• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TILLIT: žejo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CYBERWOLF: ne, to nechci
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    k tomu savu, neplést antivax a podobný blázny s lidma co respektujou medicínu, ale mají jinej názor než lékař...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PALEONTOLOG: nějak takhle?
    Visací zámek - Punkový království [official video]
    https://www.youtube.com/watch?v=BNmv2P2crqs
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KOLLUCHA: jen co vymyslím poznávací znamení (nemám knihu) a nějaký adekvátní podnik, tak se do toho opřu. S obojím si nechám poradit :)

Bylo by super, kdyby chtěli přijít alespoň 3 lidi - protože pak i když dorazí půlka, pořád tam někdo bude.

PALEONTOLOG: s tebou jsem ani nepočítal, když už není počasí na lavičkové nocování :)

POZITRON KOLLUCHA: obojí není nic nového a na mimibazaru to projelo několikrát s různými variantami (místo spalniček neštovice, místo bazénové chemie bělidlo...). Doneslo se mi to ačkoliv tam nechodím, tak počítám, že to docela frčí.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOLLUCHA: jako jo, ale já na nyxí srazy nelozím; vrchol mýho potkávání s nyxákama představuje využití tržiště. tak snad kdyby někdo chtěl něco levně prodat...
    SARGO
    SARGO --- ---
    KOLLUCHA: To se dělá s neštovicemi, protože je optimální je prodělat v nějakém rozumném školkovém věku - nepleteš si to? :-)) Jestli je dobré okno i pro spalničky netuším. Ale o těch to slyším prvně.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    PALEONTOLOG: Je to něco jako skupinová terapie, akorát se tam smí chlastat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOLLUCHA: to byla taková nekorektní vsuvka :-)
    jinak já bych mohl na sraz, ale nevím co z otoho :D
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    POZITRON: Matky jsou vůbec všeobecně občas značně pomýlené. V New Yorku před pár měsíci frčely tzv. spalničkové party. To vzaly mamky svoje děti skotačit domů k dítěti, které mělo právě spalničky. Myslely si totiž, že tím, že děti vystaví spalničkám, získají odolnost.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    PALEONTOLOG: Nekaž nám srandu :-)

PALEONTOLOG: To bohužel nepomůže. Aby umřel škodlivý gen, musela by zemřít matka.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POZITRON: do jistý míry to pomůže, pakliže dojde u dítěte k exitu, tak se škodlivý gen už nerozmnoží
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POZITRON: ona stačí mnohem větší zodpovědnost před zákonem, aby si tu bohorovnost trochu zkrátili, ale u nás je obecně vymahatelnost špatných rozhodnutí mizivá, takže jsou všichni v klidu.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    lidi proste debilove casto jsou. ja jsem treba pred nedavnem v praci poslouchala s otevrenou hubou profesorku neurologie, jak vypravi, ze pouzivani bazenovy chemie k lecbe autismu deti se opravdu deje a tech pripadu ona osobne potkala nekolik. myslela jsem, ze je to jen fama, sranda na adresu nekterejch debilnich matek, ale neni. :(
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PALEONTOLOG: to je asi marny, vidim, ze jsme se nepochopili, ale neda mi to. na zacatku bylo, ze lekari z pro me osobne pochopitelnych duvodu nechtej posilat pacienty na vysetreni typu MRI (na ktery jsou treba v pripade fakultnich nemocnic docela neunosny cekaci lhuty) jenom proto, ze si pacient raci rict, aniz by to lekar sam povazoval za nutny. v tomto pripade bude (dle meho nazoru) v drtivy vetsine pripadu pravda na strane lekare, ktery precijen problematice pravdepodobne rozumi o dost vic nez bezny pacient. vetsina lidi proste nema a ani nemuze mit potrebny znalosti a zkusenosti, na zaklade kterych by bylo mozny si diktovat postup lecby/diagnozu.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    CYBERWOLF: Když ho zorganizuješ, ráda dorazím ;-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Když už nám to tu tak hezky ožilo, tak mě napadlo, jestli si zas neuděláme nějaký sraz?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TILLIT: těch případů je řada, nechci se dopouštět nějakýho shitstormu, na to jsou jiný kluby, třeba o medicíně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam