• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kam si máme stoupnout my se základkou?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MART1NKA: Me vyhodili uz ze stredni, protoze jsem nesmela na svou vysnenou pedagogickou, ze se rusi skolky. Tak jsem tam delala spis bordel a kourila travu. Byla jsem takovy zklamani, ze mi to predhazujou (nekteri) i po tech 20+ letech. A bakalarku jsem pak napsala za tyden pred odevzadnim. A to jsem byla na rodicaku, cas jsem mela, maly byl mimino a docela spal. Navzdory vsem tem “stejne z tebe nic nebude a v zivote nedostudujes”. Tak mozna me to vyhecovalo a kdyby se to ode me ocekavalo, mela bych to tezsi.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Ja tu dnes ziram cely den. Jako mama nevie o mne ani uplne zakladne veci, ako napr. ze nemam rada zombie rozinky. :)

Pred chvilou sa divila, ze sa ucim spanielcinu. Hovorim o tom uz vyse pol roka, ked som jej prezradila, ze pojdem sama do Santiaga, co sa jej teda vobec nepaci.

Jako odkedy umrel otec, tak som v tej rodine vazne uplne mimo a navyse. Ale uz ma to nerozculuje, nechavam to plavat mimo mna. Akurat ma asi caka este hodne aha momentov, jak sa zda.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SHARKIE: ja som si nechala poslat volebne listky do Prahy aby som bola usetrena rodinnej volebnej navstevy :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Jo, som tu jedina bez diplomu :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Moj odchod z Matfyzu bol stylom, ze mi vtedy chybalo si uz len dat zapisat hotovy posledny zapoctak a doriesit uz len statnice. Ale uz som mala vsetkeho plne zuby, ze som sa na to proste komplet vykaslala. Posledne 2 roky, ked uz viem, kde bol vtedy hlavny problem, si casto hovorim, jak to mohlo dopadnut uplne inac.

Vztahy to same. Dnes som si prechadzala viacere problemy s roznymi ex a dost veci slo krasne riesit, vediet jak. Napr. jedneho som fakt moc vytacala skakanim do reci. Az tak, ze sa potom odmietal so mnou dalej bavit. Asi si myslel, ze ma to nauci a prestanem to robit. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VON_GILOTINE: high achieving parents "ak tu vysoku nedokoncis, tak si sklamanie celej rodiny"?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Na tech 360pokusech tu diplomku rozepsat sem se postupne dokopal az do hrobu odkud sem lezl dalsich 7let nez sem se doplazil k doktorovi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tvl to je uplne stejny. Bakalarku sem napsal za vikend pac tak.dobrej byl muj timemanagement. Vikend pred odevzdanim v pondeli
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VON_GILOTINE: moja trvala "len" tristvrte roka nastastie. ale je to velka bolest, ked bol clovek na zakladke a strednej dobry student.
    bakalarku sa mi podarilo nejak zmanazovat tym, ze som chodila do kukane v ucebni kde neboli ziadne distractions. diplomka uz nesla, nezvladla som ani zacat. hodiny som pozerala na kurzor vo worde a trapila sa. k terapeutovi nesla.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MART1NKA: pojd mi. Total stejnej pribeh. Jen sem.se z ty deprese dostaval pomalu 10 let nez sem zjistil ze vedle ni a pod ni je adhd svine
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: keby som vtedy vedela, co to je ADHD tak by ma mozno nevyrazili :D resp neodprokrastinovala by som tu diplomku a neskoncilo to silenou depresivnou epizodou sposobenou vycitkami z vlastnej neschopnosti.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    No taky jsem to párkrát slyšela. Hlavně než mě vyrazili ze školy.
    Život. :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHARKIE: Tak mam pocit, ze RANDOM_NIGHT: neumyslne vynalezla nejrychlejsi diagnosticky test ADHD :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    WOLFGAR: Ja som si to ešte aj preložila 😁
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jenom s drobnou zajmenou v rodu jsem to zcela automaticky precetl hlasem sve maminky....
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja poslouchal ze je to jeste horsi pac jsem chytrej takze to prece delam zj3vne este naschval..
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SHARKIE: „Kdybys byla hloupá… jenomže ty jsi jenom lempl!“
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VON_GILOTINE: Jojo, "ona by bola taka sikovna, keby nebola tak leniva" som si uz aj pred cudzimi vypocula asi milionkrat.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    (A s tim spojeny label lenosti a podobnych)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam