praha/208-jen-139kc-za-pizzu-testoviny-nebo-salat-pro-dva-v-oblibene-hospode-u-plebana-originalni-koktejl-pro-kazdeho-v-cene-zajdete-si-na-obed-nebo-veceri-se-slevou-57

koupila jsem, snažila jsem se 6x rezervovat místo telefonicky. stále říkali, že mají narváno. tak jsem se sebrala a šla jsem se podívat osobně na hodinu, kterou jsem chtěla rezervovat. volných 9 stolů z 10. nepochopim.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    OMI:
    Jo...
    OMI
    OMI --- ---
    A jiná komunikace s NebeSlevem je dlouhodobě s jedinou (roborickou) odpovědí:
    Dobrý den,
    děkuji za Váš e-mail. Bohužel jsem v současné době zahlcena e-maily,
    proto prosím o mírnou dávku trpělivosti. V nejbližší době Vás budu
    kontaktovat.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, ale nového masa je jenom konečný počet, nikdo jim tam už pak chodit nebude. Vezmi si např. tohle http://kupaslev.cz/ už je to tam 3dni a prodaly se tři vouchery. Jinak teď nabízej jenom ty slevy v procentech, už najeli i na 75% (takže jak je znám, cena piva půjde nahoru hned jak skončí předchozí akce na neomezené konzumace)
    OMI
    OMI --- ---
    To mi připomíná -- jak jsem se tenkrát NebeSlevu ptal, jeslti nemají info o svojí pizzerce Mořská panna na Újezdě, že mi jejich telefon hlásí "odpojen" a oni mi napsali jenom že je všechno vpořádku a že se semnou nebudou bavit, tož jsem se tam tedy vypravil: na dveřích cedule "zavřeno -- jsme vytopeni, děkujeme za pochopení".
    Inu, vot etot realita :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jak tu OMI psal, ze se s nim Nebe slev nebavi, tak my tam psali kvuli svetu piva a odpoved prisla druhy den a ze snad az 90% jejich zakazniku pise obdobne - i horsi- stiznosti a pry tedy na SP podavaji zalobu.

Nejlepší je svět piva, ti nabídli vouchery ... a pak zvedli ceny všeho na dvojnásobek:) Fakt nechápu smysl tohoto počinu
    no jednoduchy, ne? Maji zdarma reklamu, nebot anoncuji ted vsude, protoze se serou na VSECHNY slevoportaly. No a protoze jim tam chodi jen lidi, co maji 50% slevu, tak zvedli ceny o tech 50% a oni nejsou osizeni!
    A lidi nectou komentare, takze to, ze na SP je tolik stiznosti, si ani neprectou, takze do SP lidi chodi a chodi. Co na tom, ze dotycny uz nikdy neprijde? Nove maso jim tam furt beha! Zatim!;-)
    OMI
    OMI --- ---
    Smysl je jasnej -- je to další kanál šíření reklamy (vouchry na prací prášky) a na dojení peněz z nepozornejch kavek (v pátek nabízené vouchry na sobotní koláč ve Valdštejnské restauraci... ale PauPal nemají a přes banku se to zaplatí až v pondělí, čímž to je propadlé).
    Holt dobrý slevy už skončily, smůla.
    Já se teď snažím jenom přebírat servery -- klasika Nebeslev největší šméčko, jak oni sami, tak jejich nabídky a dál se nám to bude profilovat.
    MIK23
    MIK23 --- ---
    LURIN: sleduj skrz.cz axe s Dalím uz byla na nekolika webech,takze je celkem velka pravdepodobnost ze jeste bude
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Některý restaurace fakt nechápu. Nejdřív nabídnout vouchery a pak prskají, že jim tam s nima choděj lidi.

Nejlepší je svět piva, ti nabídli vouchery za 500,- konzumace za 1000,- a pak zvedli ceny všeho na dvojnásobek:) Fakt nechápu smysl tohoto počinu jelikož jim tam už nikdo bez voucheru nepřijde když maj rychtáře za 45kč a k tomu řízek s hranolkama za 200,- Tomu se říká promoakce.
    LADULE
    LADULE --- ---
    ZONICEK: tak to je síla.. .)
    OMI
    OMI --- ---
    PAN_SPRCHA: ...tvůj google je rychlejší než ten můj... :-)
    OMI
    OMI --- ---
    ZONICEK: to bylo tohle?
    60% sleva na obří grilované hovězí steaky s příloh … | Zapakatel.cz - Praha
    http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-173--60-sleva-na-obri-grilovane-hovezi-steaky-s-priloh/
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Doporučuji:
    http://www.facebook.com/pages/Restaurace-Braun%C5%AFv-sklep/125802090779815

Reakce Braunův sklep:
    Restaurace Braunův sklep To je tak, když někdo chodí na poslední chvíli. .....No prostě ČEŠI!----zadarmo i žloutenku a pokud možno dvakrát :-)
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    NO_ON: neblazni, kde bych vzal takovych prachu..prave ze ta akce mi zpristupnila aspon neco..
    LADULE
    LADULE --- ---
    ahoj, prodám kupony na tuhle akci:
    http://www.berslevu.cz/historie/detail-minule-slevy/?idAction=52
    budu se stěhovat z brna a nějak je nestíhám využít.. mam jich 9, původní cena 60kč/ks, dala bych těch 9 za pětikilo.. platí do listopadu.
    kdyžtak pošta .)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    R6ANDREW: Tak v growmanii na smichove mas tedka akci 2+1 na seminka, to se ti taky vyplati...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam