Já mám extrémně špatnou paměť na jména. Zkouknu přednášku. Jsem nadšený a tak běžím za někým mu povyprávět co všechno zajímavého jsem se dozvěděl. A pak to vypadá asi tak "Jeden člověk říkal..., že má TO, už si nevzpomínám jak se to jmenuje, ale je že je to naprosto jasný". Perla, jednou se mi stalo, že se mě ředitel školy zeptal, jak se jmenuju a já si nemohl vzpomenou. Fakt jsem v tu chvíli nevěděl jak se jmenuju. :D
KOIRA: Je mi to jasný. Konec konců, kdybych na tom byl vysloveně špatně, asi bych už skončil s diagnozou. Máma se mnou byla prý u psychologa, ten ji poslal se mnou k psychiatrovi ale když jsme čekali v čekárně tak ten psychiatr prý brečel v ordinaci do telefonu, tak máma znervozněla a odešla. Takže jsem nikdy proper diagnozu nedostal. Možná by mě tenkrát medikovali a třeba bych na tom byl co se týče školních výkonů líp, a nebo taky ne. Kdo ví, každá věc člověka někam posune. Třeba by mě to neposunulo tam, kde mě to teď baví i bez prášků.
KOLLUCHA: Omlouvám se, trochu extrémní příměra. To je taky součást ADHD mít blbý cynický humor? Vím, že se mi stává že lidi moc můj smysl pro humor nepobírají. Obecně i když se snažím být hodně na lidi milý, tak moje vztahy bývají vratké a problematické.