• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

    reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

    aktuální soutěžící


    rozbalit záhlaví
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    PISKVOR: Právě si myslím, že ten převzatý formát byl ve své podstatě fajn, jen Prima ho totálně dojebala a do toho, co je z toho teď, se málokdy přihlásí někdo při smyslech.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CERNAAMODRA: Kloním se k závěru, že to je záměr toho formátu, a o vaření tam jde až ve druhém sledu.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Mně vždycky hrozně překvapí, když někdo prohlásí "to dneska vařím poprvé v životě", nebo "tohle jídlo se nedá naservírovat aby ho měli všichni teplé, to není moje chyba" nebo "vůbec nestíhám, netušila jsem, že to bude trvat tak dlouho"..."nikdy jsem nevařila v téhle kuchyni/nemám dost talířů/skleniček/hrnců" tak kurva když lezu do takovýho pořadu, tak si to jednou vyzkouším třeba se čtyřma rodinnejma příslušníkama ať vim, jestli to aspon přibližně dám. Protože jinak jsou tam za slepice, který nedokážou uvažovat dýl, než 5 minut dopředu a pak dramaticky brečí, jak je svět zlej, že nesnědl studenou polívku...

    Přestože mě to patlání vždy rozesměje, musím říct, že když některý týden vyvede, tzn nikdo okatě nerýpe, všichni se snaží a mají zajímavá jídla, tak mi nepřijde ani trochu nudné. Ano, člověk nevidí slzy a nikdo si nerve vlasy kvůli chlupu v jídle, ale imho by bylo na co koukat a zvedla by se třeba i úroveň soutěžících.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    SPUNT: To aby se dala jíst dezertní lžičkou, jak je delikátní. Navíc slečna ji peče velmi často, takže se v tom určitě vyzná. Jako ostatně ve všem.
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Prosím, poučte mě někdo - za jakých okolností má cenu péct krkovičku na plátky 3 hodiny? Nebo jsem se přeslechla?
    ALESH
    ALESH --- ---
    PISKVOR: az ted mi po letech docvakl smysl tve ikony ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    WITTGENSTEIN: Ten otazník v titulku považuji za naprosto zbytečný :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ŽENA-IN.cz - Prostřeno - závist, taktika a mizerné vaření? - Magazín
    http://zena-in.cz/clanek/prostreno-zavist-taktika-a-mizerne-vareni/kategorie/sezona/rubrika/vareni
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja vim, proc na to nekoukam. Myslis, ze by muj mozek utrpel trvale poskozeni zpusobene permanentnim rozcilenim. Staci mi to, co pisete sem, abych se nastartovala :))
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    WITTGENSTEIN: Jo, pan namachrovanej válel: Pesto? To je asi nějaká bylinka, už jsem o tom slyšel... To mě teda zklamala, že neudělala domácí pečivo!... omáčku na kachnu uděláme z masoxu... V polévce není žádné koření, jen pepř a sůl (a masox)... Předkrm mi nechutnal, protože chuť řepy, balkánského sýru a rukoly k sobě vůbec nejde... Nakrájet a naložit řepu a naservírovat ji není žádné umění (sám měl caprese)...

    Kdyby ale celou dobu nemachroval, že pracuje v gastru a všechno zná a všude byl dvakrát, tak by mu to ostatní sežrali i s navijákem a mohl vyhrát.

    Kravka co má vše zaručeně italské a nejí vepřové, hovězí a vejce (ale sama všechny tři věci použije), ví naprosto jistě, že to jediné pravé tiramisu se dělá z mascarpone nebo pomazánkového másla... a "řepa mi obecně moc nechutná, protože ji nemám ráda"

    Jo, u žehlení sleduju obden a docela se nasměju.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Soutěžím neposíláme obligátní písničku, ale video od Gordona:
    Gordon Ramsay - How to cook duck breast
    http://www.youtube.com/watch?v=xKAhjMsYCCU
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PISKVOR: Ahaa :))
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    WITTGENSTEIN: Ale jo, to byla reakce na to jablecny pi ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    PISKVOR: Udělat kachní prsa jinak než medium rare (57 stupňů) je mrhání skvělou surovinou.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Dnes jsem viděl kus Prostřena a opět jsem se ujistil, že je to program, který nedělá dobře mému tlaku. Dementní soutěžící ("epl pí", anyone?), v hlavní roli lehce namistrovaný gay, který bohužel nezvládá techniku. Kachní prsa na 130 na 1,5 hodiny? Proč? (Protože well done, aTo se vyplatí!) Co dělala ta bujónová kostka v dýňové polévce? Atd.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    TOOMIX: jasně, a piškoty v sirupu a maso v pečícím papíře, to se přece k sobě hodí!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hermelín s mandarinkou?
    QWITI
    QWITI --- ---
    ACIDQA: tak vono zacit tim ze v polevce je DRAHY syr na popularite asi nepridalo no...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JELLYBEAN: sama by tam ráda měla duhový delfíny, ale asi to prosadil její starej :)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    Ja jsem si teda myslela, ze me v tech bydlenkovskejch kvartyrech nedokaze nic prekvapit...ale plakat polonahy zensky nad gaucem u pani Prisky - to jsem teda čubrnela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam