ZUZKAOU: Ne, se synem jsme byli na vyšetření minulou zimu. Tam je potvrzená jen disfázie, ostatní je on-hold, protože tam zatím žádné jasně průkazné kritéria nesplňuje i když některé symptomy tam hsou. Na druhou stranu ne vždycky se během hodinového sezení dá odhalit všechno. Je naplánovaný další pokus až bude starší.
ZUZKAOU: Ano to si uvědomuji. Hodně vycházím ze vzpomínek z dětství kdy nás poslali k psychologovi. Bylo mi asi 7. Ten asi asi určil diagnózu a poslal nás k psychiatrovi. Psychiatr zřejmě neměl svůj den a mámu vyděsil jak na někoho řval v telefonu, tak to vzdala. Je jí 80 a víc si už nepamatuje. Vzhledem k tomu, že jsem nevyrušoval o hodinách apod, ale naopak jsem se zasníval a odzonovával tak spíš pracuju s tézí ADD. Ano, vím že termín ADD už se oficiálně nepoužívá.
Víš, jako chápu že máš na všechno trochu jiné názory a liší se i tvůj přístup. Naprosto chápu proč si myslíš to co si myslíš i když to jsou z části domněnky, ale přesto mi přijde trochu nezdvořilé takhle oslovovat a hodnotit. Nepřijde mi to moc konstruktivní, když už nic.