• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    KIA
    KIA --- ---
    VITEX: Děkuju. Blbý je, což jsem tu nezmínila, že pokud je to sport, tak to musí být nějaký koníček co mi zaměstná hlavu. To je pro mě to nejdůležitější. Např u chůze a běhu zvládám až moc přemýšlet. A to nechci. Už jsem takhle lezla, hrála rugby, zmíněná koloběžka.. Prostě něco co není normální :D
    KIA
    KIA --- ---
    ECLECTICA: Jako jo, prodat se to dá, jen prostě ten pocit selhání k tomu, že to zas nevyšlo.. Plus posledně to promluvení do duše, který F(manžel) opravdu nemyslel špatně, ale já si to zase vzala osobně, jako selhání. On se mi snaží pomoct svým způsobem. Akorát prostě on to úplně přesně nechápe a nedokáže pochopit no...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    No to pokud je neco co se mi nedari svetu predat.. ze to neni moji vinou uplne nybrz ze muj mozek stavi konstantne z viny prehrady a bariery ktere mi brani v cemkoliv co mam rad nebo by mi snad pomohlo
    VITEX
    VITEX --- ---
    KIA: Dobre je netlacit na pilu. Pokud se chces hejbat, bez kolem Berounky, kde jsi jeste nebyla. Pokud te to prestane bavit vyber si jinou reku. Kdyby bylo nejhur, tak boty co ti po turistice zbydou muzes vyuzit i pote :) Drzim palce
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KIA: říkám si, jestli fixovat se na to, aby člověk pokračoval, není špatný přístup. Pokud se člověk něco naučí, osvojí si nějakou dovednost, udělá něco pro tělo, nebo jen třeba pro radost, není to promarněný čas. Koloběžka se konec konců dá zase prodat.
    KIA
    KIA --- ---
    ECLECTICA: Mě zas když mi něco fakt nějak nejde. :(
    KIA
    KIA --- ---
    VON_GILOTINE: Čím víc peněz do toho investuju např do vybavení (koloběžka např.), tím větší výčitky hlavně vůči manželovi. Protože to byly rodinný zdroje žejo. A on mi říká, klidně začni jiný koníček, POKUD u toho vydržíš.. A já přitom vidím tu historii s failama a je to fakt jako spirála, no
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zalezi jak moc mas pocit viny, kdyz ze dusi tak, ze si nedovolis nicemu co te zajima venovat, protoze bys mel nejdriv dodelat to co musis a dluzis, tak se nejde z ty spiraly moc dostat, dyz ti to nedovoli ani venovat se starejm hobby, natoz hledat novy....
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KIA: vždycky mě demotivuje, když něco začnu zvládat bez úsilí.
    Dneska mě ale třeba po lehké krizi po úspěšné zvladnutém semestru nakopla analytická chemie :D
    SUK
    SUK --- ---
    KIA: ano. Uz jsem vsechny konicky vycerpal, ted zkousim drogy ale uz i to me prestava bavit.
    KIA
    KIA --- ---
    Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat.. Taky máte tak hroznej problém vydržet u nějakýho koníčku? Jakože, na začátku to nadchne, ale jakmile se objeví jakákoliv překážka, pochybnost, stačí i pauza...cokoliv.. Tak že vás to přestane z minuty na minutu bavit či tak?
    Občas se mi stane, že ten koníček po nějaký době zrecykluju, např. focení.. Ale u sportů mám fakt děsnej problém. A to bych se i ráda hýbala a všechno. Jen mě nic nebaví tak dlouho. A moje blbá fyzička k tomu nepomáhá.

Pokud to znáte, nemáte nějaký fígl? Ráda bych něco měla na dýl, když už do toho vrazím čas a většinou finance. :/
    Dík!:)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nevim cca 60 65 a ta davka vychazi z toho jak to na tebe pusobi a esli z toho nehubnes.
    Nevim vicemene vsechny typove pribuzne psychoaktivni substance na me funguji mene nez je bezne, k tomu beru plnou palbu AD, takze mi to neprijde nijak divne.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    VON_GILOTINE: 200 mg? Můžu se zeptat, kolik vážíš? Tuším, tě maximální dávka u dospělých je 1,4 mg/kg.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ALONSY: může to být i naopak. Dcera po něm taky byla strašně utahaná. Já si dávám každé odpoledne tak hodinu a půl dlouhou siestu a o půl deváté jsem už zas v posteli. Ten zbytečně prospěšný čas mi ale pochopitelně chybí.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ECLECTICA: dycky tak 2h po sezrani to na me prislo, celkem silny, v praci otravny. Nekomu to prehozeni na noc sedlo a vyresilo.
    200mg
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ECLECTICA: Ne, začal jsem se po ní budit v šest ráno, což je s ohledem na moje celoživotně rozesraný spaní vedlejší efekt, o kterej jsem fakt nestál :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ECLECTICA: viz
    ALONSY:
    Každopádně doktorka tvrdí, že naopak způsobuje nespavost, proto se bere ráno.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Vy, co berete stratteru, taky jste po ní takoví spaví? Zkoušela jsem ji přehodit na večer (dceři to pomohlo), ale špatně jsem spala s budila se celá zničená, takže to pro mě není cesta.
    Beru 60 mg ráno.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    PROUTECKA: Nechci kazit nadšení, ale ne. Začalo mi pak často bývat špatně, kolikrát jsem kvůli tomu musela prospat den abych se nepoblila a taky jsem začala mít stejné výpadky jako v době před. A to jsem taky byla na poměrně malé dávce.
    Ale když ti není špatně od začátku, tak už asi nezačne :)
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    ALONSY: A uz ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam