inu, ja v prvni tride dostal velkou dvojku a taky navrh na zvlastni skolu, coz se nastesti vyresilo presunem na jinou skolu k ucitelce s chapavym pristupem. nasledovala i navsteva ppp a tam jsem byl diagnostikovanej jako dislektik a disgrafik. jenze krom mensich ulev pri psani diktatu se to uz nikdy vic neresilo, protoze jsem s odrenejma usima zakladku prosel a stredni s par prestupama a opakovanim taky. zamestnani jsem si taky vzdycky nejaky nasel... s matematikou jsem se ale i tak hooodne trapil :D
chci rict.. dislexie si vsimnes jako prvni veci, jenze to je jen stary oznaceni mozkovy dysfunkce, kterych je vic a jsou soucasti adhd. kazdyho adhd postihuje jinak a v jinejch oblastech zivota. ja si myslim ze je k tomu treba tak pristupovat. musim doporucit tu knizku FAST MINDS, tam se o tom pise!
jinak dik za odpovedi k predchozimu dotazu. za sebe jeste musim doplnit, a doufam ze tim nekoho nechtene neurazim :D ze jsem obklopenej vesnickejma ignorantama, ktery nemaj ani chut se takovejma volovinama zaobirat, velkej bic a malej dvur na tebe :D to mi moc energie nepridava. mezi vrstevnikama to je pohoda. jeste muj mudr, ten trochu vi, neco si nejspis precetl na wiki.... ale moc se boji abych leky nezneuzival, vzhledem k me historii s ganjou, takze z nej hodne citim neduveru :-)