TMA: Ako co a ako kto.
Mam velku vybodu v tom, ze mam vadne ucho a tak nosim sluchatka na kost a mozem si hudbu pustit kedykolvek potrebujem, aj v spolocnosti. A ludia, ktorym by to mega vadilo, si prave myslia, ze tie sluchatka mam kvoli blbemu uchu a neriesia ich. Jako sluchadlo mam taky, ale to je tak mini, ze ho nikto nevidi. Vlastne take stastie v nestasti a kvalitu zivota mi toto dvihlo asi najviac. Aj na sustredenie, aj na obmedzenie shutdownov. :)
Tiez nejak vobec ludia neriesia, ked so sebou vsade taham rozne zraloky. Nikdy som na to neprisla, jak je to mozne, ze zrovna toto mi spolocnost nielen toleruje, ale aj sama podporuje. Niekolkych som dostala v praci a jedneho dokonca aj od zakaznika. Takze ked si potrebujem zamestant ruky, tak sa s jednym pohyblivym z 3D tiskarny "hram" a vsetci su s tym ok. Vyrazne viac, ako ked som takto sebou tahala korkovy spunt zo sana. Pripadne som v praci nechavala v kuchynke plysoveho zraloka ako pripomienku, aby som zas nezabudla na caj/kafe. To tiez nikomu nepride divne. Alebo mi to aspon nehovoria. :)
Zas ale s kopou veci ten problem maju a to mi dokazu vytknut teraz o to viac, jak menej maskujem. Minule ma kolega varoval, ze si mam davat pozor, ze zacinam vyzerat jak autista. Comu som sa teda v duchu dost zasmiala. Kazdopadne ich problem, ja uz sa dalej obmedzovat po vyse 40 rokoch nehodlam. :)