Ahoj a díky VON_GILOTINE za nasměrování - vlastně mě nakopnul jeden článek o ADHD u dospělých, kde jsem se dost bolestně poznala ve spoustě věcí. Jsem strašně neorganizovaná. Takový ty denní běžný úkoly jsou mi kolikrát nad hlavu, někdy si píšu jednu věc (zařídit, koupit) třeba desetkrát, než na to doopravdy dojde, a stejně toho hromadu prokaučuju. Mraky papírků, desetkrát ročně pokus o používání diáře / kalendáře / nějakýho chytrýho todolistu v appce, kterej vydržím používat tři dny a jde to všechno do háje. Důležitý data si musím psát několikrát na několik míst, abych na ně nezapomněla. Na VŠ jsem jednou provařila zápis předmětů a musela vyškrabovat, co na mě zbylo. Běžně se mi stává, že když začnu pracovat, zapomenu si spustit časovač, nebo ho zapomenu vypnout, když skončím, nebo když ho zapnu, tak se mi najednou strašně chce dělat něco úplně jinýho než pracovat. Prostě ééé, makaréna...
VON_GILOTINE: no... to je hodně insightful. Nemám žádnou diagnózu, žádnej odborník mě neviděl (jen jeden terapeut před pár lety a s tím jsem si nesedla) a když mi začaly úzkostný pocity, brala jsem to teda tak, že mám úzkosti. Ale z tohohle obrázku na mě vlastně sedí mnohem víc věcí ADHD.