LWEEK: To já školu docela zvládal - memorování mi teda nikdy nešlo, takže dějepis apod. Bylo utrpení, ale zas jsem se sám v 5. třídě přihlásil do matematicko-informatický třídy, udělal přijímačky a doma oznámil, že od 6. budu chodit jinam :-D Inženýra i MBA jsem dodělal v pohodě, na obou školách ještě nedávno přednášel a obecně miluju studování i vyučování.
Větší problémy jsou teď v práci - sice mi to asi jde (manažerský pozice, vlastní úspěšná firma v hodně specifickým oboru, atd.), ale docela trpím u sebemenšího stresu, hodně tou roztržitostí a impulzivitou - někomu něco slíbím do telefony, zavěsím a už to neudělám a naprosto to zapomenu. Nedopsaný maily, občas skákání do řeči (mám pocit, že dopředu vím, co ostatní chtějí říct, nudím se a chci to doříct za ně), obecně zapomínání skoro všeho co si nenapíšu, frustrační intolerance, unáhlený závěry, rozhodovací paralýza, nesnáším změny a neplánovaný situace atd.
A další oblast je rodinný život - mám úžasnou ženu, která to se mnou otevřeně řeší, je supertrpělivá a zvládá to se mnou výborně. Ale někdy je toho taky moc a mě zpětně hodně mrzí impulzivní chování, nezvládání stresu, opět frustrační intolerance atd.
Meditování, cvičení, pevný rozvrh, otužování atd. určitě pomáhá, ale jen velmi omezeně.
Od medikace bych si sliboval přesně to, co psala Koira - uklidnění toho neustálýho vnitřního neklidu a stresu, mít trochu času na rozhodování a lepší organizovanost.
Můj zásadní dotaz - co se děje po vysazení medikace? Má někdo zkušenosti?