Asi to chce prestat kecat a zacit neco delat - prerusta to unosnou miru a pravidelny prusery uz me fakt stvou. Muzu se snazit sebevic, ale at delam, co delam, vzdycky neco zdupu. Tentokrat jsem na akci, co dneska zvucim, zapomnel vzit repraky. Proste jsem je nechal ve skladu pripraveny na odvoz a odjel. Dodavkou, s prazdnou nadrzi. A jeste mi tu chybi drzaky na mikrofony. Bohuzel je to u me celkem normalni. V minulosti jsem nekolikrat odjel na zavody v orientaku bez bot a bez buzoly. Premyslet o vecech, co jsem nechal v hromadny doprave snad ani nebudu a to, ze jsem zapomnel kdysi prijit na rande je dikybohu jenom vtipna prihoda z minulosti, neb zadny dalsi si uz radeji nedomlouvam.
Samozrejme, ma to i vyhody. Jednou jsem se hrozne opil a zhulil a sel si zaplavat - plavat sice neumim, ale vubec mi to v ten moment nedoslo a tak jsem se zapomnel i utopit.
Kazdopadne, proste uz bych rad nebyl neustale za vola - sam pred sebou a precejen i pred ostatnima - a tak bych se rad zeptal, date mi nejaky doporuceni, kam konkretne vyrazit s problemem, ktery se zde neustale debatuje? Par tisicovek na to v soucasnosti asi dat dokazu, tak to asi zkusim investovat timhle smerem...
Diky