• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TESSS: "Zábava" slečny "inženýrky" Evy.. není to tak dlouho, co to běželo a celý týden jsem měla nutkání tu holku profackovat :D

    Tady: http://prima.stream.cz/prostreno/624978-prostreno-iv-46-eva-minarova-31-10-2011
    TESSS
    TESSS --- ---
    NIGHTFURY: co je Tlusty chroust?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    UNSEEN: Mě vyděsilo, že telecí je vlastně totéž jako hovězí a taky to, jak do toho hrnce lupla mražené maso.. podle mě zase musela být ta zelenina na maděru..
    A zábava sestávající z deštníku a pingpongového míčku se kvalitativně blíží Tlustému chroustovi :D
    DYLER
    DYLER --- ---
    MDFK: Ten gazpáčo teďka nevim, možná to znám, ale teď si nemůžu vzpomenout...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    POLARKA: co je? mám velký kozy, jsem sexy, ne? :o)
    PETRA848: tuhe těstoviny a nepropečene maso nežrat, to je zklad kvalitní gastronomie :o)) mne osobně taky dost vyděsila hláška o tom, že když se vývar vaří moc dlouho, ztrácí chuť...
    HALVED: tak ale pozor, ona ta skoro hotová jídla ve finále vyjdou většinou tak, že dostaneš hovno kvalitu za mrtě peněz. čili kdyby vařili poctivě (což neznamená každý den bifteky nebo krevety, prostě základní suroviny), mohli by si koupit televizi o pár cenťáků větší...
    KUBAN88: skrzevá krampolojc nemám moc odvahu...
    MDFK
    MDFK --- ---
    KUBAN88: ano. Pája všem chutnala a Krampolová si odnesla z koupelky Kostkové luxusní řasenku. Zítra povečeříme u rodičů naší nevěsty. Více v bulvární noře :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    a sledujete i VIP Prostřeno od 20:00?
    PETRA848
    PETRA848 --- ---
    HALVED: Perly sviním no. Ale já ještě nerezignovala na úroveň gastronomie v českých domácnostech, každý týden doufám v podobné lidi.:)
    HALVED
    HALVED --- ---
    PETRA848: no jo když si někdo myslí, že stačí koupit těstoviny v Itálii a vůbec neví jak je připravit, ale spíš zkurvit, tak to je potom těžký. Ale třeba minulej týden dělal poručík Dan tatarák z lososa a neuspěl a když se ptal jak chtěj udělat steak ze svíčkový, tak mi ho bylo fakt líto.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja nevim, ze je trochu nenapudrujou, mi ten olej skoro tece skrz obrazovku ...
    PETRA848
    PETRA848 --- ---
    HALVED: Zrovna takhle paní se snaží zapůsobit "lepšíma" věcma, viz dovezené těstoviny, mascarpone (což je samozřejmě fajn), ale pak tam prdne vegetu, nedá jim ubrousky a má povlečení s koňma, který jsem chtěla v půlce 90.let. Smutné.
    HALVED
    HALVED --- ---
    PETRA848: trochu mi to přijde jako když se všichni snaží na jídle ušetřit a to tak, že kupují samý- skoro hotový jídla- jen hodit na plotnu, aby si mohli koupit lepší televizi a nebo auto, ale že do sebe cpou sračky už je nezajímá.
    PETRA848
    PETRA848 --- ---
    Nasypeme éčka, přesně tak, někdo to třeba nema rad, ale ja to tam prostě davam, protože ja tak prostě vařim. (!)
    PETRA848
    PETRA848 --- ---
    Ach bože, ta pondělní moudra o těstovinách, mně až skanula slzička. Já se občas tak stydím, že jsem ze severní Moravy... "V navodu teda psali 5-7 minut, ja už to vařim mnohem dele, měni to barvu takže Italové to asi ňák razantně oflakli...", "pokud jsou těstoviny nedovařene, tak jsou tuhe, jo. A pokud jsou rozvařene, tak je z nich sračka."
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    EDERA: my do tohohle davame zakysanou smetanu, a za tiramisu to teda taky nepovazujeme - nicmene tajne to nedelame .))) to nejak nevim proc, normalni chlazenej dezert z pistoku a zakysanky, nic ostudnyho na tom nevidim
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    nejlepsi vecerejsi kontrast - pani a jeji uzasna postava/jeji auto s napisem sexy na bocnim okenku
    HANNA
    HANNA --- ---
    na "pravých italských" těstovinách byl eidam?
    EDERA
    EDERA --- ---
    WITTGENSTEIN: Co, že je tam pustěj, ale že je prezentujou jako milovníky dobrého jídla a pití!:-P

    Jinak bez mučení přiznávám, že jsem natolik perverzní, že mi dezert z piškotů máčených v kávě a pomazánkového másla chutná, ale teda 1) neříkám tomu tiramisu, 2) dělám si to jen pro sebe a tajně:-)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ENTENTYKY: no, já bych ho nechal i vařit, s tím, že hlasivky by musely být amputovány. chlap teda nesnesitelnej, ale u plotny v tom týdnu bezkonkurenčně nejlepší.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: taky jsem chytal jen kousky. ale na rovinu přiznám, že když sedmileté smrádě po téhle hlášce upustilo čelist na zem a nechápavě se ptalo "jak jako tiramisu z pomazánkovýho másla?", cítil jsem se skoro jako hrdý otec :o))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam