CYBERWOLF: Si myslim, ze to asi vsichni tady :) I kdyz hadam, ze kazdy bude mit trosku jiny projevy. Ja jsem obecne hlavne zapominajici a zmatenej, uz se mi i stalo, ze jsem se na zachode zapomnel vymocit a jenom jsem si umyl ruce a zase odesel a nebo jsem uprostred prednasky zapomnel, co tam delam a o cem mluvim a kde jsem skoncil :D A samozrejme, naprosta neschopnost se dostatecne soustredit a ponorit se do nejakeho tematu do hloubky - takze aktualne umim milion veci, ale zadnou poradne.
PALEONTOLOG: Caje vychlastam docela veliky mnozstvi, ale kofein na me nema nijak pozitivni ucinek pokud jde o pozornost, spis naopak mam tendenci bejt jeste vic rozlitanej, neustale nekam vstavat, chodit a "neco" delat, mam nepohodlny nohy. A proti ilegalnim latkam rozhodne nic nemam :D jen myslim, ze by mi asi moc nepomohly a trosku se bojim ty zavislosti, zaboha se treba nemuzu zbavit zavislosti na cukru. Pomucky typu papir atd zkusim vyzkouset, ale kdyz si vezmu, ze obcas domluvim i 3 veci zaroven na jedinej den a to si uz par let docela poctive vedu kalendar ... :)
AXTHEB: Kdybych dokazal proste sedet a koukat do nikam, pravdepodobne sem vubec nepisu :D
KOLLUCHA: S tim alkoholismem a zavislostma je to vlastne docela zajimavy - jako hodne mladej jsem dostal napad zacit kourit (jo, debilni napad). Kourit jsem zakratko prestal. Alkoholu jsem za poslednich 15 let zkonzumoval neskutecny mnozstvi, presto na tom nejsem nijak zavislej - obcas s pritelkyni dame nejaky IPA na chut, ale vubec nepocituju nejaky bazeni po chlastu, nemam problem 14 dni abstinovat nebo pit nealko zatimco ostatni pijou. Naopak mam trosku problem s cukrem, na tom jsem naprosto realne zavislej, myslenky na sladkosti, sladky piti, cokoladu a dalsi veci jsou normalka. Bohuzel.