CYBERWOLF: ono se brala hromada velkych veci do veliky skrinovy dodavky. Postavit si je "mezi sebe a dvere" moc neprichazi v uvahu, protoze je to tam potreba naskladat tak, aby se to veslo a neklopilo na jednu stranu. Btw, byli jsme na to dva a stejne se zapomnelo :D
MAJKA,
K4N3C: napsal jsem jim a odpovedeli po 20 dnech kratkym textem s cenikem v priloze :)
LUKK: mam s timhle problem uz odmala a to tehdy jedinou moji drogou byl cukr. V soucasny dobe uzivam na denni bazi akorat kofein (caj, mate, kofeinovy tablety, vyjimecne kafe) a sem tam (nekolikmalokrat do mesice) si dam alkohol a sem tam (2x - 4x do roka) nejake ty susene ci lisovane travni produkty. Jinak nic.
K4N3C: Na kolik te to vyslo?
KOIRA: Ja vlastne vubec necekam zadny zazraky, ac by to bylo krasny :) Pral bych si aspon drobny zlepseni, snazim se to zatim nejak kompenzovat sam, ale treba tedka zase zrovna resim pruser, ze jsem neco odkejval, zapomnel to napsat do kalendare a pak jsem odkejval dalsi vec. Zavedeni kalendare mi sice tohle dokazal dostat na prijatelnou uroven, ale stejne se to stava.
Jinak tedy, ono to u me neni jen o zapominani a ztraceni, ac to je ta naprosto nejviditelnejsi vec a vzhledem k vsemu, co jsem si zapomnel vzit nebo naopak odnest zpatky i dost citelna. Ale celkove dost trpim i na ty prvni dve pismenka, takze nektery cinnosti je tezky vykonavat tak nejak vseobecne. Nastudovat nejakou mene zabavnou dokumentaci mi zabere dlouho, protoze u toho casto odbehnu k necemu jinymu a pak v tom jeste prosvihnu par dulezitych informaci kvuli preskakovani. Stejne tak cokoliv pak psat ci tvorit. Myslenky ulitnou jinam a zakratko i cinnost. Nekteri lide, kteri me pozorovali pri praci maji dodnes trauma :D
LUKK: sorryjako, ale dovolim si to povazovat za hromadu blbejch kecu :)