MAJKA: Ja castecne. Co pomohlo je tezky rict. Castecne to, ze jsem ve svym oboru uz dost dlouho na to, aby mi nikdo nedaval zadny dementni ukoly na pripadnejch pohovorech :))) a aplat pambu za ty dary. Posledni fakt velka vec, na ktery mi zalezelo - profesni kvalifikace - tak to jsem zasek obesla treninkem danejch pozadovanejch dovednosti do bodu, kdy jsem dokazala castecne jet na autopilota. Jako ze jsem nejen vedela ramcove, jak se dana zkouskova uloha ma resit, ale vyresila jsem jich v treninku tolik, ze i v momente nejhorsi paniky "a kurva ja fakt nevim a cas se povazlive krati" jsem dokazala udelat prvni krok, a pak dalsi, dokud nebylo na stole reseni (sice reseni velmi suboptimalni, ale whatever, na pass to stacilo). Kdyz se me nekdo ted pta na podobnej problem, vetsinou jim doporucim udelat si template - papir, na kterym maj klidne treba zacatky vet, ktery se daj pouzit - cokoli, co toho autopilota nastartuje. Nevim samozrejme kolik toho je pouzitelny ve tvym oboru na pohovorech, ale kdyztak muzu rozvest, co mam presne na mysli.