Tvrdí se, že Ritalin lidi s ADHD nenastřelí, ale naopak uklidní, což je důkaz, že ADHD mají.
Není ještě nějaká třetí skupina dementů, který se neobjevili ani ve výzkumech a statistikách, na který nefunguje? :D
Před týdnem jsem vysadila Atomoxetin, protože chci otestovat, jestli spadám do tý kategorie lidí (je to v těch nejčastějších vedlejších účincích), kterým to negativně ovlivňuje libido. Přece jen to už nějaký jednotky let beru, přišlo mi, že to nic nedělá, protože ten dezorganizovanej chaos v mozku to nikdy neopraví komplet. No tak po pár dnech můžu konstatovat, že jsem úplně terminálně V PRDELI 😂 Už tři dny se pokouším vybrat nový světlo do jídelny
No ale teda zpět k Ritalinu!
Když Atomoxetin už nemá efekt, říkala jsem si, že je ideální příležitost zjistit, co přesně Ritalin dělá, protože v minulosti jsem si ho párkrát zkusila vzít, a nepozorovala žádnou změnu. Jednou jsem do sebe nasypala čtyři, nepřišlo mi, že bych se líp soustředila nebo cokoli, a znechuceně ho hodila zpátky do šuplíku :D
Teď tu mám spoustu úkolů, který jsou náročný na udržení pozornosti a nenáročný na intelekt, prostě pro mě to nehorší kombo.
Vzala jsem si dva, a... už uběhly dvě hodiny, a já tu zuřivě přepínám mezi různýma oknama, mám rozepsaný čtyři zprávy na dvou různých platformách, mozek mi běhá po stropě a nejde chytit, a neudělala jsem NIC 😂
Takže.... kurvadrát, je možný mít ADHD a absolutně nereagovat na Ritalin? Nic "silnějšího" už není, ne? :D