• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    BAHI
    BAHI --- ---
    OMI: Se divím, že ještě fungují
    OMI
    OMI --- ---
    ...tak to víme dávno, to jsou cikáni českého slevovnictví :_D
    Ti reklamace nevyřizujou už od samotnýho vzniku :_D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Pozor na slevový portál Nebeslev, můžete přijít o peníze | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...or-na-slevovy-portal-nebeslev-muzete-prijit-o-penize_296603.html#.UupXcnlLnNE
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    prosla jsem, co mne napadlo, ale treba jsem prehledla - nevsiml si nekdo akce na trdelniky...? kazdorocne mivalo mydeals nebo bony bony, ale ti jaksi uz nejsou... pripadne diky... (praha..)
    OPICI_DITE
    OPICI_DITE --- ---
    Ahoj pokud v tomto klubu opravdu nevadi reklama, tak kdo si nevi rady s vanocnim darkem, doporucuji globus:

Svět > Globusy česky > | International Travel Maps CZ
    Svět > Globusy česky > | International Travel Maps CZ
    http://www.pruvodce-mapy.cz/globusy-cesky/

Svět > Globusy anglicky > | International Travel Maps CZ
    Svět > Globusy anglicky > | International Travel Maps CZ
    http://www.pruvodce-mapy.cz/svet/globusy/

Kdyz me kontaktujete pres PM na NYXu, tak nabizim na globusy v cestine slevu 15% a na globus v anglictine 25%. Danovy doklad, zaruka atd. samozrejmosti. Nebo udelejte objednavku pres web a do poznamky napiste NYX a ja se Vam ozvu a slevu zakalkuluji dodatecne. Pokud Vas tam zaujme neco jineho, tak slevu domluvime, protoze to pak velmi zalezi na druhu zbozi. Neco je zlevnene uz dost.
    OMI
    OMI --- ---
    REVAN: Čoveče, právě nějaký thajský masáže jsem tenkrát koupil -- dvě se nám oběma věnovaly přes hodinu, stálo nás to asi 150,- dohromady... no nechal jsem jim namístě stovku od cesty, takže ono se bčas povede potkat.
    Ale samozřejmě... vždycky je lepší jít tam s nulovým očekáváním.
    REVAN
    REVAN --- ---
    ALEXIS: Dnes už to nefunguje ani jako reklama, protože:
    a) spojení vysoká sleva na velkém slevovém portále --> špatné šlužby začíná být stále více vyhlášené
    b) čím větší sleva, tím spíše přijdou honiči slev, kteří se nevrátí, ani když budou super spokojení, příště půjdou zase za větší slevou. Tolik naše osobní zkušenost.

Takže smysluplné se to ukazuje pouze jak píšu v předchozím příspěvku.
    REVAN
    REVAN --- ---
    PIDIZUB: Máš pravdu, nevyplatí se to :) Když s tím Groupon začínal, proběhly dokonce aféry, že někdo prodal nečekaně příliš kuponů a špatně si to nastavil s cenou a dostal se díky tomu na pokraj krachu.

Obecně platí: na slevových portálech nečekej kvalitu.

Rozhodně ne za ty super nízké ceny. Jsou výjimky, a i my to tímhle způsobem využíváme, nastavit si prodejní cenu tak vysokou a provizi tak nízkou, co jen ty portály snesou a prodat tak jen pár kusů na doplnění volné kapacity. Některé hotely to tak dělají, my s thajskými masážemi, občas někdo na zážitky, ale cena potom není nijak borecky nízká. (Ne, nejsme thajský ráj s masážemi za 200kč, ty si klidně užijte :-), k nám přijďte, až budete chtít masáž, ne ušetřit).
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, prodám voucher na jídlo do Kozlovny - nevyužiji, mám kolem sebe samé vegetariány :)) http://www.zapakatel.cz/...v-nove-kozlovne-v-centru?utm_source=affiliate&utm_medium=rss&utm_content= 400 Kč, Praha
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PIDIZUB: je to reklama, snazia sa tak prilakat zakaznikov; moze to byt vyhodne pre podniky s vysokou marzou alebo velke firmy, pre malych podnikatelov to vyhodne nie je (a uz sa postupne stahuju zo zlavovych portalov)
    PIDIZUB
    PIDIZUB --- ---
    Dobrý den vespolek.
    Já nerozumim jedný věci. Jak je to výhodné? Když někdo nabídne slevu 80% a asi taky platí tomu portálu provize třeba 40%.
    Jak si to můžu spočítat. Omlouvám se za svoji jednoduchost. Ale já tomu nějak nerozumim.
    Děkuju.
    OMI
    OMI --- ---
    Kvůli krachu slevového portálu odmítá prodávající vyřídit reklamaci - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/...at-nakup-na-slevovem-portale-fpa-/viteze.aspx?c=A131015_100046_viteze_sov
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KORKMAZ: Já to nakonec nekoupil, prodalo se tuším skoro 200 voucherů a bylo mi jasný, že objednat se nebude až tak lehký, takže to dám udělat normálně do Hondy, stejně tam musím.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    EXAGE: Já už si nikdy nenechám sáhnout na káru od prodejců kuponů. Jednou mi přeplnily klimu (naštěstí se nekousnula, jen se vyvalilo asi půl kila freounu a umřelo tim pádem pár ledních medvídků). Při přezutí mě jednou nabouchali na alu kola obyč závaží místo lepícího (i když jsme říkal, že si za lepící připlatim) a podruhé mi nedotáhli vůbec šrouby, každé kolo nahustili jinak (lišilo se to až o 0,6 barů) a inzerované mytí kol bylo jen navlhčení a šoupnutí do mnou dodaných fungl nových pytlů na pneu, takže sajrajt vytekl všechen do kufru (naštěstí mám vanu), kola byla ještě špinavejší (brzdový šmír zevnitř rozmazali i na vnější stranu ráfku) a pytle jsem musel obrátit naruby, umejt a vysušit....
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    Nechce někdo 15% slevovej kupón do knihkupectví Dobrovský? Platí asi jen v Brně, k vyzvednutí v Praze. Já těm šmejdům už nedám ani korunu
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    OMI: Diky, mrknu.
    OMI
    OMI --- ---
    Když se vyjíždí z Vypicha na BílouHoru směrem na Karlovarku, je vpravo v zástavbě, těsně před hostincem Bílá hora, malý pneuservis, který má hever udělaný na chodníku.
    Tam ještě vloni měli cenu 400,- (ale ten čas rychle letí, možná předloni, nebijte mě...)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE: Alu 16".
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    OMI: Spíš tak kolem 800 co jsem hledal, potřebuju Prahu 5-6 max 7.
    OMI
    OMI --- ---
    Tak normálně se komplet přezutí pohybuje 400-500,-
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    No ale ten pneuservis vypadá (podle fotek co jsem našel) jako když 20 let zaspal... :-/ Uvidím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam