• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: uz si umi duokan poradit s unicodem?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: proti tomu jsem si zapnul defaultni boot do Duokanu, jako ochranu i pred vsema budoucima tichejma updatama, restartne to jednou, baterka se nevytluce a po zapnuti se prepnu zpet za par vterin, plus vim, ze se zase neco deje...
    SILENT
    SILENT --- ---
    PULKA: ja jsem to delal pred rokem, kdyz jsem potreboval neco rychle do vanoc a uz nebyli a vyslo to draz nez primo pres amazon, ale nebylo to tak hrozny
    PULKA
    PULKA --- ---
    SILENT: vyjde to na málo, když zvolíš nejpomalejší službu (klidně 3 týdny) a to bylo tuším něco jako $12, pokud to chceš fedexem tak asi $45, ty americké normální sem stojí asi $20-30 (psáno pro podobnou váhu). Při poslání zaplatíš US daň + samozřejmě daň v Čechách.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SILENT: zkusil... vpynuti wifi zpusobi ze se updsate nesthane kindle funguje... jako docasny reseni to zatim staci :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    CARTMAN: a zkusils odinstalovat nektery ty hacky?
    CASTER
    CASTER --- ---
    CASTER: tak to teda jde :) minimalne kdyz se objednavaji dva kindly a dva obaly, z nichz jeden je nedostupny, tak prestoze jsem dal ze to maji posilat najednou (tzn. o $60 levnejsi postovne), tak okamzite po objednani uz to rozdelili na 2 shipmenty za puvodni cenu
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SILENT: ja prave FW na 3.3 rucne uz updatoval a od te doby se to zacalo srat :(
    SILENT
    SILENT --- ---
    CARTMAN: jojo, to se uz par lidem delo. stahuje si to novy amazoni firmware a kvuli hackum se mu nedari to nainstalovat. nejak se to tusim da zablokovat, nebo rucne updatuje firmware.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    GALENIUS: Důležité je samozřejmě napětí. Pokud je tam ale micro-USB konektor, tam máš téměř jistotu že tam těch 5V bude. Jen barbar by dal na tenhle USB konektor jiné napětí. Zbytek si pořeší nabíječka - větší proud omezí, s menším to holt potrvá déle - zařízení nemůžeš poškodit. Snad jen při hodně malém proudu se nebude nabíjet vůbec.
    CASTER
    CASTER --- ---
    GALENIUS: ona by asi stacila i ta slabsi, jen by se to treba nabijelo dele. Ostatne pri pripojeni na USB port pocitace si to zarizeni samo musi dohodnout s USB radicem, jaky proud mu dovoli, a to bylo v prvnich verzich snad jen 500mA. V nabijecce ale asi takova domluva neni a pak by mohl treba predpokladat, ze muze odebirat naplno, a pritom to ta nabijecka neumi dat. Ale to uz si mozna moc vymyslim. Kazdopadne HTC nabijecka nebude problem.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    CASTER: Aha... To je oblast, ve které se nevyznám, a domníval jsem se, že více může baterii poškodit... Ale pokud říkáš, že když je to schopné dodat více, tak není problém, tak v tom případě ideální varianta a bude se to nabíjet přes HTC nabíječku.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CARTMAN: ok takze tohle je nejspis ten problem:
    "The software update will automatically download in the background and install when your Kindle Keyboard goes into sleep mode."
    proto se to stane vzdy vecer kdy jsem v dosahu wifi... hmhm ted prijit na to co je za update a proc selze jeho instalace :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CARTMAN: tak dalsi etapa. kazdou noc stahne nejaky update do linkss (screenshot hack) adresare a nasledne se nepodari provest update coz sekne kindle pres noc tak ze rano je skoro prazdna baterka... zkusime update smazat a vypnout wifi a uvidime :)
    CASTER
    CASTER --- ---
    KERB: hadam ze to nejde objednat dohromady s kindlem, s tim ze to poslou zvlast a plati se jen jedno postovne, co :)
    CASTER
    CASTER --- ---
    GALENIUS: nabijecka, co je schopna dodat vic nez je potreba urcite neni problem (zarizeni si vezme jen takovej proud jaky chce). Nabijecka, co je schopna dodat mene, muze byt problem.
    KERB
    KERB --- ---
    CASTER: jj, netusim kdy dorazi, ale vypada hezky, zjistuju, ze mi ta lampicka proste chybi
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Používáte někdo pro kindla neoriginální napájecí adaptér? Dodržujete zcela ty uvedený parametry?
    Co jsem se díval, má tam 5V 0,85A. Běžná nabíječka pro HTC má 5V 1A. Je to problém?
    V každém případě, toto by asi mělo být v pohodě, že? Má to 5V 400mA
    WIRETEK Travel adapter USB z 220V | OkComputers.cz
    http://www.okcomputers.cz/zbozi/wiretek-travel-adapter-usb-z-220v/
    CASTER
    CASTER --- ---
    KERB: aha, dik! Ale out of stock, sakra, tak asi proto se mi ani nenabizel na strance kindlu jako prislusenstvi.
    SILENT
    SILENT --- ---
    E42: leda jeste zasilaci sluzby s adresou v USA, ale nevim, na kolik to celkem vyjde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam