MOSQUITKA: Tsss, náhodu se jí ty nehty při vaření velice hodily - k preciznímu ukládání cukrových ozdob jsou takové "kleštičky" jako stvořené. To bych blil....
Jinak vaření celkem dle očekávání ve stylu "mimibazar potkává osmdesátá léta" - vejce plněná masovou pěnou (a to tak, že velmi esteticky, oko jen zaplesalo) a kuře medvídka Pooh - kuřecí prsa, med, všechny "asijské" omáčky, které byly v okolí k sehnání a doladíme mraženou (v létě!!!) zeleninovou směsí jakofrancouzského typu. K tomu šťouchané brambory, které jsem, hahahaha, šťouchala štětkou ze záchoda, hahaha. Doufám, žes ji předtím nemyla, hihihi. Ne, proto je tam to hnědý, hohoho.
No taškařice veliká, dokonce i Karel prý se už zapojil.
Akorát mrkvový koláč vypadal relativně bezkonfliktně, ovšem když jsem viděl, jak pevný má slečna úchop při strouhání mrkve, k tomu si připočetl vnady hrozící každou chvíli vyskočit z leopardího outfitu a vkusný přívěšek "naughty" na krku, zcela šovinisticky prasensky mne napadlo, že kariéru by měla dělat jinde, než v kuchyni.
Zatím bych asi nejraději pojedl toho pondělního králíka, kdybych si musel vybrat...