TILIO: No ja mam evil plan sa dostat pracovne na uroven, kde tieto veci uz nebudem musiet robit.
Pamatam si jak som v byvalej praci nebola schopna niekolko mesiacov vykazat sluzobnu cestu a sefova uz zo mna kvitla. Poslala ma na skolenie time managementu (lol), kde som im vymenovala dopredu celu teoriu, nic nove mi tam nepovedali. Hele dik, ale toto je iny problem nez to, ze ja neviem, ze si ten cestak mam vykazat. Alebo ze si mam drzat niekde plan toho co musim urobit. Ja i mam system v hlave (fungujem hodne na logickych strukturach, inak by som sa z toho zvencla a mohla si rovno pobalit batuzek do Bohnic) kde mam tasky rozlozene podla narocnosti, urgence, dolezitosti a “otravnosti” a snazim sa mat na top priecke nadavkovane tie tazke otravne v malom mnozstve, lebo keby som to tam vylila vsetko, tak sa tu kolembam v rohu a musela by ma prist zachranit kamaratka, ktora ma kluce od mojho bytu.
A extremne tazky otravny ukol je pre mna vykaz, alebo momentalne zajet do Hornbachu po tyce a priviazat rajcata ci vyriesit to, preco mi obcas nesvieti lave predne svetlo na aute, alebo zajet do optiky nechat si zosrobovat bryle. Nikoliv rizeni 14 AI projektov v praci, to je pohodicka :). Obcas i to vesanie pradla je uplne nadludsky vykon.